Jump to content

Recommended Posts

Posted

@minja koliko ja znam, joey nije piercovan...mozda eventualno usi icon_smile.gif

@alita izmenjao je taj kurceva koliko smo mi carapa...

mfkr mi je ok album, ali mi se svidja manje od svih ostalih icon_da.gif

Posted
@minja koliko ja znam, joey nije piercovan...mozda eventualno usi icon_smile.gif

pogledaj RR dvd, ima 2 piercinga na obrvi i, mislim, 1 na usni, ushi su standard

nisam ga toliko zagledao, njegov crew smara ( osim DiGiorgio-a icon_rockdevil.gif )

Posted
uvek sam kenjao protiv slipknot-a, ali u poslednje vreme sam malo bolje poslusao, i shvatio da oni u stvari i nisu toliko sranje kao sto sam mislio... vermilion 1 i 2... do jaja... i sva ona dobosanja i duple na ostalim stvarima... do jaja... icon_rockdevil.gif bubnjar je car!

To svi priznaju...pre ili kasnije...

SN RULA

Posted

@munky nisam gledao taj dvd, ali imam dosta joeyjevih unmasked slika gde stvarno nema nikakve pirsinge...mozda se izbusio u medjuvremenu icon_smile.gif

@estranged pivopije.gif

Posted

@varg

smara me da kacim slike, ali ih mozes naci na:

www.slipknot-metal.com

www.maggot-land.com

www.black-goat.com

www.joey-jordison.uk

Posted

Uh... nasta lici covek ovde icon_smile.gif

nije ruzan (mislim na inace, ovde je odvratan), samo ima ogromnu celenku i jako je nizak... 150-160 keve mi icon_smile.gif

Posted (edited)

Ovaj bJend je tJezak... Mnogo su zli i plase me! Pogotovo ona pJesma o jereticima i kugi (ili kuzi), kako strasno i grubo! Neko moze biti cak i povredjen..

Ne preporucujem za slusanje. no.gif

Edited by Ivan_Creed