Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ne spamujte, nego je pitajte na priv sta vas zanima...kurvanje na temi slipknota je svetogrdje... icon_da.gif

Edited by ^Suicide Pony^
Posted

haha...ja sam se trudio da spam svedem na minimum..rec je bila o formiranju triba knotu, pa to manje vise ima veze sa temom...al za avatar sam morao da pocrvenim, pa makar to bio i spam... icon_smile.gif

Posted

Vako, jebeno nekoristim forume, i ovaj thread sam tek sad ceo ischitao... Stoga par stvari:

1. Shto se mene tiche Obutjare ti mozesh slobodno da preuzmesh Micka a ja tju Jima... ionako si ti iskusan a ja pichkica

2. Chitam thread i vidim kako dosta ljudi kenja kako je Knot prso jer je pocho da peva balade, i da svira akustare... kao shot je jer nema vshe besa... e pa ovako, ja lichno smatram da je to mnogo bolje nego ono shto su radili ranije... svidja se meni dosta i ranijih stvari, al najnoviji album je best... Mislim koji kurac je bes toliko bitan? koji kurac gradite tu potrebu za besom i izhivljavanjem? ok, malo besa i cimanja svakom prija, to neporichem, ali nije sve u besu, i svako ko svoj zivot i ukus gradi oko besa za mene je obichan retard izgubljen u vremenu i prostoru... bes je za pichkice koje nemaju muda da se na pravi nachin nose sa problemima, najlakshe je retji FUCK YOU, ja sam besan jer sam drugachiji i nedaju mi da zivim... svi smo drugachiji, svako je poseban, i da nije tako bendovi poput knota nebi imali leba da jedu... ako nemozete da poshtujete sazrevanje jednog benda, odrastanje i realizaciju stvari, onda nezasluzujete da se indetifikujete sa bendom, jer bend ide dalje, a vi ste ostali iza njega u prashini... stoga bolje manje serite, i probajte malo da proshirite vidike...

3. kume, pojesh govno! icon_smile.gif

Posted (edited)

@ivan pametnice moja wub.gif

@free_spirit_butterfly kume, ok je ideja da je knot evoluirao, ali ne vole svi iskljucivo balade kao i ti...meni se zadnji album svidja, ali prvi album za mene ostaje nesto najbolje sto su uradili... icon_da.gif

@primeval samo vezbaj tu duplu, pa da za septembar imamo bar 4-5 pesama...

Edited by ^Suicide Pony^
Posted

@Ivan: ja nisam ni rekao da seru svi... ono je bilo namenjeno onima koji seru

@Kum: nije ceo album u baladama, a i poenta je da ljudi seru kako knot vishe nije knot. to je imbecilno, jer knot je knot icon_smile.gif

Posted (edited)

ne znam dal li shvatas da u zivotu ne vazi ta osnovna na matematicka aksioma da je A=A. Slipknot sada, nije isti Slipknot kao pre par godina, a opet isti ljudi su sada Slipknot kao i pre par godina, tako da je imbecilno i 'knot je knot', i 'knot nije knot'.

a po mom misljenju i samo to 'knot' je imbecilno jer se bend ne zove tako icon_mad.gif

Edited by zak