zak Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 e bre to je sve poceo zli zanatlija sa onim svojim 'sto vam gay-knot ne valja a gay mudvayne vam valja' thing-om Quote
CobRa-SiC- Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Meni je My Plague bas sranje od spota.... ....ne shvatam zasto bi moralo neko klanje i slicno da bude u spotu da bi on bio dobar... Spot se za Vermillion Pt.2 bas lepo uklapa u pesmu.... Uklapa se jer je balada. Mogli su i da izbace filmske delove i da ostave samo koncert pa bi spot bio još bolji. Nisam mislio da je klanje i ostalo obavezno da bi spot bio dobar nego jednostavno uklopili su snimke sa najboljeg koncerta sa najboljom pesmom (po mom mišljenju). Quote
Ivan_Creed Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 I ja mislim da bi My Plague bio bolji spot da nije bilo isecaka iz RE..... avaj, to je opeth samo spot... Quote
Ω Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 nego shta...mada je odlican spot, kao i pesma...vermilion 2 je ok pesma sto se melodicnosti tice, ali spot je imbecilan iako ima veze sa tekstom... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Prva tri albuma Slip-a su fenomenalna extra su.A poslednji me je malo razocarao posto ne lici na njih lici mi vise na Stone Sour.Nego jebiga ipak mi se jebeno svidja ali ipak stojim iza toga da ima mjuzu slicnu kao Stone Sour.POZdrav MAGGOTS aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh (SIC)ness Quote
People before Profits Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 (ovde)ness But I wont let this build up inside of me.....KAKVA JE STVAR!!!!!!!!! Jeb'o mi pas mater, imam CD vec mesec ipo i tek sam sad preslusao.........ijao......skinuo sam tab, idem da vezbam Quote
zak Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 ma mnogo je jaka samo pre nisu imali balade, a sad su im najbolje pesme balade... Quote
Ω Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 ...koje su u fazonu stonesoura...koji mi je cak gotivniji od knota... Quote
Ivan_Creed Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Prva tri albuma Slip-a su fenomenalna extra su.A poslednji me je malo razocarao posto ne lici na njih lici mi vise na Stone Sour.Nego jebiga ipak mi se jebeno svidja ali ipak stojim iza toga da ima mjuzu slicnu kao Stone Sour.POZdrav MAGGOTS aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh (SIC)ness Pa to ti je tajna uspeha - osnuj svoj bend i prati stope Stone Sour-a! Zagarantovan uspeh... @ Primeval - to je ono najLJepse sto nam srce poznaje... Quote
People before Profits Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 i dalje je slusam..........................BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovo mi je cak milije postalo od Roulette-a..............mada i on zadrzava specijalno mesto u mom srcu....bar mogu da ga odsviram na gitari....ovo mi ne ide... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 PA ok je za mene da se ugledam na Stone Sour ali SLip no waaaaaayyyyyyy.Slipknot je oduvek bio poseban.POZDRAV Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 cuo neko za deadfront?tu je svirao jim root pre slipa Quote
Guest Zli 0bucjar Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 (ovde)ness But I wont let this build up inside of me.....KAKVA JE STVAR!!!!!!!!! Jeb'o mi pas mater, imam CD vec mesec ipo i tek sam sad preslusao.........ijao......skinuo sam tab, idem da vezbam debilchino idiotska pre vishe od mesec dana kad smo vodili onja razgovor fonom rekao sam ti da slushash to a i Pulse of the maggots Quote
People before Profits Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 da znam, prvo sam se tebe ljubavi setio kad sam cuo pesmu...evo cele price..... ja sam se nesto istripovao da je u pitanju druga pesma sa vol.3, ili tako nesto i preslusao sam je jednom usput i ne obrativsi paznju i zaboravio sam....a na tom disku imam mesmerize u mp3-u i vol.3 u wma......wma mi ne cita diskmen.....i tek sam juce odlucio da preslusam ceo.....stavio na playlistu ceo soad (koji sam preslusao 500 puta) i slipknot......i prva pesma od slipknota koju je pustio (bio ukljucen shuffle) je bila ova....i dalje nisam preslusao ostatak albuma al' koga bole kurac Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 meni je pt.I x puta bolji.... balade sa akusticnim gitarama na kraju sve zvuce isto... a ptI ima bash Uniq zvuk & atmosferu Quote
Guest Zli 0bucjar Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 i DO JAJA riffove od pochetka pa do kraja sa sve solazu! Quote
Ω Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Meni se sa poslednjeg albuma najvise svidja The Virus Of Life... Quote
zak Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 e ta solaza u vermillion je jedina solaza na albumu koja se zaista uklapa pesmu, sve ostale su sranje i/ili totalno nepotrebne i lose uklopljene circle je isto do jaja Give me the dust of my father/Stand on the face of the ancients... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 uf...circle mi nekako deluje neodredjeno ko da su drndali akorde onako bzvz ne svidja mi se tok pesme niti melodija ako nishta drugo bar nije klisheasta Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 ni meni se circle uopste ne svidja... the blister exists mi se mnogo dopada onaj perkashn deo. Quote
Guest Zli 0bucjar Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 e gitarusti, recite mi ...u dualityju oni harmonici, jel mick i jim rade na istom tonu harmonic ili na razl? i koji su to tonovi govorim o prvom delu riffa (jedan AH je 3 prag 5. zice), u drugom delu obojica urade AH na 3 pragu 6. dakle koji je drugi AH ton u prvom telu riffa? Quote
Vuk Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 ja sam ishchupao identichne tonove na 5. pragu 3. zice i na 2. pragu 6. zavisi na kom mestu na zici okinesh... Quote
zak Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 mislim da bi trebalo obojica da objasnite koju zicu zovete 1. a koju 6. jer mi se cini ne mislite isto Quote
Recommended Posts