eXplorer Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 nemam album ali skidam ga (56k) Vol 3 je leaked i dostupan je da se skine sa neta...ne znam kako na p2p networks ali znam da postoji na ircu preko xdcc-a da se uzme... zato uzmite irc client preporucujem xchat koji ima resume support [ www.xchat.org ] i idite na neki od ovih servera irc.absoluteirc.com #scorpio i tamo /msg scorpio-sundril xdcc send #8 irc.bararcade.com #extreme-moviez /msg [ex]xdcc-pd-c-11 xdcc send #9 evo spisak servera , kanala i kod koga bota mozete naci taj album http://www.packetnews.com/search.php?kw=slipknot&type=0 Quote
Demoritus Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Ne znam zasto bi se sad raspravljalo o tome zbog koga ici na koncert. To je koncert Metallice, e sad to sto neki idu na taj koncert zbog predgrupe Slipknot njihov je izbor. Iskreno , i ja bi radije isao na Slipknot nego na Metallicu ako Metallica izvodi samo pesme sa St. Anger albuma koji im je najgori. eXplorer, hvala na ovom uputstvu a ja mislim da se ne isplati skidati sa 56k.. Album ima 102mb.. Bolje naruciti kod nekog mp3 kompilaciju za 100+ din ali sa vise mp3 albuma Offtopic, eXplorer sta ima kod tebe? Jel ides na MLF? Quote
michelle Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Slipknot nije predgrupa Metallici u Beogradu. Novi singl im je sjajan. Cim krene u prodaju kod nas, kupujem original Quote
C.A_R.I.A. Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 hm tesko da su oni sjajni... whatever znam da su im koncerti kratki jrebo je tesko pevati pod maskama.... Quote
dr NIK@ Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Sutra jebote nabavljam jebote novi jebote album jebote... Jebote jedva jebote cekam jebote da jebote ga jebote cujem jebote....jebote.... Quote
michelle Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 hm tesko da su oni sjajni... whatever znam da su im koncerti kratki jrebo je tesko pevati pod maskama.... Meni se inace ne dopadaju, ali mi je ova stvar bas usla u uvo Quote
Ivan_Creed Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 Slipknot nije predgrupa Metallici u Beogradu. Novi singl im je sjajan. Cim krene u prodaju kod nas, kupujem original Ubode mi oci kada sam video tvoj nick na ovoj temi! Quote
Sinstrel Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 (edited) "Duality" (neparni ritmovi + Slipknot = loodnica) rulz Nadam se da je ovaj album barem upola biti bolji od "Iowa" koji je meni smorina nikad gora... Sudeci po ovom prvom singlu verovatno jeste! Edited May 20, 2004 by AzzA Quote
Ivan_Creed Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 "Quality" (neparni ritmovi + Slipknot = loodnica) rulz Nadam se da je ovaj album barem upola biti bolji od "Iowa" koji je meni smorina nikad gora... Sudeci po ovom prvom singlu verovatno jeste! Mislis 'Duality'...? Quote
michelle Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 "Quality" (neparni ritmovi + Slipknot = loodnica) rulz Nadam se da je ovaj album barem upola biti bolji od "Iowa" koji je meni smorina nikad gora... Sudeci po ovom prvom singlu verovatno jeste! Pa TO TI KAZEM Quote
eXplorer Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 evo video Duality uzivo http://burial.deafening-urge.net/slipknot-...EViLSouL-mb.mpg off topic \ > Dragon nisam vise tamo uopste nisam nigde vise, pojele me droge lol i hard drive sa linuxom mi se pokvario tako da sam prso...sad samo win+mp3 dok ne zavrsim ovu skolsku godinu i kupim nov komp i instaliram linux naravno.. gde ti boravis sada? Quote
Ivan_Creed Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Ja sam ih juce slucajno video uzivo na Headbangers Ball..... samo su Paul i Corey pricali... Ovi ostali cute, dok je moj fav, Joey, jedini bio ko KIP!!!!!!!!!! Ne mice se, prekrstio ruke, i zuri u ISTU tacku, svo vreme.... Quote
Sinstrel Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 evo video Duality uzivo http://burial.deafening-urge.net/slipknot-...EViLSouL-mb.mpg off topic \ > Dragon nisam vise tamo uopste nisam nigde vise, pojele me droge lol i hard drive sa linuxom mi se pokvario tako da sam prso...sad samo win+mp3 dok ne zavrsim ovu skolsku godinu i kupim nov komp i instaliram linux naravno.. gde ti boravis sada? Jebem im mater ukinuli su link a stigao sam do 84% sta sad da radim Quote
fiction Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Citao sam po stranim forumima da im je novi album,najbolji nu album svih vremena...u svakom slucaju nabavicu ga.Ali cisto sumnjam da ce nadmasiti Korn selft. Mada po meni Korn i Slipknot nikako ne sviraju isti zanr Quote
michelle Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Jebem im mater ukinuli su link a stigao sam do 84% sta sad da radim Uhvati se za usi pa igraj, sta drugo. Quote
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Citao sam po stranim forumima da im je novi album,najbolji nu album svih vremena...u svakom slucaju nabavicu ga.Ali cisto sumnjam da ce nadmasiti Korn selft. Mada po meni Korn i Slipknot nikako ne sviraju isti zanr Naravno da ne sviraju, ali opet, svi su svrsatni pod 'NU'... trebalo bi otvoriti novu temu, i definisati taj izraz... jer KoRn NIJE metal, dok Slipknot jeste... tako da.... majku mu, ne mozes da kazes koji je bas najbolji Nu album... Quote
m_crue Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Ajd jedno cesto pitanje ovih dana,a to je "JEL DOLAZE SLIPKNOT U BEOGRAD KAO PREDGRUPA METALIKE?"Ne zelim da kupujem kartu ako oni ne dolaze.Nigde nisam video informaciju vezanu za to.Ako ko pouzdano zna neka zapomaze Quote
Мајор Гашпар Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Srecan sam sto najverovatnije nece doci Quote
michelle Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 ZVANICNA, POTVRDJENA I DEFINITIVNA INFORMACIJA GLASI: Slipknot SIGURNO NE dolaze u Beograd Quote
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 ZVANICNA, POTVRDJENA I DEFINITIVNA INFORMACIJA GLASI: Slipknot SIGURNO NE dolaze u Beograd Steta za vas tamo...... ne znate sta propustate! Docice drugi put, rekao je Corey na HBB da zele da idu ovog leta na mesta gde pre nisu bili... Ima nade! Ako ne naleto, mozda posle, nagovoricu ga... Quote
Мајор Гашпар Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Nek naprave solo koncert za svoju publiku...nemoj da kvare ovaj Quote
_sveviSHnji_ Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Cisto da napomenem, ako neko nezna, oni valjda 12. juna u Budimpesti... Pa ako neko hoce neka skokne... Quote
Recommended Posts