cancer Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 ja nemam pojma kakav ce biti, i mislim da je tesko predvideti iz sadasnje perspektive, vol 3. je prelazni album, menjaju stil, i krenuli su negde ali tek sa sledecim albumom ce tamo stici vol 3. zvuci nedovrseno Komercijala,brate,nece biti ni slican S/T-u ili Iowi.Evo na zadnjem su imali TRI balade(ej bre,tri!!!!!!!),to uopste ne lici na njih,i uopste mi se ne svidja,a to sve zbog nekog usranog menadzera koji je im rekao da su se tamo neke klinke od 13 god.pocele loziti na njih pa bi bilo pametno da naprave par laganijih pesama zbog njih Da mi je da uhvatim tog skota Quote
Ω Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 sto se izgleda tice, mislim da ce nastupati bez maski i da nece nositi kombinezone, a mislim da pesme nece biti sarenolike kao na subliminal verses-u vec ce otici jos dalje ka stonesour fazonu. opet...to su samo nagadjanja Quote
Sinstrel Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Od novog albuma ocekujem opet promenu u zvuku! Jos manje ce biti nu a jos vise core. I tako. Bice sigurno odlican. I ja ocekujem da ce napokon skinuti maske. Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 errm.. da.. ali Joey je poprilichno ruzan.. tako da.. mozda bi bilo bolje da ostavi masku j/k Quote
[4] Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 haha ja nemam nishta protiv balada i menjanja imidza onaj ko svira celu svoju karijeru iste pesme je dosadni nekreativni idiot a oni koji tripuju da je to zato shto taj bend drzi do svojih stavova i imidza su jos veci kreteni evolucija drugari Quote
Alita Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 ja nemam pojma kakav ce biti, i mislim da je tesko predvideti iz sadasnje perspektive, vol 3. je prelazni album, menjaju stil, i krenuli su negde ali tek sa sledecim albumom ce tamo stici vol 3. zvuci nedovrseno Mislim da je Slipknot jedan od retkih bendova koji se pravilno razvija. Treci album je dosao jako prirodna na prethodni. Zrelost ovog albuma je ocigledna u odnosu na 1. Tako i treba, a ne kao KoRn koji vec imaju 100 godina i i dalje pevaju o traumama u skoli Svaki album je po meni faza u razvoju. Otkice, razvoj i odlika za promenom. Sazrevanje. Kao da prati razvoj licnosti. U ovom albumu je samo tematika bila drugacija. Pretezno, ludak koji pocinje da shvata da ne moze sam. Otkriva potrebu da bude sa nekim, ali to ne ume. Izvanredno. Po meni, najbolji album, iako ne i omiljeni... Nemam predstave sta ce biti sledece. Ali sam sigurna da su oni jedni od retkih koji nece omanuti I nije mi bitno oce li skinuti maske. Transformacija maski govori sama za sebe. Kad ih skinu znacemo da su sazreli. I mozda i mi sa njima Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Mislim da je Slipknot jedan od retkih bendova koji se pravilno razvija. Treci album je dosao jako prirodna na prethodni. Zrelost ovog albuma je ocigledna u odnosu na 1. Tako i treba, a ne kao KoRn koji vec imaju 100 godina i i dalje pevaju o traumama u skoli I nije mi bitno oce li skinuti maske. Transformacija maski govori sama za sebe. Kad ih skinu znacemo da su sazreli. I mozda i mi sa njima. nicely put! slazem se sa tobom po pitanju korna i maski.. ali mozda maska nije u ovo slucaju odraz zrelosti.. ali usvakom slucaju, sazrevanje je prisutno.. ili bi bar trebalo da bude Quote
Alita Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 maska je bas ono sto treba da bude, povrsinski odraz za spoljasnjost. I to govori o osobi unutra. Tad nestane maske, sazrelo je. Nece trebati vise maska besnom bicu. Nece vise biti potrebe za savladavanjem mrznje i nasilja. Naucice. Quote
Deflorator Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Ja se samo nadam da ce Corey uraditi nesto sa glasom... Ili nas ceka mnogo voice efekata... Quote
Napoleon Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 nicely put! slazem se sa tobom po pitanju korna i maski.. ali mozda maska nije u ovo slucaju odraz zrelosti.. ali usvakom slucaju, sazrevanje je prisutno.. ili bi bar trebalo da bude koje maske??? Quote
Nightwing Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 iz sadasnje perspektive, vol 3. je prelazni album, menjaju stil, i krenuli su negde ali tek sa sledecim albumom ce tamo stici vol 3. zvuci nedovrseno meni ej Vol3 jedan od najsavrsenijih metal albuma ikada... mislim da cemo novi album tesko svariti na prvu loptu..ocekivanja su prevelika... Quote
Nightwing Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 maska je bas ono sto treba da bude, povrsinski odraz za spoljasnjost. I to govori o osobi unutra. Tad nestane maske, sazrelo je. Nece trebati vise maska besnom bicu. Nece vise biti potrebe za savladavanjem mrznje i nasilja. Naucice. vidim gledala si Batmen Forever Quote
Ω Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 slazem se u vezi korna videcemo za slipknot otom-potom. Sta mislite kad ce izaci novi album? Quote
Alita Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 korn mi samo prvi pade na pamet. Puno bendova to radi. Izvalili fazon i tuci, a klinci se pale kako su onda trOO. Sranje. Zestoko. verovatno tek za godinu dve Quote
Napoleon Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 nisam znao da korn nosi maske Quote
[4] Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 brate sta se primas procitaj recenicu jos jednom slaze se po pitanju korna i po pitanju maski kapiras? Quote
Alita Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 ne, on je napoleon. On ne mora da zna Quote
Nightwing Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 u delu filma kad Briuse Waine ode kod doktorke [Nickole Kidman] pricaju bas o tome... korn mi samo prvi pade na pamet. Puno bendova to radi. Izvalili fazon i tuci, a klinci se pale kako su onda trOO. Sranje. Zestoko. ma ne mozes fanovima nikad udovoljiti...neki vole da se bend ne menja i ne razvija... da im svi albumi budu isti [Maideni?] i pljuju svaki pomak u muzici.. Quote
zak Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 ' date='11. 2. 2006, 16:40'] haha ja nemam nishta protiv balada i menjanja imidza onaj ko svira celu svoju karijeru iste pesme je dosadni nekreativni idiot a oni koji tripuju da je to zato shto taj bend drzi do svojih stavova i imidza su jos veci kreteni evolucija drugari Ajaoj mozak me boli! Joj, kad se setim samo sta si pisao ovde pre nekih shest meseci, kad smo pricali o novom mudvayne-u. Kako si me napljuvao tad sto sam podrzao njihovu evoluciju. Kad me ne bi mrzelo sad bih ti iskopao ceo post od pola strane u kome si sustu suprotnost ovome sad napisao. Secam se jedne recenice dobro: "Yo zak retarde da pitam ja tebe nesto, kako to da Maideni svira trideset godina jedno isto, pa su i dalje popularni?" E to je evolucija! Quote
Ω Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 @zak gde si se toga setio mogao si lepo da uradis quote tog posta, ali i ovako je lepo primeceno @alita yumetal je cudo Quote
Napoleon Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 ' date='11. 2. 2006, 21:41'] brate sta se primas procitaj recenicu jos jednom slaze se po pitanju korna i po pitanju maski kapiras? ok,kapiram...sta me prozivas? Quote
Recommended Posts