Jump to content

Recommended Posts

Posted
A jesu li se do sada više oslanjali na tehnički deo ili na njihov nastup?

Ajd uporedi Left Behind ili My Plague sa Vermilion II.

Meni je My Plague bas sranje od spota....

....ne shvatam zasto bi moralo neko klanje i slicno da bude u spotu da bi on bio dobar...

Spot se za Vermillion Pt.2 bas lepo uklapa u pesmu.... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted
iskreno sam se nadao ovome...ispadoh umetnik i baja... icon_rockdevil.gif

You're Joey (my personal favorite). He's the lead drummer in Slipknot, and #1. His real name is Nathan, but somehow became known as Joey. He's also in the band Murderdolls where he switches off and on playing drums and guitar. He is the artistic one of the group, and has designed all the logos for Slipknot.

buahahaha sad mogu da spavam mirno...

E sad ces morati mnoooogooo da vezbas duplu da bi opravdao epitet koji si dobio....

....ili si mozda pokusavao sve moguce kombinacije odgovora dok nisi dobio onos to si zeleo... nesto si mi mutan ti.... mhihi.gif

Posted
I ja sam jbeni Corey. icon_spava.gif

Inace kviz je govno...deluje kao da ga je 10-ogodisnjak pravio... no.gif

crni nik@nyte gde nadje ovo sranje od avatara....vrati onog zeku sa kurchinom.....unapred zahvalan....user posted image

Posted
pazi veca je sansa da dobijem neke gadne artritise vezbajuci nego tako da je navezbam...

i ne iz prvog sam nab'o. nisam ja ovde ko neki. icon_razz.gifph34r.gif

Pa ajde ako ti tako kazes....

Nego mogao bi da citiras kad odgovaras nekome koje za vise od jednog mesta iznad tebe... icon_da.gif

Inace sta bi trebalo da predstavlja onaj jedan deo u tvom potpisu??....

.....predpostavljam da znas na koji deo mislim....

Posted
to kazes jer si ispao Corey evotigana.gif

Naravno da nije tako... bas uopste nemam razloga da negodujem zato sto sam ispao Corey...na prvom pitanju mi je bio onaj odgovor tipa "...vec vidim da je ovaj test sranje....."

Inac Amy, htedoh nesto da te priupitam, ali ostavicu to za neki drugi put...

Posted
crni nik@nyte gde nadje ovo sranje od avatara....vrati onog zeku sa kurchinom.....unapred zahvalan....user posted image

Pa eto reko da promenim ono jaje, ali nisam nogao da uguram onaj koji sam hteo zbog jebene velicine (u kilobajtima), pa sam stavio ovaj kao privremeni... i meni ne izgleda toliko lose....ali ce u svakom slucaju brzo leteti...mozda jos danas....a zeku ces jos neko vreme da sacekas... pivopije.gif

Posted
verovao ili ne ne znam na shta mislish... icon_confused.gif

Prvo bi mogao da citiras!!!...znas to ti je ono gore desno dugmence (link) na kome pise "QUOTE"....

Sto se tice potpisa mislim na onaj deo "...plisane zeke..."