[4] Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 ne, ti si raetardirani kankro Bzuva i kao takav mozes samo da prihvatis da mi popusis kurac Quote
AlexiMyGod Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Umro Alexi 'ajde idi sad narichi... damn! Quote
Bzuva Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 U jeee, sad si me zajebao. Nego, u sklopu soundtracka za Underworld the evolution se nashao Bloodstone remiks Vermilliona 2 Neko chuo, utisci? Quote
Novaliis Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 U jeee, sad si me zajebao. Nego, u sklopu soundtracka za Underworld the evolution se nashao Bloodstone remiks Vermilliona 2 Neko chuo, utisci? Sta,izaso film? Quote
zak Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ' date='28. 1. 2006, 23:30'] poceo je da slusa Tool ta 'solaza' nije nista sem obicnog izdrkavanja ne vidim nista spektakularno u njoj kao takvoj spektakularana je tezina, ondnosno nivo tehnike koji je nepohodan da bi se ta solaza odsvirala Quote
[4] Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 jedina tehnika od svega toga je brzina nogama u tom polozaju ne znam ja to ne kapiram kao njegovu potrebu da se svirachki/tehnichki dokazuje vecj kao pozersku foru sa obrnutim pentagramom za debele amere koji su utripovali da su opaki i koji cje posle koncerta prichati kako se Djoi Djordison okretao na vetrenjachi i svirao neshto uber-zajebano sranje Quote
Ω Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 joey's drum solo je stvarno remek delo, ali je po mom misljenju celu stvar zasrao onim jebenim pentagramom meni je joey gotivan jer je jedini medju njima straighter po pitanju alkohola, droge, tetovaza i pirsinga, jedina mu je mana sto je peder... Quote
Novaliis Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Bas me razocaro.. Ali ga vadi sto svira u najvecem bendu Satyriconu!! Quote
Nightwing Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Nije valjda? google-uj mu slike iz Murderdoolsa i sve ce ti biti jasno... Quote
Bzuva Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Sta,izaso film? Jebiga, valjda jeste... Quote
zak Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 a propo drum solo-a na disasterpieces: nije samo brzina u nogama, imao je i neke brze prelaze, uopste divljao je i rukama i nogama (), nema nekih poliritmija, neparnih ritmova i tako toga, ali toga inace nema u njegovom sviranju, tako da je solo u istom stilu kao i njegova svirka inace a nije uopste lak za odvirati! Quote
Гера Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) uvek sam kenjao protiv slipknot-a, ali u poslednje vreme sam malo bolje poslusao, i shvatio da oni u stvari i nisu toliko sranje kao sto sam mislio... vermilion 1 i 2... do jaja... i sva ona dobosanja i duple na ostalim stvarima... do jaja... bubnjar je car! EDIT: spot za vermilion je do jaja tuzan... Edited January 29, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
OCTOJA Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Suicide Pony - ne znam za ovo ostalo, ali lik ima pirsinge. Quote
[4] Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 a propo drum solo-a na disasterpieces: nije samo brzina u nogama, imao je i neke brze prelaze, uopste divljao je i rukama i nogama (), nema nekih poliritmija, neparnih ritmova i tako toga, ali toga inace nema u njegovom sviranju, tako da je solo u istom stilu kao i njegova svirka inace a nije uopste lak za odvirati! brate ajde nemoj sad od obicnog izdrkavanja da pravis poliritmicnu umetnost ima tu tehnike naravno, al ne verujem da se on neshto ubio smishljajuci poliritmichni koncert za bubnjeve jednostavno je seo i opalio Quote
[4] Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 uvek sam kenjao protiv slipknot-a, ali u poslednje vreme sam malo bolje poslusao, i shvatio da oni u stvari i nisu toliko sranje kao sto sam mislio... vermilion 1 i 2... do jaja... i sva ona dobosanja i duple na ostalim stvarima... do jaja... bubnjar je car! EDIT: spot za vermilion je do jaja tuzan... preslusaj: Heretic anthem (dupla - smrt) Pulse of the maggots People=Shit Sic Before I forget Eyeless jebiga, otkud znam sve vuche na metal manje-vishe uglavnom su jumpy deonice neizbezne Quote
Tower... Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Ovaj bend je izdao samo jedan dobar album s postavom koja se skoro skroz promenila: Mate.Feed.Kill.Repeat Posetite: http://www.mfkr1.com/ Quote
[4] Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Notice: This domain name expired on 01/24/06 and is pending renewal or deletion meni je taj album govno i totalno amaterski Quote
Sinstrel Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Otkud vam samo da Joey svira u Satyriconu? Mate.Feed.Kill.Repeat je meni skroz kewl. Doduse ima svega par stvari koje mi se dopadaju ali sve jedno je kewl tj. cool tj. kul tj. super tj. svper, tj. sranje... odnosno kewl. Quote
[4] Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 pa svira (svirao je) postovao sam link negde nazad samo je izgleda menjao bubnjara za tu turneju ili sta vec Quote
Natasha! Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Otkud vam samo da Joey svira u Satyriconu? A Frost? Nevermind... samo sam zbunjena... Quote
Sinstrel Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Znaci svirao je u Satyriconu kao sto je i svirao u Metalici. Satyr i Frost cine bend... jedan iz benda, nema benda. Quote
Alita Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ... jedina mu je mana sto je peder... ja sam ga videla da s zvalavi sa ribom eventualno je bi Quote
Recommended Posts