Msungo Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 @Tinea da to nije Mihailo AKA Hrom? poshto je bila varijanta da nam on svira bass... @Northwind jel to onaj sa novim maskama? Gledo sam neki ja uzivo na mtv ceo... Quote
Rob Swire Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 (edited) Jok brate, kapiram da je nesto matorije...Corey jos uvek ima onu masku sa dredovima, plus, sviraju stvari do vol3. Cini mi se da sam negde procitao da je to snimano 2001. Svejedno, cert je jebeni fulltime show... Edited September 2, 2005 by NorthWind Quote
Msungo Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 kul kul, al ono nepalim se na certove i sl, chisto pitam Quote
zak Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 imam ja kopiju albuma iowa (piratsku naravno) na kojoj lepo pise JOWA Quote
[4] Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 /me gleda: Slipknot - 9 - Pulse of the maggots (live at London, Astoria 05 24 04).mpg verovatno misli na ovaj koncert Quote
Ivan_Creed Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Imam taj koncert na dividiju ali nikako da ga odgledam! Quote
Ivan_Creed Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Da, jeste chuli, dosta spama zlikovci! To vazi za sve. :nigga: Quote
Ω Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 @kum kume, nisi mi spominjao tu varijantu za mijaila...bilo bi do jaja, ako je zainteresovan... @tinea ne diraj lika dok ne rascistimo @northwind mogo bi mi to dostaviti... Quote
Bzuva Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Pa, ima 2 nastupa koja su bootlegovana a da su London astoria... Jedan je disasterpieces, a drusi je taj o kom je obucjar prichao... Ja sam jednom gledao neki promo vol.3 koncert na vivi+, al nemam pojma odakle je... Quote
Rob Swire Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 @kum kume, nisi mi spominjao tu varijantu za mijaila...bilo bi do jaja, ako je zainteresovan... @tinea ne diraj lika dok ne rascistimo @northwind mogo bi mi to dostaviti... Sefe, donosim ti to na grill okupljanje! Ili ranije, posto sam izvalio da se ti i Natasha! ustvari znate... Quote
Ω Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 pa, ako cemo iskreno, ja nju ne znam, vec je zna ortak...ona kaze da me vidjala u kstu...a mislim da otprilike znam ko je ona... Quote
Sour aPPle Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 auuuuuuuu ubicu ga od prozivke Me happy inace, neki dan sam videla neki album od SK 'Iowa' i neka klinka me je tri sata ubedjivala da se album zove LOWA (da je napisano malim slovima) Eh ta danasnja omladina,... Moja sestra tripuje da slusa nu-metal a zna 2 pesme od korna i to je to,..a posle se samnom ubedjuje,.. off topic-E,..Tinea,..ti si Novobeogradjanka?Tripujem da te znam,...koju si osnovnu isla? Quote
Msungo Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Danashnja omladina sux... u moje vreme se znalo ko kosi a ko vodu nosi... danas klinci i klinceze pustili muda sve oru po trgu... Quote
Sour aPPle Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Danashnja omladina sux... u moje vreme se znalo ko kosi a ko vodu nosi... danas klinci i klinceze pustili muda sve oru po trgu... Yeah,..its sad... Quote
Msungo Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Sve je vishe loshih djaka, sve je manje shtrebera... sretnem razrednu iz srednje pre neki dan, i kaze mi da su ustanovili da je moje odeljenje bilo najbolje odeljenje u istoriji shkole za taj smer a inache, odeljenje je bilo sve raspad do raspada, al smo imali 10 shtrebara koji su bili 5.0 blah koji spam Quote
Sour aPPle Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Sve je vishe loshih djaka, sve je manje shtrebera... sretnem razrednu iz srednje pre neki dan, i kaze mi da su ustanovili da je moje odeljenje bilo najbolje odeljenje u istoriji shkole za taj smer a inache, odeljenje je bilo sve raspad do raspada, al smo imali 10 shtrebara koji su bili 5.0 blah koji spam Uhhhhhh,..doooobro. Quote
Vitamin K Experience Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Mislim da nisam ništa od 2002. rekao na ovoj temi pa je red da probijem taj zid tišine. Slipcunt. Poz Quote
Msungo Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 @retardirani puding pa ono, nije dooobro, nego je 4 ujutru, i jebiga, kad se smorim pishem.... Quote
Sour aPPle Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 (edited) @retardirani puding pa ono, nije dooobro, nego je 4 ujutru, i jebiga, kad se smorim pishem.... A ko je rekao da sam retardirana? Hehe. Edited September 4, 2005 by <Freakish_puddinG> Quote
Msungo Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 @Nakazni_Puding dobro de, to je bila slobodna interpretacija tvog nicka... malo umentichke slobode nikom nije shkodilo (jebeni forum, server celu nojt bio "down"...) Quote
Ω Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 ala se ovde spamovaloo.. @kum omladina je govno, posebno onaj deo sa trga...klinci misle da u sedmome razredu znaju sve o svakoj muzici ,a svesni nisu koliko metalom ogranicavaju svoj dalji mentalni razvoj... @puding dobra majica u signature-u @cynic ala si ga probio, svaka ti cast... Quote
[4] Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 poni pushi kurac zar nije trebalo da se nadjemo juche? Quote
Ω Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 @obucjar trebalo je druze, ali nikola je isho na svirku neku, aca je imao nekih obaveza, tako da je cela ideja propala...dogovoricemo se da se vidimo sto pre... Quote
Recommended Posts