Ivan_Creed Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 i obratno Nisi ni cula pesmu, sta obratno?? Ovde je rec o zenskoj osobi.. Quote
blondie Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Nisi ni cula pesmu, sta obratno?? Ovde je rec o zenskoj osobi.. ijao, otkud znas da nisam cula pjesmu? btw, obratno - tamo gdje musko ti stavi zensko i obratno. kapito? Quote
blondie Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Kamo srece... ali samo kazem radi primera, ja ne bih to mogao... Jebiga.. mozda ne bi.. a mozda bi. Quote
Giga Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 i obratno Vrlo moguce. Obozavam deo: I am a slave and I am a master no restrains and unchecked collections I exist through my need to self oblige she is something in me that I despise so I wont let this build up inside of me (jebi ga znam da sam se izjebao na nekoliko mesta, pisem iz glave) To self-oblige pokazuje valjda tu unutrasnju potrebu svake osobe da ima partnera, da bude potpuna, a ta zelja da se ima nesto savrseno, nesto sto ce te popuniti i sto mrzis jer ga nemas, je ono "she is something in me, that I despise". Obozavam njihove tekstove. Quote
AmyLee Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Slipknot?Nisu losi,uopste,sta vise,u poredjenju sa vecinom grupa svog zanra jako,jako su dobri! Quote
AmyLee Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 BTW,njihovi textovi stvarno rulaju! Quote
DevouredSoul Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 A Joey nebesko dete Wb zla joptice. Uvek mi srce poskochi kada vidim tvoj potpis Quote
Dushan S Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Pa loptice su da se deca igraju... znači, sasvim je normalno. Samo da te ne strefi srčka, pazi se ipak Quote
DevouredSoul Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Nemoj mi o srchki plz. Kakva sluchajnost, sad bash chitam raspravu o Parfemu u Krchmi. Quote
Dushan S Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Love is the law, love under will? Quote
DevouredSoul Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Sve u duhu satanistichkih joptica. Quote
Ivan_Creed Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 SlipKnot - to je tema ovDJe! Quote
Vuk Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 video sam ih sa slayerima i MH-om u parizu pre mesec dana mnogo su bolji na sceni nego shto sam mislio, ali to nije sprechilo njihove mrzitlje da baca flashe sa pishatjom na njih, a i pogodili su mene da li im je opao rating u americi ili je to samo u francuskoj??? Quote
Ivan_Creed Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 To su francuzi zezali malo vise.. jer su krelci.. Quote
DevouredSoul Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 SlipKnot - to je tema ovDJe! Hocjesh da kazhesh da Slipknot nema veze sa zlim satanistichkim jopticama? Ivane, ne mozhesh preterivati u borbi protiv spama. Nemogucje je da se na temi pricha samo o topicu. Toga nigde nema. Kad saznamo neshto novo o Knotu, pisacjemo Quote
Ivan_Creed Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Warning! Znam ja to (svejedno ja ipak mogu preterivati), ali dok se ne sazna nesto novo ili uopsteno receno u vezi sa bendom, bolje da bude tisine... Quote
amy_mccoy Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 She seemed dressed in all of me, stretched across my shame. All the torment and the pain Leaked through and covered me I'd do anything to have her to myself Just to have her for myself Now I don't know what to do, I don't know what to do when she makes me sad. She is everything to me The unrequited dream A song that no one sings The unattainable, Shes a myth that I have to believe in All I need to make it real is one more reason I don't know what to do, I don't know what to do when she makes me sad. Quote
nox Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 (edited) !!!!!!!!!!!!!!! Edited November 21, 2004 by nox Quote
Vuk Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 xa xa xa! izgleda da ljudi nikad nece peastati da se krve ovdi... Quote
amy_mccoy Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 !!!!!!!!!!!!!!! Ahahaahahhah....kakav potpis, kako volim kad se prozivate ovde. Aj i mene neko, nisam se skoro svadjala Quote
zak Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 ja sam ih video u junu u budimepsti sa hatebreed-om i zvucali su (meni) savrseno, cak su radili i onaj svoj trip kad kazu publici da cucne i onda svi odjednjom skoce kad corey kaze 'jump the fuck up'... Quote
Vuk Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 ha to su uradili i u parizu pre mesec dana chak su i odradili trip sa pulse of the maggots - dz dz i publika zaurla itd.. Quote
amy_mccoy Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Get the fuck down on the fuckin' ground.... Quote
Recommended Posts