Pufnica Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 @off topic.-da ti ne kazem gde da stavis miki mausa idote koji ne bi prepoznao fenserku da ga ugrize za dupe!!! Sta bre diras mog coveka? Za njega ubijam!!! A zasto bi neko uzimao dvd kad je divx savrsena zamena??? Sve vas volem, zivot je lep!!! Quote
Millosh_024 Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ali kada imaš original DVD u rukama....onda ga maziš i paziš i zoveš ga Đorđe...a Divx jednom pogledaš i baciš ga negde u neki ćošak zajedno sa prljavim gaćama. A bonus materijal,audio komentare itd da ne spominjemo. Naravno,koliko para toliko muzike. Quote
Pufnica Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ali kada imaš original DVD u rukama....onda ga maziš i paziš i zoveš ga Đorđe...a Divx jednom pogledaš i baciš ga negde u neki ćošak zajedno sa prljavim gaćama. A bonus materijal,audio komentare itd da ne spominjemo. Izvini,ali ako je Slipknot ili bilo sta drugo sto ja volim na divxu ili najkrljavijoj kopiji ikada....to se mazi pazi cuva i wubi!!!!! Quote
Sour aPPle Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 ' date='5. 9. 2005, 18:14'] u sluchaju da nisi primetila ovo je tvoj prvi post na SLIPKNOT temi (ostale bolje ne citirati) a to shto si spomenula dvd-jeve... rasplakacjesh me what's the matter bitch? imash dildo u obliku miki mausa? lechi komplexe na drugim temama i tamo pokazuj svoje slike Ubite me,..e aman,..bez svadja vise! Svi smo mi idioti i tacka.Peace. Quote
Millosh_024 Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Izvini,ali ako je Slipknot ili bilo sta drugo sto ja volim na divxu ili najkrljavijoj kopiji ikada....to se mazi pazi cuva i wubi!!!!! Bottom line....da ti ponudim u jednoj ruci DVD a u drugoj Divx....hmmm? hmmm? Quote
Sour aPPle Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Bottom line....da ti ponudim u jednoj ruci DVD a u drugoj Divx....hmmm? hmmm? No,no,no,..give me,me,me!!!!Givme!Givme!!!! Quote
Millosh_024 Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) Sister,jesi'l ti normalna? Ne držim ti ja to. Samo sam retorisao. (a i da vratimo voz na šine) Oh...I am such a tease... Edited September 5, 2005 by Millosh_024 Quote
Pufnica Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Divx!!! Btw,one pesmice koje sam pomenula u postu koji mi je Ivan_Creed izbrisao () mi stizu u sledece nedelje! Quote
Sour aPPle Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 ok,..Dina je sad zbunjena i ne zna kome da uputi GIVME GIVME,... A koje su bile pesme u pitanju? Quote
Pufnica Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Snap,Scream,Don't Get Close,Carve(valjda je nabavio),hmmm...mozda jos neka. (sad bi ovde isao smajli koji eksplodira od srece,ali ja ga nemam!) Quote
Millosh_024 Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) Nije baš od sreće ali je explozija kewl. Edited September 5, 2005 by Millosh_024 Quote
Sour aPPle Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 One of my favorties,.. "Roll your ass Force you to pass Least I am not fucked Whatcha you going to do When god sees through you (You are fake) You want it even louder Eyes and ears Listen to what we say so there is no way to eliminate (I want it all!) I am going to show u how to be deceiving" Ohhhhh,... Quote
Rob Swire Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 @Ivan_Creed Gazda, poostri malo disciplinske mere ovde, ljubi te crnja tvoj @Pony Videcu da ti odradim to u DIVX do okupljanja. Ako ne, onda ti srezem DVD pa ti probaj to sam...iskreno, pojma nemam kako ide to prebacivanje... @Pudding Imam ja svoje kontakte. Stvar iskustva Quote
Ivan_Creed Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Freakish - banovana do daljnjeg... Vracamo se na topiK! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 karaj decu, cika pedofilu.... dakle, rece mi ortak da na poslednjem albumuu nekim momentima gotarista shreduje shto je veliko iznanedjenje za bedn slipknotovog tipa.... Quote
Ivan_Creed Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 karaj decu, cika pedofilu.... dakle, rece mi ortak da na poslednjem albumuu nekim momentima gotarista shreduje shto je veliko iznanedjenje za bedn slipknotovog tipa.... Pa da, Mick je opasan.... poslusaj, nisu ni oni za bacanje... Quote
[4] Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 pa kad je slipknot u pitanju masa ljudi je u fazonu 'ja da uzmem gitaru i da je lupam o zid i eto ti njihovog riff-a' ....VAZI potrebno je MALCHICE vishe tehnike od toga shto se solaza tiche sa Vol.3 bih izdvojio Vermilion pt1 - jebeno fenomalna wah pedala...uvek steknem neki utisak da se ton muchi kad je onako lagano stiska, a i sama solaza je weird i naravno nebulozna Pulse of the maggots gde se smenjuju gitare u soliranju Quote
Ω Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 @obucar slipknot nije nimalo naivan iako se cini na prvo slusanje... @northwind ae probaj ti, pa sta uradis, uradio si...bivu zadovoljan slipknotom u bilo kojem obliku... @ivan dobro si se setio zavedes red... @puding so long, freak.. Quote
Bzuva Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 (edited) ,6. 9. 2005, 07:49] pa kad je slipknot u pitanju masa ljudi je u fazonu 'ja da uzmem gitaru i da je lupam o zid i eto ti njihovog riff-a' ....VAZI potrebno je MALCHICE vishe tehnike od toga shto se solaza tiche sa Vol.3 bih izdvojio Vermilion pt1 - jebeno fenomalna wah pedala...uvek steknem neki utisak da se ton muchi kad je onako lagano stiska, a i sama solaza je weird i naravno nebulozna Pulse of the maggots gde se smenjuju gitare u soliranju I sad kad se ja slozhim sa Zlim, on cje me oterati u tri lepe picke materine i reci ce mi da idem da sviram Dejana Cukicja, i da jos ne znam dovoljno da sudim o slipknotu... @NorthWind - Moze li taj Dvd da se narezhe u DVD formatu? Edited September 6, 2005 by Bzuva Quote
[4] Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ajde marsh u pichku materinu trudi se da postignesh brzinu kao dejan cukic Quote
Rob Swire Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 @NorthWind - Moze li taj Dvd da se narezhe u DVD formatu? Bzuva, brate, da li je to ozbiljno pitanje??? Dupliram jedan DVD=dobijem drugi DVD... Quote
Rob Swire Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Mick Thompson je klasican metal gitarista i itekako zna da svira. To sto su ovi nasi true metalci u fazonu "to je NU-nemaju oni veze sa sviranjem"...brate, nemam vremena vise za tu pricu...+samo kod nas nemas publiku nego gomiletinu kriticara i komentara od likova koji su uzeli gitaru 5 puta u ruke... Slipknot nije naivna svirka. Zato je i trubute istom(uz duzno postovanje), vrlo zajebana stvar za izvesti... Quote
Missy Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Freakish - banovana do daljnjeg... OFF TOPIC-hvala Bogu!!!! sad se osecam lakse na ovom forumu... poz svima... odoh ja Quote
Ω Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ' date='6. 9. 2005, 11:36'] ajde marsh u pichku materinu trudi se da postignesh brzinu kao dejan cukic @northwind treba imati strpljenja za mlade umove... Quote
Rob Swire Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 @northwind treba imati strpljenja za mlade umove... Stari, trudim se ja, ali one i dalje kukaju i nece pa nece... Quote
Recommended Posts