Sinstrel Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) Ja ne znam na kojoj sam droZi bio ali ja videh da nesto sa Slipknotom kosta 12$ kad ono ...139.95$ bajo! http://www.starsnstripes.com.au/gearpage/0206.html Ma moje crno-crvene converse su bolje! A evo i neceg za zle papuchicje! http://www.starsnstripes.com.au/gearpage/0204.html Edited February 1, 2006 by Sinstrel Quote
Nightwing Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) Ja ne znam na kojoj sam droZi bio ali ja videh da nesto sa Slipknotom kosta 12$ kad ono ...139.95$ bajo! starsnstripes.com.au/gearpage/0204.html[/url] prelepo! mada i dalje ih zelim paljevina sam..velika Edited February 1, 2006 by estranged Quote
[4] Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 imam ja karticu rajfajzena za placanje preko neta samo uplatite pare na rachun Quote
Ω Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ako to moze da se odradi, ja cu ti prvi platiti... Quote
[4] Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 moze, sto ne bi moglo ta kartica tome sluzi zove se Visa Virtuon valjda samo cete se nacekati bar mesec dana dok se to isporuci ako ne i vise a uvek postoji mogucnost da to sranje skine pare i da ne dobijete nista Quote
Ω Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 12$ dzaba... @obucar brate, spreman sam na rizik od 12 evra zarad ovih patika... dogovoricemo se jos oko toga veceras Quote
Ω Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 haha sinstrele...tek sam sad video tvoj poslednji post...nek idu u picku materinu, kupujem vansice opet Quote
Sinstrel Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 A i to sto kazes... kupish Vans i prishijesh Slipknot prishivach (ma jok poster ). Quote
[4] Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 za 12 evra ne mozes da kupish ni Shangajke Quote
Alita Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 sabanski je da se vide datumi nek skrpi jos 50 dindzi, kud vec ima 600 Quote
mass_destruction Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Šta vi kontate da je to ok .... mislim da neuzmu malo više kinte sa kartice za ono što kupiš ... Imam ja na kompu neki čitač za kartice .... Ono ćale gleda žiro račun preko toga ... jel zna neko kako to funkcioniše!? Ja bi da kupim AHEAD palije što Joey koristi ... Quote
Alita Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 kako je izvali na onako mutnoj slici? Svaka cast u Albeni u Bugarskoj pre 2 godine. Ali je stvarno slipnotovo S, odusevila sam se Quote
Ω Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 jednog cu dana i sam otici u tu bugarsku o kojoj se vec ispredaju legende po pitanju majica i tih sitnica Quote
Nightwing Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (edited) jel imaju u Felixu SN majce `u boji` [plava ili crvena] koje na grudima imaju samo logo SNa... ovako nesto Edited February 3, 2006 by estranged Quote
Alita Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 (edited) jednog cu dana i sam otici u tu bugarsku o kojoj se vec ispredaju legende po pitanju majica i tih sitnica da ti kazem... ja sam tamo bila 3 puta i jos nisam videla m od majce treba ti dosta vremena da se iscimas i nadjes sve... narocito ako dolazis na neki cert, to je obicno u subotu, znaci kreces u petak vece, stizes tamo ujutru, dok se iscimate dok sta vec je 11 a oko 4 vec pocinju festivali... Nema se dovoljno vremena da se obidje sve... I ne smes da se svercujes EDIT: jebote... tek sad izvalih da si rekao Bugarska, ne Budimpesta Edited February 3, 2006 by Alita Quote
Recommended Posts