Jump to content

Recommended Posts

Guest Zli 0bucjar
Posted

pa rekli ste MICKA

samo to nije bio taj padez

al me je vratilo u detinjstvo kod micka,mileta,buljka,boleta i generala

Posted

haha...rech je bila o Mick-u Thompson-u iliti slipknotovskoj sedmici...

sto ne stavis tog tvog micka u potpis umesto baluovog svrsavanja? icon_smile.gif

Guest Zli 0bucjar
Posted

jebiga druze

nego shta bi sa onim slipknot tributeom? icon_smile.gif

Posted

planira se za jesen...bice skup samo za jednu svirku...trenutno nabavljamo opremu i clanove koji nam fale...jesi ti razmislio o tome da budes ritam gitara?

Posted

obucjare druze, sastacemo se u gradu sa ostalima da se detaljnije dogovorimo..bzuva, moci ces valjda da budes pinokio...ni ne moras da urlas ako ti ne ide... icon_da.gif

Posted

ukoliko bude nagih slika, ti ces ivane prvi biti obavesten wub.gif

a interesenata za tribute za sad ima mnogo vise nego sto je potrebno...moracemo malo da proberemo... icon_da.gif

Posted

Preporucujem koriscenje maski Diznijevih junaka...Dabome, na kombinezonima MORATE imati Disney logo...samo prenosim ideje koje smo drugari i ja imali...s tim da smo neke pesme stvarno i mogli da sviramo. Voleo bih da upoznam coveka koji ce da svira bubanj...inace, sva podrska!

Posted

pa ako mozes da skines barem deo onoga sto svira joey, zasto da ne? icon_da.gif

ja sam mislio da zovem jednog lika koji ni ne slusa slipknot, ali dobro svira bubnjeve, nego nece biti u bg sve do oktobra koliko ja znam...

Posted

Jooooj, chudo su ti bubnjevi, oni cje nas kochiti... Treba i samplera naci, mada je teze naci semplove nego nekog ko ce da pritisne dugme u odredjeno vreme...