Jump to content

Recommended Posts

Posted
spremih se za cert :)

image044y.jpg

hahaha. Imam i ja neku gas masku kuci. Mogu da je stavim pa da imitiram Sida od pre 10 godina:P Ima neko pravu masku? I da jutros su mi stigle karte:)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

el se za njiov koncert prodalo bar 1000 karata do sad?

Posted
Jel ima jos mesta u tom prvom redu...? JBT, KOJ CE POKID TO DA BUDE.... samo, treba preziveti to..... :D

Sigruno. To je uvijek tako na tim bendovima. Prvi red neces moc bit - vjeruj mi :)

Sjecam se Korna na Šalati prije par godina... U prvom redu sam bio prvih pjesmu i pol, da sam ostao iznijeli bi me u bezivotnom stanju... Guzva, skaka, nemres do daha doci... To nije normalno! Slipknot bude isti!

Posted
Sigruno. To je uvijek tako na tim bendovima. Prvi red neces moc bit - vjeruj mi :)

Sjecam se Korna na Šalati prije par godina... U prvom redu sam bio prvih pjesmu i pol, da sam ostao iznijeli bi me u bezivotnom stanju... Guzva, skaka, nemres do daha doci... To nije normalno! Slipknot bude isti!

Ma sve se moze kad se hoce,na salati na kornu bejah u trecem redu dok je ostatak drustva bio u prvom,nisu mogli toliko sutkati jer su se drzali za ogradu ali je ortak uhvatio JD-evu znojnicu :rockdevil:

Prvi red je prakticno drugi jer ovi pokusavaju da odvuku ove od ograde i naguraju se u prvi,dok mi fina deca smo u trecem ;)

Posted

Ma da, ali mene su u prvom redu zgnjecili, uvijek sam u prvom redu il se barem trudim biti i jedino tu nije bilo sanse. Svi se guraju, skacu, stiscu te uz ogradu pa te vuku s nje, zraka nema, žeđ ubija,...

Jedino sam se uz father i popeye mogao u miru zadavat :metalac:

*DIGNANO DIGNANO CHE BELLA CITTA, STRONZI DE QUA E STRONZI DE LA* :rockdevil:

Posted (edited)

Hahahah debele goticarke koje slusaju Phantasmagoriju, Frivolous Stir i Embrio XD i traze autograme od Joeya... ma da, znam, vidjeh ga i ja... a frend se uspio fotkat sa Fieldyijem dok sam hja cirkao pivu ko kreten s ekipom pred Šalatom... :/

Vukovi umiru sami je kvlt! Zmanjana dica, Boom Boom Shaka, Zavezan, Domaci benzin, Che Bella Citta, Bla bla, III faze,... odlican bend.

Btw imaju novu pjesmu s predstojeceg albuma, meni je odlicna, Delaj, delaj se zove... poslusaj si je na spejsu ;-)

Inace su sjajna ekipa, napuseni 24/7 hahah, ali carevi i neiskompleksirani do bola...

Edited by *Nameless*
Posted

znam,imam ta dva albumcica od njih,dobre su i ukljukani klokani a krafn je takodje kult.Vidi se da su likovi opusteno maximalno :worship:

Elem da ne bude offtopic,bas me zanima ko ce kod nas da upozna slipknotovce,al kontam da ce isto goticarke,eh sto nisam goticarka...

Posted

Tesko ovaj put.

A gle, neki bendovi rade meet&greet, neki ne.

Imas na eventimu negdje prijavnice za meet&greet. Ja cu imati pressicu svakako pa cu valjda i uspjet kratak intervju odradit za Novu Eru, Presudu i NBOM, a ak ne - jebiga, bice mi kul i da se samo upoznam s ekipom :-)

Posted

Eto ja se sad vratio sa ekskurzije. Nasao sam u Zrenjaninu nesto veoma lepo :mhihi: tj. metal prodavnicu sa meajicama i tako to. Odmah mi je zapala za oko majica SlipKnoTa sa novim askama. Kosta 500 dinara i jeste da sam sve pare potrosio i da ceo dan posle toga nisam jeo ali bas me briga. Sliakcu da vidite posto mi je rat sad uzeo i otisao u grad :lol:

• 2 weeks later...