HATE Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) Puko forum? Non-stop neki Error... Mali nesporazum DP je jedan od najjachih nastupa ikada Imam volume MRH, govno... Edited September 28, 2008 by HATRED Quote
Vuk Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Gledao sam ih uzivo. Veliki venue, preko 25000 ljudi. Uzivo, jedan ugao ---> sranje Dvd. Kamere su chudo. Sve namincano da izgleda kao opshta klanica. Pet miliona uglova. Snimaju svakog ponaosob, pa se ne vidi kad ostali miruju. Ali to doprinosi utisku da je tight. U stvarnosti, meni nisu ni izbliza tako agresivni na bini kao shto to TV prikazuje. Quote
Metalpirat Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 ljudi sada ukusi su razliciti i to je pitanje ko sta voli. Ja se nadam da ce biti sve kako treba i da cu se lepo provesti. Gledao sam njihov disk i meni se ono dopalo. Ja idem da gledam children of bodom, ali posto imam priliku da vidim i njih zasto da ne vidim i to. Bez svadje. Quote
Rob Swire Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 sustina je u tome da ti nece biti dosadno dok cekas bodome Quote
[4] Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 U stvarnosti, meni nisu ni izbliza tako agresivni na bini kao shto to TV prikazuje. Ne zaboravi da oni imaju sad po 4 banke pratkicno Plus treba izdrzati 2-3 sata skakanja po bini na tim velikim turnejama gde non stop putujes. Koji bend tog kalibra je agresivniji od njih na bini? Ni jedan. Quote
Totamealand Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Puko forum? Non-stop neki Error... Ja imam taj problem već nedeljama. Pojavio mi se error i pre dva minuta kada sam probao da postujem na Whiplash temi. Quote
Tyler Durden Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Koliko ja znam, i koncert na koji ja idem, children of bodom i machine head su podrska slipknotu, tj oni su kao predgrupe..... tako da ce prvo bodome gledati..... Quote
Phil Schneider Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Ne zaboravi da oni imaju sad po 4 banke pratkicno Plus treba izdrzati 2-3 sata skakanja po bini na tim velikim turnejama gde non stop putujes. Koji bend tog kalibra je agresivniji od njih na bini? Ni jedan. bas tako, em treba to da rade svaki-svaki drugi dan. Quote
Rob Swire Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Koliko ja znam, i koncert na koji ja idem, children of bodom i machine head su podrska slipknotu, tj oni su kao predgrupe..... tako da ce prvo bodome gledati..... postujem, ali to ne menja sustinu price nimalo. eto, ne mora da izadje posle bodoma, jel moze tako? Quote
Lunar Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 A i to je vishe manje kako kome. Ja COB nemogu nikako da svarim, realno to je jedna od bendova koje bash nevolim. Dok Slipknot mi je okej, prvi labum im je stvarno keva. Quote
Grobodan Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Koji, jel Mate, this is shit, kill, repeat? Quote
HATE Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Mene smorili i jedni i drugi A tako sam se nadao jos jednom IOWA albumu...ehh.... Quote
Lunar Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Koji, jel Mate, this is shit, kill, repeat? Ne, nazalost..... Slipknot - Slipknot. Quote
Rob Swire Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Bodomi su keva za Slipknot realno mlad si, ima vremena i za tebe...mada ti je pony lepo objasnio. Quote
Josif Visarionovič Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Bodomi su keva za Slipknot realno Brate,kakve logike moze da ima poredjenje dva benda koji jedino zajednicko imaju jedino to sto sviraju metal. Quote
Mita Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 mlad si, ima vremena i za tebe...mada ti je pony lepo objasnio. Brate,kakve logike moze da ima poredjenje dva benda koji jedino zajednicko imaju jedino to sto sviraju metal. necu se raspravljam ukusi su u pitanju i necu da zapocinjem svadje koje ce se vrteti u krug i na kojim bi smo zakljucili da cu ja malo da iskuliram i bla bla bla warn i tako dalje a ono sam rekao zbog toga sto su Bodomi predgrupa SK sto je realno kako bi reako glupo je sami ste i rekli ono dva drugacija benda Quote
[4] Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 pa to se onda kaze "vise volim da cujem Bodome" a ne bolje je ovo ili ono Quote
Totamealand Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Koji, jel Mate, this is shit, kill, repeat? Kako ne gotivim taj album. Realno, Jordison je objasnio neke stvari, ali u celini album je smor. Ali ima dobru verziju pesme Gently. Quote
Ivan_Creed Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Proba pJevaca bez maske http://www.youtube.com/watch?v=fx2gsD1M_iQ .... Quote
HATE Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 (edited) Imao sam jedal SK live... Mislim da je bio "Live In Dinamo", ono kad je Sid krenuo da piša po publici... To mi je bilo malo Nije da sam gadljiv na takve stvari ali su me malo razočarali...jbiga Edited October 4, 2008 by HATRED Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 meni je to njihov omiljeni live. barem sto se tice playliste i samog zvuka. Quote
Sinstrel Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Proba pJevaca bez maske http://www.youtube.com/watch?v=fx2gsD1M_iQ .... jbte Quote
Recommended Posts