Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kod SlipKnot-a mi je najbolji taj neki sick fazon, Purity i tako to...

Mislim da je MuDvAyNe najbolje to odradio sa Nothing To Gein, ali meni su scissors i prosthetics do jaja pesme.

Isto tako i Skin Ticket i IOWA, a sa novog albuma u tom fazonu mi je Virus Of Life (zato mi se prva i svidela sa vol3)

Posted
Ja se ne jezim na to, ali zato Tattered And Torn...

Jos prva verzija, sa MFKR... :jezimsesmiley:

meni je bolja sa crvenog albuma icon_redface.gif

Posted
Jedina stvar u celom bendu koja je dobra su Kori i Dzordison...

obojica su extra muzicari, ali su u pogresnom bendu...

hoces da kazes da su recimo jedan James ili Mick losi gitaristi?

bez uvrede druze, ali mislim da je masa vas ljudi blago recheno glupa i povrshna kad posmatra stvari kroz tu prizmu tipa "e ovaj pegla bubnjeve, snashao bi se u nekom metal-bendu znachi super je, a ovi nemaju solaze u pesmama i zato su sranje"

ili "ima ih milion na sceni, pola ih ne sluzi nicemu"

jednostavno ljudi prave onu muziku koju oni zele, i u tome su dobri i orginalni - to vole da sviraju

ne mora svako da svira kao Satriani,Vai ili ne znam ni ja ko da bi ga nazivali dobrim gitaristom/muzicarem

i te dechije fore "ja lupim gitarom o zid i dobijem knotov riff" su mi se popele na vrh kurca

za sviranje njihovih pesama ti je potrebno i vishe tehnike nego kod mnogih metal bendova

konkretno mozes da nadjesh one gitarske lekcija Micka i Jima (Total Guitar TV) pa vidi sta i kako umeju, mada ni to nije neki specijalan pokazatelj al ajd

Posted

Jedina dobra postava Slipknota:

Anders - Vokali

Joey - Bubnjevi

Cuddles - Perc

Shawn - Perc

Donnie - Gitara

Josh - Gitara

Paul - Bas

Kada se Donnie zameni Mickom, bend je jos uvek dobar, sve do Andersovog odlaska, kada se raspadaju (ili cveteju, zavisi kako shvatate).

MFKR i Demo'97 su njihova, meni licno, najbolja ostvarenja.

Posted
Jedina stvar u celom bendu koja je dobra su Kori i Dzordison...

obojica su extra muzicari, ali su u pogresnom bendu...

Ti si, vidim, obisao sve i jednu nu metal temu i davao razne komentare(mudvayne su dosadni, naucice!), a vidi se da qrca ne znas o ovom pravcu. Preporucujem ti da batalis i vratis se gothici, blacku ili na sta god da se palis.

Isto k'o ona Blacksunray pickica koji se pojavljuje ovde samo da bi srao po Knotu bez i jednog Bozjeg argumenta...

Ovo je jedna od najvecih gluposti ikada...bravo majstore. icon_rockdevil.gif