Ω Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 nismo se razumeli...hteo sam da kazem da bi pesma bila bolja bez tog "You can't see California without Marlon Brando's eyes!" Quote
Natasha! Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 My Plague - Corey is pissed and fed up from posers. The quote "Kill you fuck you I will never be you" is directed to followers. People who are not being themselves, and trying to fit in by acting like someone else. The quote “I know why you plague me” basically means that he knows why people are fucking with him and he is sick of it and of all the posers in this world; people doing things for popularity and so on. Da, teme za pesme su jako visokoumne... Mrzim pozere i hoću da ih poubijam... Quote
Ω Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 poslusaj scissors, tattered and torn, gently, purity i jos dosta sjajnih pesama pa onda dodji i komentarisi tekstove, a ne pljuj po bendu na osnovu 1-2 teksta... Quote
Alita Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 ako se zajebu pa dodju ok, ako ne doci ce jednog dana ja sam ih videla to je bio najjaci koncert u mom zivotu... posle toga sam se stvarno osecala kao da mogu da legnem i umrem U budimpesti leto 2004. Upad je bio za dz . Bio neki sport festival, jebem li ga. Quote
Deflorator Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Da, to je bilo ono leto kada su isli sa metallicom na turneju pa kad su stigli do nas zadrzali se u Budimpesti i pustili Vang Gog da ih menja... Kurve maskirane Quote
zak Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 to je bio najjaci koncert u mom zivotu... posle toga sam se stvarno osecala kao da mogu da legnem i umrem I ja! Bas isto tako! Quote
Sinstrel Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Jel vama jasno da nije bilo do Slipknota da li ce svirati u BG ili nece. Organizator se odlucio na jeftiniju varijantu pa je doveo Van Gogh. Quote
Sinstrel Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 To su govorili i za proslogodisnji EXIT pa nista. Bilo bi lepo da dodju. Quote
cancer Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Nista zato,sad trk u banku,dizem kredit i pravac Bugarska,cisto da popijem koju dok dodju Quote
AlexiMyGod Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 je li istina da ce da dodju na exit? Quote
Sinstrel Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) Umro Alexi 'ajde idi sad narichi... damn! Edited January 21, 2006 by Sinstrel Quote
People before Profits Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 nemoj biti na kraj srca, vidish da je mala... Quote
Alita Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Jel vama jasno da nije bilo do Slipknota da li ce svirati u BG ili nece. Organizator se odlucio na jeftiniju varijantu pa je doveo Van Gogh. Posle koncerta smo ih cekali iza stage-a 2 sata po kisi i napokon ih docekali i dobili autograme i sl. i ispricali se sa ljudima. Pitale smo Micka sto nisu dosli u Beograd a on je samo odgovorio "A?" u srbiju, ono nekadasnja jugoslavia "Nisam ni znao da je trebalo..." Toliko. Bas bi bilo lepo da dodju. Naprave nikad jacu atmosferu . Za razliku od KoRna... Quote
Fiery Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Jebo im svima ja pas mater ...pas mater oci u glavu Quote
cancer Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Jeste li culi:pojavio se prvi italijanski slipknot tribute bend(evilsonic) ,eto resenja,oni ce doci na exit sigurno.Covece,lead vokal im se zove Fear(#8),kakve seronje Quote
Ω Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 pacenici SAJT GORE POMENUTIH kako mrzim wannabe ljude... Quote
Sinstrel Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Nije to nista. Ja sam slusao neki madjarski bend (predgrupa Marilyn Mansonu) koji su pevali "Wait and Bleed" na madjarskom! Quote
zak Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 pacenici SAJT GORE POMENUTIH kako mrzim wannabe ljude... svi smo mi wannabe ljudi Quote
Ω Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) onaj ko se poistovecuje sa bendom koji slusa... anyway, odosmo u offtopic... Edited January 23, 2006 by ^Suicide Pony^ Quote
Recommended Posts