Ivan_Creed Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 I Am Hated je pored Wait And Bleed i My Plague meni the best pesma(njihova).Ali njihovi fanovi u Americi su tako neotesani da je to neverovatno.Da se uverite idite na www.slipknotforum.net.Prema meni su bili uzasni!Dal zato sto sam zensko ili sto volim Amy Lee, e to ne znam... Smesno je probati pricati sa Slikpknot fanovima u U.S. koji idu na njihov forum... To su problematicni i samozvani 'odbaceni' klinci koji se pale na Iowa i ne shvataju o cemu se radi... tako da, gubis vreme.. Quote
Ivan_Creed Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 uuuuu da vidish kako se nashi svadjaju sa bugarima na MH forumu A sto se nasi svadjaju sa Bugarima, i to na MH forumu???? Quote
Vuk Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ma to je bilo aktuelno kad je mh prolazio po balkanu pa se nashi svadjali gde je bolji cert i na kraju se popichkali Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Slipknot od ostatka nu metal chopora odvaja jedna cinjenica da osim fanova tj. ljudi koji slusaju njihovu muziku imaju i gomilu idiota koji sebe nazivaju MAGGOT-ima i vise se uklapaju u profil fudbalskih navijaca (sem sto ne idu na utakmice nego na koncerte da navijaju za svoj tim - slipknot).... nadam se da nisam uvredio nekoga od prisutnih ovdi.... a inache meni su Eyeless, (sic) itd. vrhunske pesme ali ne verujem da bih bio zadovoljan da su napravili jos takvih pesama na poslednjem albumu.... to sto su nove pesme drugacije ne ponistava njihov raniiji rad.... @zak - meni je 'slipknot' album mnogo mnogo mnogo mracniji od Iowe... iowa je brutalnija ali na neki besmisleniji nacin.... prvi je jeziv (tattered & torn, scissors....) Quote
eXplorer Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 (edited) evo kad smo kod slipknota evo jedan spot....ovo je uzivo sa big day outa ove godine 2005 26 januara...pesma je Duality http://www.stameska.ru/snv/Slipknot-Dualit...stengah-SNV.mpg Edited February 16, 2005 by eXplorer Quote
zak Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 @Minja pa imas i ovamo Gently i Iowa - jezivo ali imas i disasterpiece koji je 5:08 konstantno krljanje Quote
dusk Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 evo kad smo kod slipknota evo jedan spot....ovo je uzivo sa big day outa ove godine 2005 26 januara...pesma je Duality http://www.stameska.ru/snv/Slipknot-Dualit...stengah-SNV.mpg Nece da se otvori... aaa... Upravo sam skinula live The Blister Exists sa antipopvideos, idem da gledam!!! Quote
Ω Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Prvi album im je vrh vrhova....IOWA je vise lozacki....sto stvara maggotse.... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 @Minja pa imas i ovamo Gently i Iowa - jezivo ali imas i disasterpiece koji je 5:08 konstantno krljanje pa ne znam stvar ukusa... meni gently i iowa nikad nisu bile nesto jezive... prvi je mnogo vise sic.. ustvari iowa se dojaja oslanja na prvi album- isti koncept samo upotrebljen za nove pesme.. zato mislim da je vol3 veci pomak svidjao se on nama ili ne... Quote
eXplorer Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 evo kad smo kod slipknota evo jedan spot....ovo je uzivo sa big day outa ove godine 2005 26 januara...pesma je Duality http://www.stameska.ru/snv/Slipknot-Dualit...stengah-SNV.mpg Nece da se otvori... aaa... Upravo sam skinula live The Blister Exists sa antipopvideos, idem da gledam!!! hm ne znam ja sam sinoc skinuo ceo spot `ladno... inace hvala na informaciji da na antipopvideos ima jos spotova poz Quote
eXplorer Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 na http://www.hdpvidz.com/download.html ima jos 3 spota sa bdo-a... Quote
Leona Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Smesno je probati pricati sa Slikpknot fanovima u U.S. koji idu na njihov forum... To su problematicni i samozvani 'odbaceni' klinci koji se pale na Iowa i ne shvataju o cemu se radi... tako da, gubis vreme.. Ma ja sam se vec "odlogovala"(da tako kazem) sa tog foruma.Majke mi, pravi su debili.Znaci,njima je svaki bend awful sem Slipknota.Korn,Mashine Head,Pantera im je sad malo bolja zazato sto im je umro Darell, pa kao pokazuju sazaljenje(malo sutra sazaljenje). Inace, hvala na savetu Cheers Quote
Troglavi Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 slazem se sa g-dinom subothom oko albuma, i povezanosti njihovoj, i tako to... a u sic se koristi cuveni citat iz cuvenog fila carlito-s way...HERE COMES THE PAIN!!! mislim, znate za taj deo, naravno, samo mnooogo ljudi misli da se to dere corey ili tako nesto... nenene to je good old al pacino... Quote
CobRa-SiC- Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Na www.metabolic666.com može da se skine deo iz filma u kojem je "Here comes the pain". Quote
zak Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 (edited) na certu se dere pinokio Edited February 17, 2005 by zak Quote
Ω Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ajd mi recite sajt na kome je famozni forum americkih nu pulena...imam zelju da psujem na engleskom... Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 How to make a SlipKnot ? http://www.chockstone.org/TechTips/SlipKnot.htm veoma korisno Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ja sam ih slusao u junu prolse godine u budimpesti i svirali su najvise stvari sa prvog albuma (to je bilo mesec dana or so posto je izasao novi album) ja sam prvo cuo people = shit od njih, onda nabavio iowu pa posle i sve ostalo, bilo je to davno ali i dalje najvise volim iowu, to je njihov najtvrdji i najmracniji album... a sto se tice novog albuma mislim da je on naslabiji do sad, i nije mi jasno zasto ljudi toliko podrzavaju zaokret koji su napravili, oni se tim zaokretom utapaju u more neinventivnih i neoriginalnih bendova koji jedino imaju fantasticnu tehniku i nista vise, mislim te dve balade su stvarno fantasticne ali mnogo bendova moze da napravi dobru baladu, a jedan je bend koji je mogao da napravi disasterpiece, ako su te dve balade najsvetlije tacke albuma onda jebiga... dalje, nisu oni samo izbacili psovke, nego jednostavno vise nisu toliko besni, ato je jos jedna stvar koja ih je ranije krasila, npr before i forget je dobra pesma ali je totalno izvaljena... da im je ovo prvi album nikad mi ne bismo ni culi za njih... (imo) Po mom misljenju text pesme duality upravo govori i objasnjava svakome kome se novi slipknot album ne svidja, o cemu se zapravo radi...mozda ne ceo text, ali vecina sigurno... Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ONa pesma Vermillion je teshko sranje...Da li je sranje psovka??? Vermillion je odlicna stvar...mozda nije stari Slipknot fazon ali je do jaja, ali u punoj verziji, a ne ono skraceno i upropasceno sranje na spotu...spot je BTW odlican... Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Slipknot od ostatka nu metal chopora odvaja jedna cinjenica da osim fanova tj. ljudi koji slusaju njihovu muziku imaju i gomilu idiota koji sebe nazivaju MAGGOT-ima i vise se uklapaju u profil fudbalskih navijaca (sem sto ne idu na utakmice nego na koncerte da navijaju za svoj tim - slipknot).... nadam se da nisam uvredio nekoga od prisutnih ovdi.... a inache meni su Eyeless, (sic) itd. vrhunske pesme ali ne verujem da bih bio zadovoljan da su napravili jos takvih pesama na poslednjem albumu.... to sto su nove pesme drugacije ne ponistava njihov raniiji rad.... @zak - meni je 'slipknot' album mnogo mnogo mnogo mracniji od Iowe... iowa je brutalnija ali na neki besmisleniji nacin.... prvi je jeziv (tattered & torn, scissors....) Evo mene si npr. veoma uvredio....ja bas gotivim te maggot people=shit fore, i ja sam jedan veoma ponosan maggot i zadavicu te slipknot-om kad te sledeci put vidim... Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Kad sam cuo kako zvuci Corey-ev growl na vol3 mislio sam (nadao sam se) da je mozda s razlogom onakav kakav je iako mi na nekim lajvovima sa tog albuma nije delovalo tako, ali kad sam cuo live disasterpieces definitivno sam shvatio da nesto nije uredu sa njegovim glasom... covek jednostavno nemoze vise nista da izvuce kako treba, dok mu clean delovi idu relativno lakse.... bas me interesuje sta mu se to desilo sa glasom?!?!?! Quote
CobRa-SiC- Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Najlogičnije je da je pocepao glasne žice posle svega što je radio ili je možda, kako kažu, namerno promenio stil pevanja. Quote
KRANG Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 We just have to release the BLOOD INSIDE. It is running cold and the brain is receiving it and interpreting and transmitting again and again and again. It is making us sick. A baroque thing, beyond all good taste. FOR THE RECORD NO ONE WILL UNDERSTAND WHAT IT IS ALL ABOUT THE DEAD NAME BACKWARDS AMEN IT JUST HAPPENED A LONG TIME AGO 33 YEARS AGAIN AND AGAIN AND AGAIN WHAT IS IT ALL ABOUT IT IS A PROMISE OF A LIFETIME NEVER RECORDED Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 A mozda se corey zaljubio il tako nesto...pa je promenio stil pevanja da fascinira ribu/lika na koju se lozi.... Quote
Recommended Posts