Troglavi Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 fuckin' gitaristi.................. no, nema veze..............zna se ko je glavni... ja cu mozda da odem sutra do njegovog zvanicnog sajta pa cu da mu pustim pp da znas. eeeee i oni udjoshe u godine... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 nas dobar kolega minja subbotha mi jednom prilikom reche da je po njegovom misljenju pojam glupog bubnjara apsolutni pleonazam. nije me pogodilo. pa kolega Troglavi, nije vam najjasnije secanje iz bliske proslosti- naime, to nije iskljucivo MOJE misljenje vec zakljucak do koga smo dosli nas nekoliko, a takodje sam dodao na to da "ako je glupi bubnjar pleonazam onda je glupi bassista jedna rech" i to nam necete preuzeti Quote
Troglavi Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 i dalje me nista ne pogadja. -> -> izvinjavam se na demagogijskom izuzimanju sintagmi iz konteksta. mada ja mislim da je ritam sekcija u mnogo chemu zasluzhnija od tamo nekih gitardzija i tome slicno... bubnjardzije i basadzije sveta, ujedinite se! Quote
Ivan_Creed Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 i dalje me nista ne pogadja. -> -> izvinjavam se na demagogijskom izuzimanju sintagmi iz konteksta. mada ja mislim da je ritam sekcija u mnogo chemu zasluzhnija od tamo nekih gitardzija i tome slicno... bubnjardzije i basadzije sveta, ujedinite se! To kada je u pitanju Mudvayne. Quote
Guest lifeless_maggot Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 e ljudi poz ja sam nov ovde...obozavan slipknot i imam neki mali tribute njemu...ako tako mozete nazvati dvojicu gitarista i bubnjara... posetite www.mfkrboard.com to je najbolji slipknot forum a ima i ostalih vrsta metala tamo...puno downloada i ostalih stvarcica... Quote
zak Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 imada ja mislim da je ritam sekcija u mnogo chemu zasluzhnija od tamo nekih gitardzija i tome slicno... a gitardzije i tome slicno su u mnogo chemu drugom zasluzniji od ritam sekcije Quote
Troglavi Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 a gitardzije i tome slicno su u mnogo chemu drugom zasluzniji od ritam sekcije pazi kad uopste nisi inventivan. Quote
amy_mccoy Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 generalno...svi smarate Monday, May 30, 2005: Venue: Lycabetus Theatre Address: . Athens, Greece ide li iko? Quote
amy_mccoy Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 pa ja sam teo al nemam s kim pih....nisi mene pitao...sramota Quote
Troglavi Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 e ti kad mi kazes da smaram onda znam da je to istina... maaa ja cu chekam da banu ovamo pa ak' se desi, desi se, ako ne... Quote
Guest lifeless_maggot Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Izasao je before i forget spot...Zbog radnje spota pojavila se glasina da ce se slipknot raspasti...e nego evo vam link za peticiju za ponovno objavljivanje slipknotovog albuma mfkr.potpisite ako volite slipknot http://www.petitiononline.com/MFKR/petition-sign.html Quote
Ω Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 e ti kad mi kazes da smaram onda znam da je to istina... maaa ja cu chekam da banu ovamo pa ak' se desi, desi se, ako ne... Haha, pusi ga...ja smaram samo na linkin parku jer tamo vise nema sta da se prica... Quote
amy_mccoy Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Izasao je before i forget spot...Zbog radnje spota pojavila se glasina da ce se slipknot raspasti...e nego evo vam link za peticiju za ponovno objavljivanje slipknotovog albuma mfkr.potpisite ako volite slipknot o cemu se radi u spotu? nisam imala prilike da ga vidim... Quote
Fiery Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Skini ga sa www.urbanchaosvideos.com U spotu su bez maski, ali im (naravno) ne prikazuju cela lica, vec bradu ovde, oci tamo i tako to. Quote
Dammned-Sisters Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Monday, May 30, 2005: Venue: Lycabetus Theatre Address: . Athens, Greece Pa to u Grcku,ja bi rado isla. aj me povedite ljudi. Quote
Dammned-Sisters Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Pa ako ti nije do biranja mislim ovaj povedi nas obe. A ti 100% ides?? blago ti se. ocu da vidim klovnaaa. Quote
Ω Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 ma ne idem bre...ne mogu da se cimam cak tamo na 1 dan...doci ce slipknot u bg pre ili kasnije.... Quote
Woodcutter Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 ma ne idem bre...ne mogu da se cimam cak tamo na 1 dan...doci ce slipknot u bg pre ili kasnije.... Gledao pre neki dan spot za ``Duality``,mislim da se tako pise... Cista agresija,a i pesma je totalno melodicna... Bas sam ih zgotivio... A i one maske su im gotivne... Onaj sa onim bodljama je najbolji... Quote
Ω Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 shawn crahan je no1...sto se tice stila,ponasanja i vokala.... Quote
amy_mccoy Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Skini ga sa www.urbanchaosvideos.com U spotu su bez maski, ali im (naravno) ne prikazuju cela lica, vec bradu ovde, oci tamo i tako to. hvala...skidace ga 45 minuta, ali nema veze Quote
zak Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 shawn crahan je no1...sto se tice stila,ponasanja i vokala.... pa on slipknotu uopste ne peva... Quote
Ω Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 (edited) pa on slipknotu uopste ne peva... peva, ali ne sve pesme...peva solo par pesama, a u nekima peva prateci vokal... a kad sam spomenuo pevanje, hteo sam da kazem da ima mnogo jaci glas nego corey.... Edited May 25, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
Recommended Posts