zak Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 ova devojcica je videla neke likove s maskama u nekim kolima na gumball-u pa je odma utripovala da je videla Slipknot sutra idem da prosetam knezom sa maskom, ko oce da vidi slipknot nek bude tu Quote
Patheren od Bosne Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ako je Slipknot nu-metal,onda slusam samo 1 nu-metal grupu.Zadnji album im je dobar,dobro bi bilo kad bi nastavili istim stilom kao sa Subminala. Quote
Ω Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 bilo bi ok da nastave tim stilom , jer je nemoguce da corey opet bude kao nekad. bilo kako bilo, nacekacemo se novog albuma, posto je skoro izasao 9.0, na jesen ce dvd...verovatno tek za godinu dve mozemo da ocekujemo nesto novo... Quote
Natasha! Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 (edited) ups. neću da se izlajavam... Edited May 17, 2006 by Natasha! Quote
Guest Kubik Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 He He He He Hi Hi Hi Vi are kubik! Dis is kubik, rizistanc iz fjutajl! Priper tu bi kjubiliejtet! Sakrs! Kubik voršipers su svi voršiperi dobra kolača, ljubitelja slatka i kekseva....peksimeti! Kubik....... Ovo je samo upozorenje, uskoro će svi da se poklonu lordu kobiku! Vir'are hir for wrld dominejšn. Ju Vil Bi Kjubiliejtet!!! Kubik u sili i slavi!!! Quote
bradati_simce Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 jebo te kubik!!!! da nisi malo preterao!!!! de su modovi kada ti trebaju Quote
[4] Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 znam neke svinje koje pricaju smesnije i interesantnije stvari Quote
Mr. Jack Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 I meni se cini da ce nastaviti vol3 stilom... Quote
zak Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 bilo bi ok da nastave tim stilom , jer je nemoguce da corey opet bude kao nekad. nemoguce je i da ostali budu kao nekad. nije corey alfa i omega benda. kojim stilom da nastave? vol 3 nema bas definisan stil. Quote
Ω Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 naravno da se nije samo corey promenio, ali se njegove promene najvise osete na poslednjem albumu. Quote
[4] Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 vol 3 nema bas definisan stil. upravo ga to i chini do jaja albumom ko kad shabane sa nashe estrade pitaju "u kom fazonu ce biti novi album?" a oni kazu "za svakog ce se naci po nesto" Quote
_Grotesque_ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ne`am pojma.. Meni je nekako najbolji Subliminal Verses.. Otprilike mi je najzrelije nesto sto su do sada uradili. Samo misljenje (ispravno, naravno ) Quote
zak Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 naravno da se nije samo corey promenio, ali se njegove promene najvise osete na poslednjem albumu. pa ne znam, meni su akusticne gitare i solaze (koje su btw sranje) bar isto toliko velike promene Quote
[4] Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 a zasto su tacno sranje? mislim meni se licno ne svidja akustara u Circle, samim tim i cela pesma niti mirishem "solazu" iz Pulse of the Maggots... al sve ostalo je krajnje solidno sta fali recimo solazi iz Vermiliona 1 ili akustari iz 2. dela?? Quote
niking Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 ili klavir u Danger - Keep Away... meni je ta pesma savrsena... Quote
zak Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 nismo se razumeli, akustare su mi dobre, solaze mi sranje, shredovanje bez ikakve ideje i melodije, koje se nesto i ne uklapa u pesmu, vermillion solaza jeste najbolja na albumu, ali kakve solaze sam cuo kod xxx drugih bendova, ona je ispod proseka Quote
[4] Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 meni radi radnju itekako ali se slazem za shredovanje bez poente jebiga ako si ocekivao Vaija ili Satrianija u slipknotovim pesmama, mislim da bi tek to bilo glupo Quote
Ω Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 meni je interesantna takva promena ipak, najjaca stvar sa subliminal-a mi je virus of life Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) ocekivao sam da ne sviraju solaze uopste to ne bi uopshte trebalo da ti dodje kao iznenadjenje, znajucji sa kakvim su chovekom morali da saradjuju do tada. obichno postavljam samo linkove za eksterne citate, ali ovo sam preuzeo sa wiki stranice (koja je povecja i krcata detinjastim raspravama oko zanra ), pa sam citirao bitan deo ovde. ...Some others think that the presence of solos in their latest album is only due to the change of the producer, pointing to the presence of solos in songs released before they signed with Roadrunner. In a Guitar World interview, James Root claimed that Ross Robinson, who produced the self-titled and Iowa albums, had denied Slipknot the use of guitar solos at all, to align them to the musical tendencies of late 90's. a i kao shto je Ω rekao, interesantije je ovako. plus zika im je bitno manje suvoparna. Edited May 22, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
zak Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 ma vazi! zika im je suvoparnija nego ikad, jer su solaze sranje i ne uklapaju se u pesme. Quote
Recommended Posts