Rehabilitovani Bagrem Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 zrakomlat is a girl njanjanja a ti sa trzalicama, crkni. hej hej blinki bile popusi mi ga!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deki_slipknot Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UBe0agDecqw nesto sto se ne vidja svaki dan.... sjajno..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kole 666 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Najbolji su! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Koji su to likovi jbt! stvarno me odusevljavaju! Bio sam na koncertu bilo je super,samo ozvucenje je jebalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UBe0agDecqw nesto sto se ne vidja svaki dan.... sjajno..... Eto tipičnog primera kad je neko toliko zaslepljen ljubavlju prema nekom bendu, da ne sagledava realno stvari. Pazi, nemoj pogrešno da me shvatiš, meni je slipknot jedan od omiljenih bendova, u top ten svih vremena mi je, stone sour još više volim. A mislim da je corey najbolji pevač ikada. Ali brate. Osim corey-a na ovom snimku niko ne valja. Prenadrkali su pesmu na snimku, previše stvari natrpali, i jasno da ne mogu da ih odrade uživo. Drogirani joey-i kod je uleteo sa ritmom podigao mu je tempo za 50%, paul je na basu svirao neke tonove koji zvuci mnogo disharmonski. A pesma nema nigde gruva! Nigde! Mnogo je "lame" ceo snimak. A je snimak sa vrhunske emisije, gde je radjena post produkcija snimku! I rand mi je nesto muljav, neprecizan. Jedino je mick posteno odradio, ne racunajuci coreya koji je otpevao vrhunski. pogledaj ti samo na primer kako ovaj bend koji svi toliko pljuju zvuči uživo u toj istoj emisiji.... http://www.youtube.com/watch?v=jlzRwIxaFjU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 +1 Nego bre koja je ova cica na pocetku snimka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phil Schneider Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Eto tipičnog primera kad je neko toliko zaslepljen ljubavlju prema nekom bendu, da ne sagledava realno stvari. Pazi, nemoj pogrešno da me shvatiš, meni je slipknot jedan od omiljenih bendova, u top ten svih vremena mi je, stone sour još više volim. A mislim da je corey najbolji pevač ikada. Ali brate. Osim corey-a na ovom snimku niko ne valja. Prenadrkali su pesmu na snimku, previše stvari natrpali, i jasno da ne mogu da ih odrade uživo. Drogirani joey-i kod je uleteo sa ritmom podigao mu je tempo za 50%, paul je na basu svirao neke tonove koji zvuci mnogo disharmonski. A pesma nema nigde gruva! Nigde! Mnogo je "lame" ceo snimak. A je snimak sa vrhunske emisije, gde je radjena post produkcija snimku! I rand mi je nesto muljav, neprecizan. Jedino je mick posteno odradio, ne racunajuci coreya koji je otpevao vrhunski. pogledaj ti samo na primer kako ovaj bend koji svi toliko pljuju zvuči uživo u toj istoj emisiji.... http://www.youtube.com/watch?v=jlzRwIxaFjU Totalno tacno! Linkin Park objasnio na ovom live-u. Slipknot nekad jeste bio odlican live, ali kako vreme prolazi sve su gori. Previse zurki alkohola i droge i preseravanja. Danas ima milion boljih live bendova od Slipknota. Od domacih, daj Heteri i Magmi te mogucnosti, deca bi zaboravila na Slipknot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UBe0agDecqw Ju, brate, koliko je Paul raštimovan. Uzgred, kakve žurke i alkohol, toga je mnogo više bilo u vreme self titled albuma i Iowe u odnosu na poslednjih par godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deki_slipknot Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ma ima istine u tome sto pricate, (izuzev one gluposti za pomenute domace bendove...sram te bilo), ali meni je bilo bas zanimljivo videti kako izvode totalu baladu...i sto nema veze sto je to kako deca kazu "brutalni slipknot", opet mogu da sviraju nesto totalno lagano.... slazem se da je moglo bolje da se odsvira... samo kazem da mi je nekako super da ih vidim kako izvode i takvu pesmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 They are doing something rather curious with the body in the ways that we don't fully understand!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deki_slipknot Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 They are doing something rather curious with the body in the ways that we don't fully understand!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 kompletan spot za Snuff http://www.noisecreep.com/2009/12/18/slipknot-snuff-short-film-premiere/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 ono lomljenje case je rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 sretoh klinca koga na nesrecu znam,ima 15 leta,hvalio mi se kako je dodirnuo ruku nekog od njih a ne zna ni koga na certu i da mu je zamalo svrsio u gace.Bem ti slipknot,dokurcise i bogu i zrakomlatu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 skroz je dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deki_slipknot Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 i ovo nije lose...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) Steta sto je majk ili sjeban ili namerno smanjen, bas me zanima kako bi zvucalo da je Corey ukljucen...Koliko se dalo cuti, bolje je odradio pos'o od Busha... Edited December 24, 2009 by FlamethroweR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Korn - Freak On A Leash (with Corey Taylor) al se razbacujemo linkovima kad se sve skupi, kori ima vise nastupa sa tudjim bendovima nego sa svojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Jebiga, trazen covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 dobar novi spot za snuff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 onako, oni slowmotion drama momenti suvisni skroz, primerenija bi bio vermilion 1 stil. interesantna vizija svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 ovo mu je posle jumpdafuckup-a, mozda i najbolji "feat" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 prodali su se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts