deftonerrrr Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 malo ste zakasnili...to je vec odradjeno na proslom maskenbalu... uostalom... radi se na svakom mogucem maskenbalu... Quote
CobRa-SiC- Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Pozdrav svim fanovima SlipKnota. Zanima me da li je neko saznao hoće li ove godine svirati u Budimpešti? Quote
AGGRESSOR55 Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Konacno preslusah novi album. Iako nisam neki fan Nu-metala, moram priznati da mi se ovo svidja Quote
Vuk Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 jel to shto su ubacili thrasholike solaze?? Quote
AGGRESSOR55 Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 I zbog solaza, a i zbog one dve balade koje su izvanredno otpevane Quote
Ivan_Creed Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 "...she isn't real, I can't make her real..." Quote
blondie Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 "...she isn't real, I can't make her real..." zato sto si smotan Quote
AGGRESSOR55 Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 ''Give me the dust of my father Stand on the face of the ancients Bare the secret flesh of time itself '' Quote
Ivan_Creed Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Upozoravao sam te, i ne vredi... Ides sada na odmor.. Quote
BLONDIE_2 Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Upozoravao sam te, i ne vredi... Ides sada na odmor.. ma ok, nema frke uzivaj samo ako te to cini srecnim.. nemam snage vise. skloni me iz profila, bices srecniji idem. neces me gledati vise ovdje, nadam se da se osjecas jako mocno kao moderator posto ti je to sve sto imas u zivotu. pozdravljam te. cao. Quote
Ivan_Creed Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Idi spavaj duso, umorna si i bolesna... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ej, covece blondie je najljepse zamolila da joj se niko ne obraca sa duso, i blondie nije bolesna ni umorna nego chila i vedra Quote
Ivan_Creed Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ej, covece blondie je najljepse zamolila da joj se niko ne obraca sa duso, i blondie nije bolesna ni umorna nego chila i vedra ???? Jel je ti znas? Izvinjavam se ako je rekla da je ne zovem duso, ja to onako tepam, da se ne bi grubo izrazavao... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ne znam je, ali brate nije fora da je zajebavas Quote
Ivan_Creed Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ne znam je, ali brate nije fora da je zajebavas Ok, ozbiljno NE zajebavam je... ako ce je neko zvati dusom onda sam to ja.. I iako nije lako, ne mozes pustiti ni svoje bliznje da spamuju i zezaju krizu u Parizu.. Vratimo se na temu! Quote
Troglavi Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 ljudi ocigledno napravishe potpuni preokret u produkciji svega, i to se odrazilo...po misljenjima mnogih pozitivno na njihov rad... \mada im zharule to ne moze oprostiti/... izbacishe psovke, i krenushe sa solazama i sa baladama i sa onim drugacijim maskama... kao da su zelaeli da svoj prethodni rad u potpunosti ostave iza sebe, tu ukljucujuci i imidz... meni se licno vishe svidjaju ovako... Quote
Vuk Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 za ljude koji ne slishaju SlipKnoT imidz je ostao isti - kombinezoni + maske za textove ne znam. nikad ni od jedne grupe nisam znao text ja sam primetio promenu u muzici i maske, ali to nikako ne povezujem sa tim da hoce da ostave svoj stari rad za sobom Quote
AGGRESSOR55 Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Pa glupo je da se na svakom albumu ponavljaju Quote
Vuk Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 tu si u pravu i ja nisam rekao da treba da se ponavljaju ono je samo bilo moje mishljenje o tome da li ostavljaju radove koji su ih proslavili za sobom. bilo bi malo glupo... mada, kad sam ih gledao u parizu, najvishe su svirali stvari sa novog albuma Quote
zak Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 ja sam ih slusao u junu prolse godine u budimpesti i svirali su najvise stvari sa prvog albuma (to je bilo mesec dana or so posto je izasao novi album) ja sam prvo cuo people = shit od njih, onda nabavio iowu pa posle i sve ostalo, bilo je to davno ali i dalje najvise volim iowu, to je njihov najtvrdji i najmracniji album... a sto se tice novog albuma mislim da je on naslabiji do sad, i nije mi jasno zasto ljudi toliko podrzavaju zaokret koji su napravili, oni se tim zaokretom utapaju u more neinventivnih i neoriginalnih bendova koji jedino imaju fantasticnu tehniku i nista vise, mislim te dve balade su stvarno fantasticne ali mnogo bendova moze da napravi dobru baladu, a jedan je bend koji je mogao da napravi disasterpiece, ako su te dve balade najsvetlije tacke albuma onda jebiga... dalje, nisu oni samo izbacili psovke, nego jednostavno vise nisu toliko besni, ato je jos jedna stvar koja ih je ranije krasila, npr before i forget je dobra pesma ali je totalno izvaljena... da im je ovo prvi album nikad mi ne bismo ni culi za njih... (imo) Quote
eXplorer Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 nije ni meni jasno zasto svi podrzavaju taj zaokret sto su napravili,pre su bili jedinstveni puni energije i davali fanovima vise energije jer eto doslo je takvo vreme da nam takva vrsta muzike jednostavno i daje energiju u ovom jebenom 21. veku....ma i njih su uhvatile komercijalne staze....ali ono postujem i dalje i slusam i nov album koji smatram da je dobar i ako ga nisam gotivio na pocetku jer mi je tesko pao taj preokret kod slipknota kod grupe koju sam jako cenio...ali ok album je dobar na svoj nacin mada nisam to ocekivao od slipknota i vise bih voleo neki zvuk kao na slipknotu i iowi... Quote
eXplorer Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 uh isto....kada uporedim onaj koncert u londonu 2002 i ovaj 2004...velika je razlika....vidi se da imaju dosta manje energije a corey je dosta lose odpevao....pogotovo (sic) jako lose...stari slipknot zakon.... Quote
Recommended Posts