Nightwing Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 evo za drugi dvd http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/558068/6201776 Quote
Nightwing Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 ' date='7. 12. 2006, 17:34' post='1249063'] skinuo sam vec 1.5gb prvog ja samo 7% ali mi se cini da ce moja naj drugarica,a tvoja koleginica, da mi sreze to Quote
[4] Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 80% prvog skinuto, stavio sam i drugi na dwnld ko oce da mu rezem, nek spremi 3 DVD-a (sveukupno ima ~11gb) takodje, oslobodite prostor na hardu ako mislite ovo da gledate jer cu ja bukvalno samo da naguram fajlove na cd samo me iskoriscavate Quote
[4] Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 skinuta oba dvd-a gledacu kad dodjem kuci Quote
Nightwing Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 juce pustili deo (i to jedno 20 min.) na MTVu u HBBu.. Quote
[4] Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 ako niste pravi fan, ovo nemojte ni da gledate jer ce vas smoriti nikad crnje na prvom cd-u su izmixovani kratki klipovi sa toura (desavanja na stageu i van njega), sve snimano rucnom kamerom - dakle oskudan i istripovan zvuk, i pogled na sve to iz neke druge perspektive na drugom cd-u su spotovi sa vol3 + dosta live izvedbi pjesama + intervjui sa njima bez maski naravno jedino Craig nije nista pricao, a kamoli skinuo masku pocinjem da verujem da je taj covek ubica meni highlight dvd-a je kad Jim i Paul jam-uju Vermilion 2, tacnije sviraju sve delove koji ima i prvi deo (samo na akustarama, kroz akorde) a koji su kasnije izbaceni iz 2-jke [onaj bridge posle strofe + "hard to say what...blabla"] ko zna kakva bi pesma bila sa svim tim Quote
darthmoog Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 ovo su isti oni koji su radili refuse/resist...carevi Quote
[4] Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 e lagao sam i Craig je dao intervju, evo prepiske: Voditelj: -How many people you got buried in backyard of your house? Craig (sniman sa ledja iskosa i mutno): - ... Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 SLIPKNOT je NAJODVRATNIJI bend koji sam chula posle panic!at the disco i naravno Kande KOdze i Nebojshe i slichnih narko-debila... Quote
Chicken Little 420 Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Zato sto nema pojma... Quote
zak Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Zato sto nije bio u vojsku i nije ga zhao Quote
zak Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 ii prvi je po shuntavilu! da zavsimo sa spamom Quote
draganjv Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Meni jedna od naj grupa .Najvise mi se svidja 1. album(crveni) ima mnogo gotivan fazon pogotovo prvih nekoliko pesama(zakljucno sa "Spit it out"). Iowa mi se u pocetku nije svidjala, zvucala mi je kao neko drndanje po instrumentima ali posle 5, 6 slusanja mi se svideo .Sto se tice rasprave o umesanosti Death-a(pravca) po mom misljenju na IOWA albumu ima u nekim pesmama malo primesa tog zanra :roll:. Ja sam cuo nekoliko pesma sa Iowa albuma, Duality,Wait and bleed,Vermillion i to je dovoljno da kazem da su oni jedan od mojih omiljenih bendova.Mnogi kritikuju njihov imidz,medjutim ja mislim da oni svojim maskama aludiraju na sve ljude jer svako ima svoju masku. P.S. Ima li neko nesto vise od njih da mi posalje(svakako, u zamenu za nesto sto ja imam)? Quote
Recommended Posts