amy_mccoy Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Iowa - Left Behind Slipknot - (SIC) Vol. 3 - Welcome i MFKR - Gently .....to je to simpaticno pitanje Quote
zak Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 MFKR Gently Slipknot Liberate Iowa The Heretic Anthem Vol.3. Duality Quote
Msungo Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 M.F.K.R. - Confessions il kako god SlipKnot - Wait And Bleed Iowa - Everything Ends Vol.3. - Duality i jebe mi se Quote
ajsha69 Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Vol. 3: The Subliminal Verses: The Nameless That's my boy! Whorey... _________________________________________________________________________________ off topic estranged, rešpekt za potpis!! Takve vrednosti uvek u Director's Cut varijanti! Quote
Msungo Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 @ajsha69 si ti bila u "prehistoric" haljini na maskenbalu u akademiji? Quote
Msungo Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 haha pa ono ukupno sam te primetio dva puta pred kraj kad si se neshto motala tamo vamo, i ono nisam bio siguran dal si to ti jer ono ravna kosa i mrak i tako to, pa reko bash da proverim Quote
Deflorator Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 mkfr: interlopter iowa: people=shit slipknot: wait&bleed vol 3: before I forget i da, bzuvo ti si debil... Quote
Ω Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 @bzuva mozes itekako da se uneses u atmosferu ako imas dobre slusalice @ajsha tako on muva ribe Quote
Platina Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 E sad cu poceti da placem i svima cu reci da si ti kriva za to I onda ja moram da te tešim??? Mnogo bi ti! Quote
Bzuva Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Da, ti si veciti nejebac @steva: ili josh zvuchnike velichine kontejnera, u slucaju da je pola tvoje zgrade odsutno Quote
Nightwing Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Vol. 3: The Subliminal Verses: The Nameless zavoleo sam je tek kad sam gledao intervju sa 7com koji rece da im je to omiljena pesma sa 3ke Quote
Ω Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 @bzuva da imam te zvucnike, boleo bi me kurac za ostatak zgrade @kum a da @estranged pesma ti se svidja samo zato?! Quote
Bzuva Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Ahahaha, taj rad... samo treba smestiti to u sobu A sto se tiche Namelessa, stvarno je chudan razlog. Quote
Nightwing Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 @estranged pesma ti se svidja samo zato?! ne..nego sam je kasno provalio.... poslednja stvar sa albuma koju sam zavoleo ali sad mi je omiljena... estranged, rešpekt za potpis!! Takve vrednosti uvek u Director's Cut varijanti! imam trostruki DVD Quote
dr NIK@ Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 @tankian odlican koncert, kupio si ga kod nas za 15 evra ili negde u inostranstvu? @bzuva posedujes purity ako posedujes prvi album zajebo si se ti negde... Quote
dr NIK@ Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 i nabavih frail limb nursery...sranje je pesmica, ali red je posedovati thnx bzuva tu pesmu su malo (malo vise) preradili i dobili before i forget Quote
dr NIK@ Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 ja ne znam zasto se podigla tolika fama oko tog live-a 9.0... mene cak ni ne povlaci previse da ga poslusam... kad stigne, stigne... Quote
Ω Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 @nikola vec sam priznao da sam se zajebao jer sam permutovao purity i despise ni do mene jos nije stigao, ali nisam nesto nestrpljiv, posto znam da nema novih pesama Quote
Bzuva Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Cekaj, debela i ti se josh niste videli? @ Nik@nyt Na koju su foru dobili before i forget? Nemogucje. Quote
Ω Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 (edited) Cekaj, debela i ti se josh niste videli? @ Nik@nyt Na koju su foru dobili before i forget? Nemogucje. nismo, jer je prosle nedelje isla na zurku onu, a sad je sick valjda, nismo se ni dogovarali jer ja imam planove za ovaj vikend...trebalo bi sledeci vikend da mi da cd.... ni meni nije jasan taj trip sa before i forget, pojasni nam malo Edited November 5, 2005 by ^Suicide Pony^ Quote
Bzuva Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 A, ok. Jebiga, i meni bi sad dobro doshao onaj NIN, malo da hejtujem... Quote
dr NIK@ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 pa koliko se ja secam primetio sam da ima slicnosti izmedju frail limb nursery i before i forget...... samo sto je drugacije pevanje i dosta drugacija produkcija.... evo poslusacu sutra (posto me sad mrzi), pa cu da vam detaljnij epojasnim gde treba da obratite paznju tj. na koje delove pesme.... e sad jedino ako sam pomesao frail limb nursery sa nekom drugom, ali cisto umnjam... Quote
Recommended Posts