Msungo Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 @alita pa eto ti tamo malo gore desno od onog Golden Seas ili desno od Dorbich Quote
Alita Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 pa ja ga videh i postovah da pomognem drugima, al aj... fala u svakom slucaju Ocem u Albenu Quote
Mr. Jack Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Kod SlipKnot-a mi je najbolji taj neki sick fazon, Purity i tako to... Mislim da je MuDvAyNe najbolje to odradio sa Nothing To Gein, ali meni su scissors i prosthetics do jaja pesme. Isto tako i Skin Ticket i IOWA, a sa novog albuma u tom fazonu mi je Virus Of Life (zato mi se prva i svidela sa vol3) Quote
Deflorator Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Jebo vas virus of life! Ja nemam tu pesmu Quote
Ω Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 brate, narezacu ti je prvom prilikom uz ostale epizode crne guje, samo nemoj da kukas vise btw, pesma je Quote
Alita Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Da, Skin Ticket je neverovatna... ja sam se bukvalno jezila kad sam je slusala 1. put... Quote
cancer Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 jos kad je pustis u komadu sa Frail Limb Nursery.....mmmm delicious Quote
Bzuva Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Aha, na tu kombinaciju se uvek najezhim... Quote
Mr. Jack Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Ja se ne jezim na to, ali zato Tattered And Torn... Jos prva verzija, sa MFKR... :jezimsesmiley: Quote
Ω Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Ja se ne jezim na to, ali zato Tattered And Torn... Jos prva verzija, sa MFKR... :jezimsesmiley: meni je bolja sa crvenog albuma Quote
cancer Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Naravno da je bolja(kao i sve ostale preradjevine sa MFKR). Quote
Alita Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Iowa :smajli_koji_se_jezi_i_dalje_samo_na_pomisao_o_istoj: Quote
niking Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Najjace: Surfacing refren za Nameless :emo_smajli_se_sprema_da_bude_ubiven: Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jedina stvar u celom bendu koja je dobra su Kori i Dzordison... obojica su extra muzicari, ali su u pogresnom bendu... Quote
[4] Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jedina stvar u celom bendu koja je dobra su Kori i Dzordison... obojica su extra muzicari, ali su u pogresnom bendu... hoces da kazes da su recimo jedan James ili Mick losi gitaristi? bez uvrede druze, ali mislim da je masa vas ljudi blago recheno glupa i povrshna kad posmatra stvari kroz tu prizmu tipa "e ovaj pegla bubnjeve, snashao bi se u nekom metal-bendu znachi super je, a ovi nemaju solaze u pesmama i zato su sranje" ili "ima ih milion na sceni, pola ih ne sluzi nicemu" jednostavno ljudi prave onu muziku koju oni zele, i u tome su dobri i orginalni - to vole da sviraju ne mora svako da svira kao Satriani,Vai ili ne znam ni ja ko da bi ga nazivali dobrim gitaristom/muzicarem i te dechije fore "ja lupim gitarom o zid i dobijem knotov riff" su mi se popele na vrh kurca za sviranje njihovih pesama ti je potrebno i vishe tehnike nego kod mnogih metal bendova konkretno mozes da nadjesh one gitarske lekcija Micka i Jima (Total Guitar TV) pa vidi sta i kako umeju, mada ni to nije neki specijalan pokazatelj al ajd Quote
Nightwing Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jedina stvar u celom bendu koja je dobra su Kori i Dzordison... obojica su extra muzicari, ali su u pogresnom bendu... he,he --> right Quote
Tower... Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jedina dobra postava Slipknota: Anders - Vokali Joey - Bubnjevi Cuddles - Perc Shawn - Perc Donnie - Gitara Josh - Gitara Paul - Bas Kada se Donnie zameni Mickom, bend je jos uvek dobar, sve do Andersovog odlaska, kada se raspadaju (ili cveteju, zavisi kako shvatate). MFKR i Demo'97 su njihova, meni licno, najbolja ostvarenja. Quote
Rob Swire Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Jedina stvar u celom bendu koja je dobra su Kori i Dzordison... obojica su extra muzicari, ali su u pogresnom bendu... Ti si, vidim, obisao sve i jednu nu metal temu i davao razne komentare(mudvayne su dosadni, naucice!), a vidi se da qrca ne znas o ovom pravcu. Preporucujem ti da batalis i vratis se gothici, blacku ili na sta god da se palis. Isto k'o ona Blacksunray pickica koji se pojavljuje ovde samo da bi srao po Knotu bez i jednog Bozjeg argumenta... Ovo je jedna od najvecih gluposti ikada...bravo majstore. Quote
Recommended Posts