bafomet Posted March 12, 2003 Report Share Posted March 12, 2003 Samo MFKR ima odredjenog kvaliteta. Neko iz muzichke "industrije" je chuo album i shvatio da moze da napravi od grupa veoma uspeshnu mashinu za mlacenje para. tako nastade slipknot. Pevach sa prvog (ili nultog ) albuma ih je napustio :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_of_suffering Posted March 18, 2003 Report Share Posted March 18, 2003 Samo MFKR ima odredjenog kvaliteta.Neko iz muzichke "industrije" je chuo album i shvatio da moze da napravi od grupa veoma uspeshnu mashinu za mlacenje para. tako nastade slipknot. Pevach sa prvog (ili nultog ) albuma ih je napustio :? Nije ih napustio vec je umro ili poginuo koliko ja znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyel Ess Posted March 18, 2003 Report Share Posted March 18, 2003 Ja inache mrzim new wawe (po meni to i nije metal), ali ovo morate de chujete:Pre 3 dana pricham ja sa nekim likom sa Karaburme i on ladno izvali da je Slipknot skoro death metal! Debil! Ko kad bi neko rekao da je Dark Funeral electronic punk! :roll: pa slusaj...najlakse je tako kenjati.....poslusaj album iowa pa onda pricaj...verovatno si cuo samo wait n' bleed od njih......slipknot ne samo da je skoro death metal nego imaju neke stvari koje su jace od mnogih death metal band-ova.....nije mi jasan termin new wawe..to prvi put cujem zvuci bas ljigavo....uglavnom slipknot nije nikakav new wawe ili komercijala...slipknot je nesto najlepse sto se dogodilo u metalu u zadnje tri godine!!!!!!!!! a: TACNO, TACNO!!!!!! ......i nervira me kad neki kazu da je SlipKnoT komercijala.......ma ajde.......ja ih slusam zbog mjuze.....do yaya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi Burekdzija Posted March 19, 2003 Report Share Posted March 19, 2003 Nisu losi imaju par dobrih pesama. DA ALI SAD VISE NISU ONO KAO PRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 24, 2003 Report Share Posted May 24, 2003 Ma OK su bend... slusam ih, i dobro je zezanje.. uz Mudvayne, za mene killer kombinacija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDT Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 Inventivni, agresivni i puni iznenadjenja. Mislim da imaju najbolju perspektivu od bendova danasnjice i umeju da okupe i pozeraj i zagrizene fanove death metala. Zaista su fenomenalni. I nisu daleko od anjbloljeg benda danasnjice (meni ) ... ako uopste moze postojati takva kategorija 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 Nadam se da ste u pravu da se ipak ne raspadaju.Mada rade puno projekata sa strane pa je logicno da mozda zavrse sa Slipkom Ma de bre da se raspadaju jeste da corey ono stone sour, ali tu malo koristi svoje mogucnosti urlanja , pazi slazem se ja da stone sour ne zvuci lose, ali corey jednostavno mora da ima bend gde ce da iskoristi svoje glasovne mogucnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 Pa Corey je bas u Stone SOur-u i iskoristio svoje glasovne mogucnosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 Pa u pravu si i nisi u pravu Jer je iskoristio glasovne mogucnosti pevanja, ipak dranje ima malo, na te glasovne mogucnosti sam mislio, koje je naravno iskoristio u slipknotu i kad bi se raspao slipknot ne bi imao gde da ih eksploatise, mozda ako bi stone sour ocvrsnuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 Nije lepo da pod glsovne mogucnosti stavljas dranje. Mislim, jeste to u neku ruku "Glasovna mogucnost", ali poprilicno zanemarljiva u odnosu na onu koju Corey iskazuje u Stone Sour-u... Iskreno, nekad me i zamara ono konstantno dranje, a inace smatram da je to mnogo isforsirano nekom zeljom za tvrdocom i dokazivanjem... P.S. Ne bi voleo da Stone Sour krene stopama Slipknot-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 Pa sad kako kome, ali to uglavnom jesu mofgucnosti, ali hteo sam da kazem da je sad najbolje corey paralelno slipknot/stone sour jednostavno maximalno iskoriscen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 Pa onda bi izto mogao da kazem da je i saputanje glasovna mogucnost :roll: Po mom misljenju je ipak teze otpevati neke pesme od Stone Sour-a, nego od Slipknot-a, mada neke Slipknot pesme su tako glasovno odradjene na albumu, da ni sam Corey ne moze komplet da ih otpeva kako bi trebalo... P.S. Pazi na redosled reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 E sad pa jeste saputanje je glasovna mogucnost mislim ako perverzno sapuces, pazi to sto si rekao sve si u pravu i ja uopste nisam rekao da je stone sour los, samo sam hteo da ukazem na to da slipknot... argh mrzi me da pisem stao mi tok misli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LynnBor Snot Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 Majstori svog zanata znaju sta je nastup!! Kad ti se pojavi 9 ludaka na bini mozes odmah da svrsis pa makar da si se ispraznio proslu noc 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 Eh, ne znam das svrsiti.. Ma LUDILO!!! Najjace je kada onaj pocne da 'lupa' glavom!! Zar prosto ne pozelite da budete u tom bendu!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Ma najjace je sto je basista slipka u zatvoru 8O Zbog posjedovanja marihuane i jos nekih droga i izazvao je prije dvije godine saobracajku pa su ga tek sad tuzili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 8, 2003 Report Share Posted June 8, 2003 On je Srbin... znao sam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_of_suffering Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Cuo sam da ce i klown da ima svoj novi bend nisam siguran kako se zove ali znam da pocinje sa TO NAdam se da ce ako ne bude bolji od stone sour biti barem ko stone sour. Nedo bog da bude na fazon murderdllsa :x :x :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Pa nadam se i ja da ce biti dobar ko stone sour, a sta bre fali Murderdollsim-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Cuo sam da ce i klown da ima svoj novi bend nisam siguran kako se zove ali znam da pocinje sa TO NAdam se da ce ako ne bude bolji od stone sour biti barem ko stone sour. Nedo bog da bude na fazon murderdllsa :x :x :x Po njegovim rijecima bice nesto sasvim novo.Bend se zove To My Surprise a svirace nesto kao wired hybrid of folk, '70s rawk fuzz and schizophrenic grooves is Queens Of The Stone Age 8O Intersantno a kako ce ispasti vidicemo u septembru kad album treba da izadje.Ja mislim da ce bar biti ok jer ipak je Rick Rubin producent. Jeste li primijetili da na temi Slipknota samo pricamo o njihovim side projectima? a mozda je i dobro ko zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_of_suffering Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 Pa nadam se i ja da ce biti dobar ko stone sour, a sta bre fali Murderdollsim-a? NE znam jednostavno mi se ne svidjaju, ne sjeda mi njihova svirka, ni sam ne znam sta tacno :? :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 4, 2003 Report Share Posted July 4, 2003 Ne znam za vas, ali mislim da je pravo tracenje talenta da Joey svira gitaru (koliko znam svira gitaru u Murderdolls, izvinite me ako gresim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted July 4, 2003 Report Share Posted July 4, 2003 Ja sam imao sliku od njih, gde su oni kao bez maski, ako su to stvarno oni.Zagubio sam je negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
countessdracula85 Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 Cuo sam da ce i klown da ima svoj novi bend nisam siguran kako se zove ali znam da pocinje sa TO NAdam se da ce ako ne bude bolji od stone sour biti barem ko stone sour. Nedo bog da bude na fazon murderdllsa :x :x :x Sta imas ti protiv Murderdollsa :? :x :? :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftoner Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Meni jedna od naj grupa e moji ljudi slipknot je samo bleda slika recimo stone sour-a ! mnogo je bolji bend od slipknota (jes da su gitarista i vokal tu) i sasvim druga vrsta muzike... slipknot bez coreya je zer0000000000000000000000000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts