Msungo Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 @pufnica ahaha, shtaga kozmetike... elem da to nije za kuma? Quote
Ω Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 @pufnica thnx @bzuva mali, odjebi...smaras i ne trebas nam na okupima i probama...uostalom, pitaj obucara...ako on kaze da si potreban, onda slobodno dolazi...meni ne trebas @kum kume ne mesaj se u interne teme Quote
Msungo Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Da bzuva, oladi jebeno @kum au kume, zlo zlo... vidim ja da opet nishta nisam u toku... neka neka idem sad u podrum da ga drkam i jecam uz KoRn Quote
Pufnica Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 @pufnica ahaha, shtaga kozmetike... elem da to nije za kuma? Novi potpis mi je ! Da, je za "kuma". Nego ne smarajte vise s tim, ocju taj tribute!!!! Quote
People before Profits Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 e, a ko je #1? jel treba neka ispomoc? Quote
Ivan_Creed Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Jedno fun-fun pitanje: sto vam smJeta Bzuva? Slipknot tribjut rocks! Uskoro cemo i imati Mitar Miric doom tribjut! Quote
Ω Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 @kum nemoj, kume...nista nije vredno tvojih suza i sperme @primeval hvala, ne treba, vec imamo #1 (ne dolazi na forum), ali hvala na ponudi...za sada nam fali basista, pa ako znas nekoga ko bi pokusao, javi... @puffnica polako, puffnice, tek treba da se okupimo i dogovorimo o svemu, mada je #1 vec svirao ranije neke stvari, gitariste su vezbali neke stvari, ja se s vremena na vreme vidjam sa starim bendom (vezbam pevanje korna i jos neke stvari), a drugi vokal je dosta iskusan, tako da mislim da nece biti nekih vecih problema i velikog uhodavanja... @ivan brate, mali nas konstantno smara, hoce da nam se privaljuje na okupe i probe i da na indirektan nacin postane clan benda i jebe na kontu maggotske slave...nece moci...nas je (verovatno) sedmorica i nemamo viska kurvi (za sada) Quote
Bzuva Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 (edited) Brate, hocju da vas chujem na jednoj probi, i to je to... A na okupe i ne moram da dodjem... Edited September 1, 2005 by Bzuva Quote
Rob Swire Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 To ti je prokletstvo smajlija...citas txt koji svetli, skace,igra, pokazuje ti qrac... Samo napred tribjutasi, a kao sto vec rekoh, onog koji stvarno skine #1 saljem o licnom trosku na Kolarcev univerzitet, odsek perkusije.Tu ne mislim na slobodnu interpretaciju pesme, vec pravo skidanje... Quote
Ω Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 @bzuva ok, kad se uhodamo sa probama, mozda te iscimam na neku... @kum eto, pickice...sad ne moras da places u podrumu... @pufffnica dogovoreno Quote
Msungo Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 @puffffffffffnica naravno da znam Quote
[4] Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 bojim se da pufnici treba kurac (bilo kakav) takodje se bojim da to nema veze sa slipknotom p.s. moderatore mogo bi da delish warnove, vreme je Quote
[retardus] Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Kazhe se moderatoru. Da ne bude off-topic: SLIPkNOT RULES!!!!!! Quote
Ivan_Creed Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Ok ljubavnici, dosta spama, niko od nas tvrdokornih Grillovaca i maggota ne zeli da cita spam! Sledeci put warn bez upozorenja... Quote
Msungo Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Da, jeste chuli, dosta spama zlikovci! Quote
Bzuva Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Ok Stevo... A uostalom jebiga zbog spota, i ovako mi nije radio, a i sad ne radi komp na kom imam rezach... Quote
Ω Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 @ivan sto volim kad si zestok prema spamerima @kum jebem im mater @pufffnica sledi svoje instikte... Quote
Prinzessin Tinea Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 jedno pitanje za fanove- koliko ima snimljenih lajvova Slipknota za koje vi znate (barem)... juce sam gledala neki live i bio je zaista mocan...o dear odusevila sam se, a najvise scenskim nastupom... i ujedno mislim da je to neki nastup iz Londona ili tako nesto... ii pitanjce za buduci bend... Kako vam se zovu pevach(i)??? Quote
Ω Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 ima dosta liveova...ne znam tacan broj...a to iz londona je verovatno odredjeni komad koncerta disasterpieces... vokali? nikola i ja... Quote
Prinzessin Tinea Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 vokali? nikola i ja... e a sta vam je Mihajlo u bendu (ako je uopste u bendu)... inace, taj mihajlo je moj ortak koji mi je nesto pominjao za taj SK tribute, pa vas pitam... I'm zaista radoznaO Quote
Ω Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 ne znam ni za kakvog mihajla...za sad nas je petorica i niko se ne zove mihajlo... Quote
Prinzessin Tinea Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 auuuuuuuu ubicu ga od prozivke Me happy inace, neki dan sam videla neki album od SK 'Iowa' i neka klinka me je tri sata ubedjivala da se album zove LOWA (da je napisano malim slovima) Quote
Rob Swire Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Nikad ne veruj klinkama...Elem, Viva+ je jednom pustila ceo koncert iz Londona,a moj TV tuner i ja smo bili spremni. Pa, ako je neko zainteresovan... Quote
Recommended Posts