dusk Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Corey se zaljubio?! Neee.... a ja sam taman `tela da ga kidanpujem, damn A sto se tice growla, uzivo je zvucao skroz ok. Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 E bas sam malopre cuo famozni duality live...i glas mu je skroz ok...Kolega Nik@nyt-e, gadno si nesto istripovao.... Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Hm...a mozda je malo omeksao zbog nekih problema. Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Hm...a mozda je malo omeksao zbog nekih problema. problema koje prirode???? Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 problema koje prirode???? Sta ja znam...spala mu maska pred fanovima mozda? Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Hahaha...sve je moguce....mada ja nemam zamerki.....barem sto se vokala tice...ume da peva i clean i da urla....svaka mu dala! Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Hahaha...sve je moguce....mada ja nemam zamerki.....barem sto se vokala tice...ume da peva i clean i da urla....svaka mu dala! To malo podseca na Chestera iz linkin parka Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 To malo podseca na Chestera iz linkin parka erhm....to bi vec bilo malo preterano....chester ume da peva clean...a sto se urlanja tice ne moze da prismrdi corey-u....kresti ko silovana veverica.... Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 erhm....to bi vec bilo malo preterano....chester ume da peva clean...a sto se urlanja tice ne moze da prismrdi corey-u....kresti ko silovana veverica.... Ne bi zeleo da te cuje moja drugarica... Ja sam prestala da slusam linkin...jedva da pustim 3 njihove pesme za 1 mesec. Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Ne bi zeleo da te cuje moja drugarica... Ja sam prestala da slusam linkin...jedva da pustim 3 njihove pesme za 1 mesec. Dabome....pozdravi drugaricu Quote
dusk Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 preslatko... Pa, kad su nam potpisivali autograme skidali su maske... ON se nije pojavio jelte, ali je zato bio Joey (drolllll), James, Paul i Mick... skroz onako izmozdeni srecice, i bas su bili kul... hteli su i da pricaju sa nama (citaj: razularenom masom) i pili su rakiju, ja bih rekla i... OCU OPET!!! Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 preslatko... Pa, kad su nam potpisivali autograme skidali su maske... ON se nije pojavio jelte, ali je zato bio Joey (drolllll), James, Paul i Mick... skroz onako izmozdeni srecice, i bas su bili kul... hteli su i da pricaju sa nama (citaj: razularenom masom) i pili su rakiju, ja bih rekla i... OCU OPET!!! a gde je to bilo? U tvom snu? Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Dabome....pozdravi drugaricu Drugarica je "reperka". Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Drugarica je "reperka". Onda je ne pozdravljaj nego je udri tupim predmetom...vise ce da boli.... Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Onda je ne pozdravljaj nego je udri tupim predmetom...vise ce da boli.... ok...bas me je danas nesto iznervirala. Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Razlog vise....za tuplji predmet...npr...zid! Quote
Ivan_Creed Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Prekinite da lupate gluposti, tj. spamujete!!! Quote
dusk Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 QUOTE (Atiaran @ 18. 2. 2005, 20:21) preslatko... Pa, kad su nam potpisivali autograme skidali su maske... ON se nije pojavio jelte, ali je zato bio Joey (drolllll), James, Paul i Mick... skroz onako izmozdeni srecice, i bas su bili kul... hteli su i da pricaju sa nama (citaj: razularenom masom) i pili su rakiju, ja bih rekla i... OCU OPET!!! a gde je to bilo? U tvom snu? Ne... na koncertu u Budimpesti 11. (ili je to bilo 12.) juna prosle godine i bilo je BESPLATNO, platila sam samo prevoz... i Hatebreed je bila predgrupa... sad crkni od muke Quote
Vlada_Jet Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Kad sam cuo kako zvuci Corey-ev growl na vol3 mislio sam (nadao sam se) da je mozda s razlogom onakav kakav je iako mi na nekim lajvovima sa tog albuma nije delovalo tako, ali kad sam cuo live disasterpieces definitivno sam shvatio da nesto nije uredu sa njegovim glasom... covek jednostavno nemoze vise nista da izvuce kako treba, dok mu clean delovi idu relativno lakse.... bas me interesuje sta mu se to desilo sa glasom?!?!?! Ja sam chuo da on vec odavno muchi muku sa polipima na glasnim zhicama... Quote
amy_mccoy Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 (edited) Dolaze na Exit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited February 19, 2005 by amy_mccoy Quote
amy_mccoy Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 How do you know? eeee...saznah od ortaka....e sad cula sam da je predgrupa Mudvayne ali to jos nije sigurno.... Quote
Dowla Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 proveri prvo na njihovom ili exit-ovom sajtu... bilo bi stvarno cool kad bi dosli u moj grad... Quote
amy_mccoy Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Na sajtu Slipknota pisu datumi samo do maja... na exitovom sajtu ne pise nista novo.... stvarno se nadam da dolaze, bice divlje Quote
fiction Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Nisu oni za festivale kao sto je exit, sumnjam da ce doci Quote
Recommended Posts