Rehabilitovani Bagrem Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Mora da ima neko ko ume da svira bubnjeve u rock bandu ili guitar herou jel da? Quote
ZheX Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 evo ja se dobrovoljno nudim da budem Sid. Quote
darthmoog Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 u guitar hero-u ne mozesh da svirash bubnjeve!? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 E onda je to rock band...Nisam bas upoznat sa tim igricama kao sto i sam znas:) Quote
Chicken Little 420 Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 corey moze biti marjan iz tiarah/draconic/fadelow... opusteno... jordison moze biti mica ex-downstroy/apocalypse... opusteno... Quote
enclave Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 u guitar hero-u ne mozesh da svirash bubnjeve!? Mozes ima i ta opcija samo naravno moras da ih kupis .... Svirao sam ja bolje je od gitare.... Quote
Rob Swire Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 @theory of chaos matori sto je najgore, mi iz ovih par bandova mozemo da skupimo realno dve ekipe da sviraju slipknot da se svi useravaju. ono pevamo i ja i marjan i ti...matija i mica skidaju bubanj opusteno...sanjin moze da skine dobar deo sidovog baljezganja, uostalom vecina tih semplova moze da se nadje na netu ili kod likova koji se tom mjuzom bave...gitarista koji prze imamo pun kurac...al kad pogledas, cemu ? Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 bilo je takvih pokusaja na forumu, al posto za pocetak, fali bubnjar koji to mzoe da isprati, cela stvar je propala. jedinno sto se pouzdano zna jeste da je suicide pony shawn crahan a da sam ja chris fehn. haha brate, vezbam bass i tovim se. svinja na pomolu. Quote
darthmoog Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Pa jel su zajebane te bas deonice uopshte ja ih bash neshto slushao i sta znam ono bi i ja mogao da sviram koji sam digao bas 3 puta u zivotu...mada mozda i greshim za odredjene slipknot stvari Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ima pesama u kojima je zajeban (da ne kazem brz) iako se ne cuje. Quote
Baal Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Pa jel su zajebane te bas deonice uopshte ja ih bash neshto slushao i sta znam ono bi i ja mogao da sviram koji sam digao bas 3 puta u zivotu...mada mozda i greshim za odredjene slipknot stvari Ti si rekao i za Dillingere da su laki za sviranje, veze nemaš, gtfo. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 A mi svi seremo a nista ne radimo Quote
dead generation Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 @theory of chaos matori sto je najgore, mi iz ovih par bandova mozemo da skupimo realno dve ekipe da sviraju slipknot da se svi useravaju. ono pevamo i ja i marjan i ti...matija i mica skidaju bubanj opusteno...sanjin moze da skine dobar deo sidovog baljezganja, uostalom vecina tih semplova moze da se nadje na netu ili kod likova koji se tom mjuzom bave...gitarista koji prze imamo pun kurac...al kad pogledas, cemu ? Radi ljubavi, i dobrog zezanja... Ja mislim da je to ono zbog cega smo svi poceli da sviramo, a to je da se osecamo dobro kad sviramo, a ja se tako osecam uz slipknot. Eto, jednostavno da sviramo to iz neke nase ljubavi, za nase zadovoljstvo... Quote
darthmoog Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 (edited) @drolja Nisam ja rekao da su dillingeri laki za sviranje retard citaj ponovo post ja sam samo rekao da je ista shema sviranja u skoro svakoj pesmi i da nema previshe filozofiranja...uhvati da svirash bilo sta sa miss machinea i videcesh...mada jesu zajebani za sviranje to stoji.....oni jazz delovi su veoma zajebani kapiram da morash dobro da poznajesh jazz skale da bi mogao ono da pichish lagano DEP...ali nikako nisu laki za sviranje Edited December 7, 2007 by darthmaul Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 eto, njih bi mogao da sviras da dignes bas 4 puta. Quote
Rob Swire Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Radi ljubavi, i dobrog zezanja... Ja mislim da je to ono zbog cega smo svi poceli da sviramo, a to je da se osecamo dobro kad sviramo, a ja se tako osecam uz slipknot. Eto, jednostavno da sviramo to iz neke nase ljubavi, za nase zadovoljstvo... nesumnjivo, zato se i bavim svojom muzikom. ali mi je malo besmisleno pokusavati skidati takav band. mislim, postujem akciju al kapiras...ako se to vec radi, da se radi da valja. @enclave sine, ti vise lupas nego ciganin o bubanj... Quote
enclave Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 lex - u cemu je probelm? Rekoh da je bubanj ono brutalan i jeste.... Quote
Rob Swire Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 ma opusti se,malo te drkam, dosadno mi sviranje slipknota uopste nije naivna stvarm but lets give it a shot. i daleko od toga da je samo bubanj tezak i brutalan... Quote
deki_slipknot Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Hmm... Mogu li ja da budem CRAIG JONES ..? Quote
(sic) Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ja se dobrowoljno prijawljujem da budem groupie girl hehe Quote
Geozee Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ja cu sa svojim bendom da budem headliner... tj. sa Tokio Hotelom... Quote
rhapsoad Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 ja se prijavljujem da budem stalno u prvom redu Quote
Recommended Posts