Rob Swire Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Joey je 159cm sa citavih 52kg...zenski san...moze da stane u torbicu...al' jebi ga, svejedno ga volim Nego, Grill i ostali chekirajte link!!! http://www.loudclothing.com/products.php?cat=165 Quote
Bzuva Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Hahaha izvalite ime sajta uz koje ide Djoijeva slika... www.cmar-net.org e jeste chmar Quote
mass_destruction Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Ma da .... ljudi idite na gogle kliknite na opciju "images" i kucajte Slipknot ... tona unmasked slika će iskočiti ... Ja sam iskopao i jednu gde su svi mladi odvratni i hipici .... Zamislite sranja ... SLIPKNOT hipi bend Izgleda da smo se svi složili bez obzira na Joey-eve deformitete 159 cm, ruzan, .... da odlično svira bubnjeve i da ga svi vole .... Quote
Ω Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) @mass aj nakaci tu hipi sliku keve ti @northwind znam za ovaj sajt od pre...svidela mi se mnogo ona bela majica slipknota i zuta od korna... @wickerman pojma nisam imao da su james i pinokio ovolike svinje @jaymz jim je ova svinja u gornjem desnom uglu... Edited January 31, 2006 by ^Suicide Pony^ Quote
zak Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 zna neko koje gitare jim svira? meni po obliku lice na washburn posto sam uhvatio trzalicu sad je red da nabivim i odgovarajucu gitaru Quote
Bzuva Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Fender Telecaster i Fender Showmaster, a koliko znam ima i onaj Charvel. Quote
[4] Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 da, skroman covek ti fenderi su jeftniji od moje gitare bolje mu stoji jackson Quote
Ivan_Creed Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Joey je 159cm sa citavih 52kg...zenski san...moze da stane u torbicu...al' jebi ga, svejedno ga volim Nego, Grill i ostali chekirajte link!!! http://www.loudclothing.com/products.php?cat=165 Mozda na jednom grill okupljanju dodjemo sa ovim maskama... Quote
Sinstrel Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 12$ dzaba... kada naucim kako se koristi visa virtuon kupujem ih! Quote
Alita Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 nikad ne bih rekao za jim-a tu ne lici ni na sta, nemampojma kako ispade tako gaborno... ma covek izgleda potpuno ok. Gitarista u Stone Sour-u Evo kad smo kod maski... pre par godina kad sam bila u bugarskoj na moru bila neka radnjica/radionica gde si mogao da crtas... Evo ga moj neuspeli rad : Quote
Tatyannahhh Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 12$ dzaba... kada naucim kako se koristi visa virtuon kupujem ih! sto su dobre jebote Quote
Alita Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 medene su. ja san ih davno videla, al se ne secam tako niske cene... e, da mi je kartica mada, ne bih ja to nosila... Quote
Freak Kitchen Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 gde si video ove tike za 12$ ??? mozda polovne, na buvljaku... evo link za gomilu slipknot stvari http://rockmerchuniverse.com/slipknot.html Quote
Slave To Moonlight Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 jebote, da li neko pravi i slipknot toalet papir ili joeyeve signature carape sa podvezicama... Milim stvarno... a DAJJJJ... Quote
Ω Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ...i dalje ne mogu da verujem da su te tike samo 12$ jebeno...pa majice kostaju 20+$ Quote
Vuk Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) te tike su takva shabanija nisam video choveka u francuskoj koji to nije nosio, ili one ska tike koje fura corey Edited February 1, 2006 by dRunken_munKy Quote
Bzuva Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ee da i to koshta 12$... Nego, na ovom sajtu koji je dao Freak kitchen su iste tike 50USD na popustu... Quote
Nightwing Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 zelim toooooooo... mozda ih uzmem preko michelle... mada sam mator za takve stvari... Quote
Rüzgar /değişik/ Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Hm.. to je za paljevine.. Quote
[4] Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 hahha rado bih se obukao za rokanje u slipknot kompletu (maska,odelo,patike) samo za naseg druga Tonyja Quote
zak Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Hm.. to je za paljevine.. ja sam paljevina! AKO NEKO BUDE ZAISTA NARUCIVAO NEK SE JAVI NA PP, DA NARUCI I MENI, PLATICU MU USLUGU. Quote
Recommended Posts