Rob Swire Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 sandmane, sine moj, sta je cika lex napisao u prologu oog foruma? nisi video? ajde sada lepo idi tamo i procitaj pazljivo. Quote
Sandman Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ja se izvinjavam,al' prosto ne mogu da odolim. Eto povlachim se sad. Quote
ukyo Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 aj isto da sachekamo album, deshavalo se i prije da albumi izbace par (s)hit singlova a ostatak albuma da bude sasvim ok. all hope is gone je malo preagro muzika za njih, tj ne zvuchi loshe ali kad bi je uporedili sa pjesmama zanra u koje ona pomalo zalazi uslijedio bi samo smjeshak. psychosocial i nije bio toliko lsha dok ovaj 30sec sample zvuchi kao kastrirani linkin park, shto bih vjerovatno i rekao da su odsjekli 30 sec refrena psychosociala. anyway, /pljuc Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 tek sada videh naziv Gehennam (or gehenom or gehinom (גהינום)) is the Jewish hell or purgatory. Ala bi se ovi oficijelni anti jevreji koji vise po forumu odusevili da vide ovaj naziv pesme sa albuma Quote
[4] Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 posle X na N preslusavanja Psychosociala mogu da konstatujem da je uvodni riff koji otvara pesmu meni jedina pozitivna stvar u celoj toj prici e lazem, dobar je i outro riff al ovaj sa introa ima extra gusht kad ga sviras, na gitri naravno Quote
darthmoog Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Evo tek sam sada poslushao psychosocial...prvi riff bash kurac neshto najgore sto sam cuo u metalu ove godine odvratno zvuci ko najloshija pesma na b-sides albumu black label society bash gadno...drugi riff je cak i ok ono andrew w.k,rob zombie skola ali kul je...ali refren mi se svidja bash...kul mi ovo za sada bash... Quote
suicide Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 (edited) ala ovo jebe kevu ! :rockdevil: Edited August 6, 2008 by altctrl Quote
[4] Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Evo tek sam sada poslushao psychosocial...prvi riff bash kurac neshto najgore sto sam cuo u metalu ove godine odvratno zvuci ko najloshija pesma na b-sides albumu black label society bash gadno...drugi riff je cak i ok ono andrew w.k,rob zombie skola ali kul je...ali refren mi se svidja bash...kul mi ovo za sada bash... da, drugi riff je bas cool ima ga samo u 8763623666234 metal/rock pesama i bas "slipknotovski" zvuci Quote
Rob Swire Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Evo tek sam sada poslushao psychosocial...prvi riff bash kurac neshto najgore sto sam cuo u metalu ove godine odvratno zvuci ko najloshija pesma na b-sides albumu black label society bash gadno...drugi riff je cak i ok ono andrew w.k,rob zombie skola ali kul je...ali refren mi se svidja bash...kul mi ovo za sada bash... drugi rif je zapravo najtvis na ramstajn,evo vec par nedelja ne mogu da se odlucim za jdno od ta dva...klise svakog klisea. a upravo taj prvi riff daje pesmi smek, ako ga ista uopste poseduje. do jaja je momenat u spotu, kada jonasa mladog freezuju i slika uspori na onom zavlacenju na prvi dobos..jess Quote
VoivodBG Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Evo tek sam sada poslushao psychosocial...prvi riff bash kurac neshto najgore sto sam cuo u metalu ove godine odvratno zvuci ko najloshija pesma na b-sides albumu black label society bash gadno...drugi riff je cak i ok ono andrew w.k,rob zombie skola ali kul je...ali refren mi se svidja bash...kul mi ovo za sada bash... Gospode! Kakva su ova bogohulna poredjenja????!?!??!? Izadji napolje da ne bi spavao sam u domu svojem, ha. Quote
suicide Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) tis' josh jean .. 1 sorry .. 3 !! Edited August 7, 2008 by altctrl Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 tipujem da bi slipknot sa ovom novom pesmom mogo na san remo. samo da obuku pingvin odelca.a maske nek ostanu.žene to vole. gospoda sado-a mazo Quote
[4] Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 razbijac, oces da sviras sa nama u tribute-u? Quote
Lunar Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Fali vam bubnjar Azal - bass Lex - vokali Machine head - guitar [4] - guitar Naci mozete da se nazovete Slipnot tribute to Slipknot. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 zar azal nije reko da tribute nije za ljude starije od 20 god? Quote
azal Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 pre bih pojeo ovo jedno mudo sto mi ostalo nego svirao u ovom tribute-u. Quote
Josif Visarionovič Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 zar azal nije reko da tribute nije za ljude starije od 20 god? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) pre bih pojeo ovo jedno mudo sto mi ostalo nego svirao u ovom tribute-u. hahahahaha zaplako sam od smeha jbt Edited August 7, 2008 by Theodore Kaczynski Quote
Rob Swire Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) laza se ozenio pa nece da svira...damn, sada sve raspale narko ribe od 70 kila koje slusaju slipknot, moraju sa nama...baksuz btw ja predlazem da pony bude perkusionista. perkusije ce nabaviti o licnom trosku, naravno. Edited August 7, 2008 by lex69 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 moze al da bude klovn posto jelte nije za bolje Quote
Josif Visarionovič Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 pa umesto nogu on nek skace na glavu imace GLAVNA invalidska kolica Quote
Recommended Posts