Zoidberg Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 (edited) oces da ja dokazem da engine foruma ne predvidja onaj broj dana na koji cu da te banujem ako nastavis? Da li se meni cini ili je ovo jedini forum na kome dobijes ban kad kazes istinu ^^ Morao sam Edited February 19, 2009 by Nolff Quote
oʞɾoƃ Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ja uopšte nisam siguran da li se Lexova prozivka odnosila na mene ili na Nolffa. Ako je na mene, moram naglasiti da sam bio izrazito sarkastičan Quote
Zoidberg Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 E sto volim ovo napucavanje slikama,ju Ae mocni moderatore,bicu dobar xD Malo se covek zeza odma se svi naloze lol Quote
Rob Swire Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 ajde budi dobar, mali, ali uzasno zajebani metal buntovnice... boze, kakav idiot... Ja uopšte nisam siguran da li se Lexova prozivka odnosila na mene ili na Nolffa. Ako je na mene, moram naglasiti da sam bio izrazito sarkastičan apsolutno je ocigledno da se ne odnosi na tebe Quote
deki_slipknot Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Malo me brine sto u poslednje vreme na koncertima uopste ne izvode numere Vermilion i the Nameless... a te dve pesme mora da uzivo zvuce vrhunski.... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 auh...to nije dobro,ima li neko neku skoriju playlistu??? inace i ja imadem kartu za parter Quote
NamelesS Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 ne bih da zvucim emo ali voleo bih da cujem vermilion pt.2 i snuff uzivo ali kao sto deki rece,bedak je sto vise ne izvode vermilion i nameless,valjda ce kod nas napraviti izuzetak,barem jednu od te dve mada,samo da cujem before i forget uzivo i bicu happy Quote
Tyler Durden Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 auh...to nije dobro,ima li neko neku skoriju playlistu??? inace i ja imadem kartu za parter Imas par stranica ranije, na ovoj temi. Ja sam krajem novembra isao u austriju da ih slusam, i imas tamo utiske, zajedno sa set listom. A to je ova ista turneja, tako da kapiram da ce biti koliko-toliko slicno...... Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Hey Maggots! Clown has submitted a few of his photographs for Billboard's Year in Music Photo Contest. The winner of this contest is decided by all of you, let's do what we do best and win this for Clown! This means a lot to him and he has a real shot at winning, so lets all get out and vote for him! Go to http://www.billboardphotocontest.com/bin/R...e_id=1006100476 to sign up and vote for Clown's Picture! Make sure to get your friends to go vote too!! You can only vote once per email address so its important we get a ton of different people out to vote!! Quote
Allegiance Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 jel zna tko koja je predgrupa za zagreb? Quote
Allegiance Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 ja sam prvo čuo da je DevilDriver pa sam poslije isto čuo da je Killswitch.... Quote
Tyler Durden Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 na prestojecim koncertima stoji da su im predgrupe killswitch engage, i trivium......tako bar pise na sajtu, i roadrunneru, tako da bi trebalo da dodju sa njima i kod nas, ali opet..... Quote
Allegiance Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 (edited) je je, killswitch je za zg enivej, karta je kupljena Edited March 13, 2009 by Allegiance Quote
Zoidberg Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 http://img2.imagetitan.com/img.php?image=21_horror.jpg Quote
Denny Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Ima ona tripova... Svasta je ta nosila. :) Quote
Zoidberg Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 (edited) Mozda je ta slika odgovor na pitanje ko ce biti predgrupa xD Edited March 13, 2009 by Nolff Quote
Recommended Posts