Guest Zli 0bucjar Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 nije brate, roudi se ne jebe sa chlanovima benda Quote
Bzuva Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 (edited) Cek, pa sta je onda roudi? Edited July 15, 2005 by Bzuva Quote
amy_mccoy Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 roudi valjda nosi stvari, dodaje vodu i ta sranja....recimo nesto kao potrcko valjda... Quote
Guest Zli 0bucjar Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 i kablove pa gde cjesh bolje? Quote
Bzuva Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Hehehehe... Nego, amy, da li si zavrshila filolosku? Quote
Ω Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 ok, bzuva...znaci pristajes da budes oficijelni roudi...mesto broj deset je upraznjeno samo za tebe Quote
amy_mccoy Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Hehehehe... Nego, amy, da li si zavrshila filolosku? ne...zavrsila sam Devetu ima tome godinu dana a sto je to sad bitno? Quote
Гера Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 amy, jel znas mozda savica, musica, pejica??? Quote
amy_mccoy Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 da, znam ih....smarachi iz IV/4 elem....kakve to veze ima sa Slipknotom Quote
Ω Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 (edited) ne spamujte, nego je pitajte na priv sta vas zanima...kurvanje na temi slipknota je svetogrdje... Edited July 16, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
Bzuva Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Nije bitno a nema veze sa knotom Ja sam Craig, i pri tome ostajem! Quote
Ω Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 aha...sad bi i craig da budes...razmrsivaces ti nama kablove jos kako...i to sa osmehom na licu... Quote
Ivan_Creed Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Volim kada je Pony opasan... to me uzbudzuje.. Quote
Ω Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Volim kada je Pony opasan... to me uzbudzuje.. do jaja je imati kucku kao sto je ivan Quote
Ω Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 haha...ja sam se trudio da spam svedem na minimum..rec je bila o formiranju triba knotu, pa to manje vise ima veze sa temom...al za avatar sam morao da pocrvenim, pa makar to bio i spam... Quote
People before Profits Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 ma opusteno...recimo duality je okej.....wait and bleed skoro.....my plague....lupam...ovo ostalo.....jebiga dajte mi dva-tri meseca da navezbam duplu onako i spreman sam a da, mogu i iowu Quote
Msungo Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Vako, jebeno nekoristim forume, i ovaj thread sam tek sad ceo ischitao... Stoga par stvari: 1. Shto se mene tiche Obutjare ti mozesh slobodno da preuzmesh Micka a ja tju Jima... ionako si ti iskusan a ja pichkica 2. Chitam thread i vidim kako dosta ljudi kenja kako je Knot prso jer je pocho da peva balade, i da svira akustare... kao shot je jer nema vshe besa... e pa ovako, ja lichno smatram da je to mnogo bolje nego ono shto su radili ranije... svidja se meni dosta i ranijih stvari, al najnoviji album je best... Mislim koji kurac je bes toliko bitan? koji kurac gradite tu potrebu za besom i izhivljavanjem? ok, malo besa i cimanja svakom prija, to neporichem, ali nije sve u besu, i svako ko svoj zivot i ukus gradi oko besa za mene je obichan retard izgubljen u vremenu i prostoru... bes je za pichkice koje nemaju muda da se na pravi nachin nose sa problemima, najlakshe je retji FUCK YOU, ja sam besan jer sam drugachiji i nedaju mi da zivim... svi smo drugachiji, svako je poseban, i da nije tako bendovi poput knota nebi imali leba da jedu... ako nemozete da poshtujete sazrevanje jednog benda, odrastanje i realizaciju stvari, onda nezasluzujete da se indetifikujete sa bendom, jer bend ide dalje, a vi ste ostali iza njega u prashini... stoga bolje manje serite, i probajte malo da proshirite vidike... 3. kume, pojesh govno! Quote
Ivan_Creed Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Ne seru svi, a i sam Corey je rekao da evoluiraju, i ko to ne razume.. ne trebaju ni da ih vise slusaju... Quote
Ω Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 (edited) @ivan pametnice moja @free_spirit_butterfly kume, ok je ideja da je knot evoluirao, ali ne vole svi iskljucivo balade kao i ti...meni se zadnji album svidja, ali prvi album za mene ostaje nesto najbolje sto su uradili... @primeval samo vezbaj tu duplu, pa da za septembar imamo bar 4-5 pesama... Edited July 17, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
Msungo Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 @Ivan: ja nisam ni rekao da seru svi... ono je bilo namenjeno onima koji seru @Kum: nije ceo album u baladama, a i poenta je da ljudi seru kako knot vishe nije knot. to je imbecilno, jer knot je knot Quote
zak Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 (edited) ne znam dal li shvatas da u zivotu ne vazi ta osnovna na matematicka aksioma da je A=A. Slipknot sada, nije isti Slipknot kao pre par godina, a opet isti ljudi su sada Slipknot kao i pre par godina, tako da je imbecilno i 'knot je knot', i 'knot nije knot'. a po mom misljenju i samo to 'knot' je imbecilno jer se bend ne zove tako Edited July 17, 2005 by zak Quote
Recommended Posts