Ω Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 svaki put kad vidi plisanog zeku tri puta dodirne svoj glavic...zato se i potpisuje troglavi.... Quote
Troglavi Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 (edited) ne onda bih se potpisivao troglaviC! think goddamnit! a nik@nyt sam znas da sam strasno gotivio tvoj avatar sa kuratim zecom... Edited April 27, 2005 by Troglavi Quote
Ω Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 ne onda bih se potpisivao troglaviC! think goddamnit! a nik@nyt sam znas da sam strasno gotivio tvoj avatar sa kuratim zecom... hahah...jedno "C" manje-vise....bitna je sustina.... Quote
dr NIK@ Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 ne onda bih se potpisivao troglaviC! think goddamnit! a nik@nyt sam znas da sam strasno gotivio tvoj avatar sa kuratim zecom... E to sam hteo da cujem Inace i ja mislim da je sustina najbitnija .....(sic)..... .......cisto da se drzim teme Quote
(-1) Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 @troglavi A zbog cega si ga gotivio zbog "kuratog" ili zbog "zecca"? Don't tell me... Quote
Vuk Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 You're Jim. He is the second guitarist and #4. Just because he's not the lead guitarist doesn't mean he's not as good. A lot of people say he is even better. He can listen to a song he has never heard before, and then play the whole thing flawlessly. fala Bogu pa nisam corey ili Joey... by the way - Христос васкрсе Quote
Troglavi Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Ваистину васкрсе! e pa ziggy kad si tako bezobrazan necu da ti kazem... mada, znas ti mene...pretpostavi jbg... zbog zeca naravno ja mnogo volim te zivotinjice. pogotovo u loncu... Quote
Troglavi Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 e bravo to i ja kazem. ajd malo o omchi... Quote
Ω Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 zbog zeca naravno ja mnogo volim te zivotinjice. pogotovo u loncu... sad si nas razocarao....zverino jedna.... Quote
amy_mccoy Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 ajd malo o omchi... wtf? sad si me izgubio.... Quote
Ω Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 wtf? sad si me izgubio.... slipknot = omcha za veshanje Quote
Vuk Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 koliko sam ja video, slipknot je svaki chvor koji se izvlachi ( pa chak i onaj na pertlama ) Quote
amy_mccoy Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 koliko sam ja video, slipknot je svaki chvor koji se izvlachi ( pa chak i onaj na pertlama ) anyway...jel dolaze na Exit? Quote
Troglavi Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 knot je chvor bilo koje vrste, a slipknot je chvor kroz koji se slippuje ergo omcha za veshanje. paaaa ne znam bash al kad bi doshli... Quote
AGGRESSOR55 Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 koliko sam ja video, slipknot je svaki chvor koji se izvlachi ( pa chak i onaj na pertlama ) A mokri? Quote
amy_mccoy Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Pa i jeste steta, sto se smejes?! ma onako....namerno se glupiram Quote
Sinstrel Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Dobro onda cu i ja tebe namerno da ubijem! Potegla si jako osetljivu temu - "Slipknot na Exitu:da ili ne". Quote
amy_mccoy Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Dobro onda cu i ja tebe namerno da ubijem! Potegla si jako osetljivu temu - "Slipknot na Exitu:da ili ne". nemoj mene....ja sam dobrica Slipknot na Exitu....uvek! kad bih se ja pitala Quote
People before Profits Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 da,,,,,tako je bilo i za tool na exitu........... Quote
Recommended Posts