Koma_ Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 ma koliko vol3 bio komercijalniji, meni je iowa njihov najgori album. ne znam zasto, ali s njega volim najmanje pesama. Što li ti slušaš muziku... Jedva čekam nove stvari, biće suho zlato osijećam. Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 aj necemo o ukusima, pliz. a sk slusam otkad su izdali st, pa usput batali i price o pozerisanju. Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 aj necemo o ukusima, pliz. a sk slusam otkad su izdali st, pa usput batali i price o pozerisanju. Quote
deki_slipknot Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ma novi album SK ce da bude vrh, tu nema komprimisa! E nego ljudi..gledam ja onaj novi kanal DQ na TV i tamo neka glupava emisija o manekenkama i modelima koje su obucavali da se boxuju (CATFIGHT) ! I sad, peglaju se neka preslatka plavusa i neka druga nebitna...Ja reko aj da vidim cisto onako, kako se shibaju...kad ono vidim ja neku poznatu tetovazu na njenim ledjima... Slipknot-ov logo "S" !!! NIsam mogao da verujem... Potrazim malo na netu i stvarno ima tu tetovazu! Inace net je pun njenih golisavih slika.... Bas sam se odusevio....iako je fency, plava i uvek elegantna...ljubitelj je metal muzike... Zena mog zivota! Nego jel zna neko slicnu poznatu osobu koja je fan SK!? Inace ova plavusica se zove Vanessa Nimmo. Morao sam ovo da podelim sa vama ..hehe Quote
Rob Swire Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 kako da ne zna..ja sa takvima pijem kafu svakog cetvrtka.... eee prijatelju, pa pozenili bi se da ih znamo... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Cuo sam da je goca trzan vatreni fan sk-a Quote
Koma_ Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Jebo ti Vanessu, balkanska krv baćo. Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Sta je ono izvrljano? Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 (edited) jbt, malopre mi se ladno nije pojavilo view full image. bas me zanima kakav ce im biti novi trip sa maskama. ja sam cak mislio da ce ih skinuti na narednom albumu. Edited January 16, 2008 by ^Suicide_Pony^ Quote
(sic) Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Sta je ono izvrljano? Neki nebitan text o 'Cute is what we aim for" Nisam ja izwrljala nego sam tako nashla Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 (edited) Njah...Kad dodje dodje... Inace tek sada shvatih reci jedne moje drugarice da je slipknot najbolji za jutranje budjenje i vucaranje ka mestu edukacije :rockedvill: :rockdevi: Edited January 16, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Jebiga ziv se vratih sa faxa ali mi rikno mp3 pa sam se uspavao Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Cute is what we aim for....da nece da prestanu da nose maske i pocnu da se oblace kao Backstreet boys i slicni boy/man bendovi? Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Lose nista nisam rekao bezveze bi bilo da nastave sa maskama kada svako zna kako lice likovi. Quote
darthmoog Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Pa svi znamo i kako ti izgledash pa ponovo nosish masku kada izlazish na ulicu... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Pa svi znamo i kako ti izgledash pa ponovo nosish masku kada izlazish na ulicu... Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Dobar pwn moram priznati. Quote
Recommended Posts