Ω Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 postoji 2-3 spota za tu pesmu...ja sam video samo live... Quote
Pufnica Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ti si dala sve info o svim SK albumima, i ne znas koji je to spot sa koncerta kada se bacaju okolo ona dva majmuna? Jebes mi sve, al ova recenica mi je apsolutno nerazumna! I live snimak se ne racuna u spot osim ako nije preradjivan i bla bla. A to u snimku Wait And Bleed nije slucaj. Quote
Ivan_Creed Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Jebes mi sve, al ova recenica mi je apsolutno nerazumna! I live snimak se ne racuna u spot osim ako nije preradjivan i bla bla. A to u snimku Wait And Bleed nije slucaj. I meni je nerazumna.. Nigga, nigga... pa ima spot za Wejt and BlaDe koji se sastoji od snimaka sa koncerata naseg barata... Kori zakon.... SK rula... jeeeaaa... :saban: /me agro-mjetalac! Quote
Prinzessin Tinea Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 wait and bleed verovatno je l' ta pesma melodicna??? ova bas ima nekako slusljivu melodiju refrena... @tinea love ya, bitch poni, nemo' se za'ebavas Quote
Pufnica Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 je l' ta pesma melodicna??? ova bas ima nekako slusljivu melodiju refrena... Ma, nema sta drugo da bude. Quote
Ω Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 @tinea @bzuva mali, ako oces da budes oficijalan roudi bez pusenja obucaru, taj spot sa glinenim lutkicama ti je ulaznica u bend pesma je odlicna, mada malo ljudi razume o cemu se zaista radi u pesmi... Quote
Deflorator Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Da, lik sanja svake noci kako lezi u kadi prerezanih vena, medjutim u sredini pesme se saznaje da on u stvari uopste ne sanja... Barem je tako Corey objasnjava... Quote
Prinzessin Tinea Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 @tinea brines me, poni ....... Quote
Phil Schneider Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Ej ljudi, jel bio neko od vas na SlipKnoT koncertu? A? Quote
Msungo Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 brines me, poni ....... Kume, nemoj da mi brinesh Tineu, ona je pod mojom protekcijom... Quote
amy_mccoy Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Ej ljudi, jel bio neko od vas na SlipKnoT koncertu? A? nope, but it's on my things_to_do list Quote
Ω Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 @tinea you can suck my dick and fucking like it... @kum ne boj se kume... @deflorator tacno tako Quote
zak Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Ej ljudi, jel bio neko od vas na SlipKnoT koncertu? A? ja jesam prosle godine u budimpesti najbolji cert ikad (+ sam ufatio trzu) Quote
Rob Swire Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 (edited) Da, lik sanja svake noci kako lezi u kadi prerezanih vena, medjutim u sredini pesme se saznaje da on u stvari uopste ne sanja... Barem je tako Corey objasnjava... Da ga 'ebesh...ja sam bio ubedjen da se radi o drogiranju... Brate, ovde je na pomolu romansa!Slipknot tema=najdivnije mesto na yumu! A sad u kst da se grozno napijem... Edited August 26, 2005 by NorthWind Quote
Bzuva Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Hehehehehe... Dobro, bicju roadie, 0bucjaru nikad nisam, niti cju, a spot cjesh dobiti kad si toliko zheljan Nego, Northwind, jel to Joey na avataru il se ja tripujem neshto? Quote
zak Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Hehehehehe... Dobro, bicju roadie, 0bucjaru nikad nisam, niti cju, a spot cjesh dobiti kad si toliko zheljan Nego, Northwind, jel to Joey na avataru il se ja tripujem neshto? mislim da je Tripp a ne Joey Quote
Ω Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 @ivan ae vrati joeyja u potpis i avatar, plz...lepo ti stoji @bzuva mali, ne seri, masni su ti zubi... @obucjar bas ti nesto mnogo puse u zadnje vreme... Quote
Msungo Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 @kume, au kume, samo ja smem da ti pushim kurac i da uzivam u tome... i brinem kume moram da brinem, mnogo si mi zao postao Quote
Ω Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 @kum zao mi je, kume...zene ti postaju konkurencija Quote
dr NIK@ Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Imam spot i mozete samo da me hejtujete! ajde bre iskuliraj malo sa tim spotom... palis se kao da si ga ti snimao na njihovom koncertu.... ja taj spot imam vise od dve godine, pa se ti jebi... i narezacu poniju taj spot na ceo disk koliko god puta mogao da stane i to sve tebi u inat.... Quote
dr NIK@ Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 mislim da je Tripp a ne Joey ma sigurno je joey... Quote
Recommended Posts