blondie Posted November 21, 2003 Report Posted November 21, 2003 Jako tezak bend, bre! :x Posle slusanja njihovog self - titled albuma osecao sam se kao da sam prekopao livadu budakom bez drzalice. Ali, sada mi je upravo Slipknot omiljeni bend. a: a: a: Naravoucenije: kopajte i slusajte Slipknot. u agro stilu! Quote
Guest nesa_brus Posted November 24, 2003 Report Posted November 24, 2003 Pa, trudimo se mi agrarci! Quote
Fiery Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Imaju zgodna poigravanja sa jazzom,ali i dalje ih ne podnosim :? :? :roll: :? :| Prvi album - Mate, Feed, Kill, Repeat., pesma Bitchslair (ukoliko se ne varam). Quote
Ivan_Creed Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Ja mislim da ti mislis na Bitchslap... Ok, svejedno, to je samo jedna pesma (davno bese MKFR)!! Quote
Vuk Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 pa ne bash - na CD-u pise koliko sam video 2000-ta Quote
dr NIK@ Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Neznam dal' se zezas ili ne, ali moram da odgovorim. Daklem, album je prvi put izdat 1996, ali u malom broju primeraka i mislim da su ga cak oni licno izfinansirali, ali je zato 2000. (kad su se nakupili para, slave i svega....) lepo (re)izdat i zvanicno od strane neke kuce... Quote
Ivan_Creed Posted November 28, 2003 Report Posted November 28, 2003 Bas tako... No, vazno, ona pesma je PISH!!!!!! Za nek glupa, ali za mene bas debilska... pogotovu onaj vokal!! Quote
Beren Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 ma kakvo raspadanje !?!?! inache da prvi album jeste izdat prvo 1996 i mislim da #6 chak nije ni dobio svoj primerak ;-) Quote
SlaughtererFaca Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 YOU ARE MINE, YOU WILL ALWAYS BE MINE I CAN TEAR YOU APART I CAN RECOMBINE YOU Quote
deftonerrrr Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 e cim vidim slotereta ... meni lep dan ! Quote
Ivan_Creed Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 YOU ARE MINE, YOU WILL ALWAYS BE MINE I CAN TEAR YOU APART I CAN RECOMBINE YOU Decko, opet ti... Imas problem neki mozda samnom? :roll: :roll: :| Oces da ga resimo kratko? a: :x Quote
Man at arms Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Nisam odslusao sve pesme ali ovo sto sam cuo svakako vredi, jedino to oko side grupa nije bas dobra rabota .. uostalom pogledajte profile likova http://www.black-goat.com/main.php?s=profiles Inace koja vam je fav pesma ? ! Quote
Ivan_Creed Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Odavno sam ja video profile ovih likova... a: Sto se tice pesama... za mene je cela Iowa strava.. Quote
Drummer_girl Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Super muzika Bezvezan imidz :| Srrranje textovi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
IronMaiden666 Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Slipknot Everything Ends Left Behind Liberate Me Inside My Plague Surfacing Wait and Blade to je prava muzika!!! Quote
Ol' Scratch Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Da vala njhi sedam do petynaest (stvarno me je mrzelo da ih prebrojim) kao tu neshto nazovi sviraju... I uz to idu tekstovi tipa "ja sam tinejdzher koga ne razumeju" sa povecjom dozom mraka/morbidnosti... A Death sa 4 chlana odvaljuju... Quote
Ol' Scratch Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Slipknot Everything Ends Left Behind Liberate Me Inside My Plague Surfacing Wait and Blade to je prava muzika!!! Pishe se bleed... Quote
IronMaiden666 Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 joj, Wait and Bleed hehehehee, jesam glup Quote
Out Of Time Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 imam jedno 5,6 pesama sa novog... skroz su odlichne mada mislim da su malo praznije od onih sa Iowa-e... kao da je produkcija zabrljala malo... mada moguce da josh nije uradjena postprodukcija od kraja s obzirom da album izlazi za 40-50 dana... snimili su 22 pesme... a na album idu, valjda 17... tako sam chuo... a i video... nadam se da ce metallica da dodje pa da idem da gledam slipknot... prvi red a kad bude metallica kenjala po sceni, odo kuci... c ya Quote
IronMaiden666 Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 slipknot dodje za 10 i 11 Juni sa Austria... Sa novom Album!! Quote
scissors Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 imam jedno 5,6 pesama sa novog... skroz su odlichne mada mislim da su malo praznije od onih sa Iowa-e... kao da je produkcija zabrljala malo... mada moguce da josh nije uradjena postprodukcija od kraja s obzirom da album izlazi za 40-50 dana... snimili su 22 pesme... a na album idu, valjda 17... tako sam chuo... a i video... nadam se da ce metallica da dodje pa da idem da gledam slipknot... prvi red a kad bude metallica kenjala po sceni, odo kuci... c ya hm zanimljivo pretpostavljam da su nastavili od "iowe", što se tiče muzike... mada, zaželio sam se njihovog ludok zvuka... eh kad bi napravili "MFKR" drugi dio, sa dodacima sadašnjeg zvuka, to bi bio albumčina Quote
Guest Vision Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 oni su savršeni!!!!!!!!!! tj. njihova glazba, vokal, riječi, SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts