Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

odala ga tetovazha, a i to je jedini lik iz slipknota koga 100% prepoznajem bez maske icon_smile.gif

Edited by dRunken_munKy
Posted
ekstravagantne?

ekstraordinarne?

ekstraterestrialne?

suvishne?

dodatne?

shta znachi ekstra, jebalo vas ekstra?

sve to bate! icon_wink.gif

nah zato se ja zalazem da se umesto izraza kao sto je 'ekstra' koristi TURBO

npr.

kako turbo dasa prca icon_rockdevil.gif

Posted

shta prichash Bzuva debilu?

u Vermilionu je sve vokale pevao Corey, u oba dela

najbolje da PinoSio zna onako da peva icon_smile.gif

lik grakce kao svraka

Posted

mislim da je corey radio sve vokale za tu pesmu, s tim sto su neki vokali nasnimljeni u vidu sempla, pa "nalepljeni" u pozadinu pesme...pinokijev glas uopste nije u tom fazonu, a nije ni shawnov... icon_da.gif

Posted

upravo tako

plus shto je ovo 70x jacha produkcija od karleushine

sa njom bi propevao i bolesni puz golac koji ide u specijalnu shkolu za antitalentovane pevache

Posted

aaa ne diraj ti karleushu icon_smile.gif

mislim da je ovaj bend jedan od najruznijih i zato nek' im ljudi zahvale sto nose maske... zanimljivije je... a i klinci se vise prze na to...

sve u svemu, gomila ljudi koji su odlucili da naprave nesto sto bi trebalo da bude NU ali je nesto cudno, zar ne? razlikuje se od SOAD npr...

Posted (edited)

@zak nikad dosta icon_wink.gif

@tea kazes da je slipknot ruzan...ako si ti lepsa, zasto se krijes iza sopstvene pesnice? podeli svoju "nu lepotu" sa nama mhihi.gif

Edited by ^Suicide Pony^
Posted
aaa ne diraj ti karleushu icon_smile.gif

mislim da je ovaj bend jedan od najruznijih i zato nek' im ljudi zahvale sto nose maske... zanimljivije je... a i klinci se vise prze na to...

sve u svemu, gomila ljudi koji su odlucili da naprave nesto sto bi trebalo da bude NU ali je nesto cudno, zar ne? razlikuje se od SOAD npr...

Ae mi objasni shta koji kurac "ruznotja benda" ima veze sa zivotom? Jel lepi ljudi bolje sviraju? Mrzim zene... pogotovu nabedjene klinke koje prosipaju "mudrosti"... go fuck a manowar sword...