[4] Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 haha kako kenja uopste nije rekao da ih postuje ko muzicare reko je da su Corey i Joey jedino sto valja u knotu, i onda je rasprava krenula oko toga onda je srao kako su im sve pesme iste i navodio ostale nebuloze bez trunke argumenata i sad se shatro sve svelo na to kako je on hteo da kaze da to nije njemu po ukusu jea rajt a ja sam Adolf Hitler Quote
Ω Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Ne, gotivim ih kao muzicare, ali kao muziku ne, samo par pesama i vol.3 koji je vise nalik stone sour-u, tako da njega mozda i najvise gotivim... sad da se ne lazemo, jeste rekao da ih gotivi kao muzicare obucare, dodaj brkove u avatar Quote
Nightwing Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 jebote koliko strana nisam citao... kad izlazi 9.0 DVD? Quote
Ω Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 e, ne znam. samo je najavljen i na tome je ostalo. ali je zato 9.0 album stigao do zlatnog izdanja Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Jesu li se oni raspali ili nisu? Zar nije bila prica da su se raspali, pa su se ponovo skupili samo da odrade vol.3? Da li su se posle toga raspali zvanicno, ili su nastavili da rade? Eh, da zanima me jos nesto... Da li je Kori izbacen iz benda ili je samo presao u StoneSour? Quote
Msungo Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Corey je prvo bio (i valjda je i dalje) u StoneSouru pa onda u SlipKnotu... Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Aha... dobro, to me je zanimalo... Quote
Msungo Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 jea, oba benda su iz Iowe, i u Stone Sour-u svira i #4 iz Knota... Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Iowe je opasno mesto... Razne stvari su se deshavale tamo... Nego, koliki debeo vrat ima Kori... Nije ni cudo sto moze onako da se dere... Quote
Rob Swire Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 To ima veze s tim kolika su ti pluca i koliko ti grlo izdrzava napor. Quote
Deflorator Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Vise sa time koliko si uvezbao disanje i koliko si razvio tehniku dranja... Za pevanje vazi isto sto i za svaku ostalu delatnost, 10% prirodne predispozicije 90% vezba. Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 To ima veze s tim kolika su ti pluca i koliko ti grlo izdrzava napor. Da, ja imam poprilicno jako grlo (jos sad kad izvadim krajnike ), tako da mogu dosta dobro da odrzavam glasove... Pluca su mi isto jaka zbog aikida (tamo ima dosta vezbi za pluca i cuvanje vazduha, jer ti poprilicno trebaju ) tako da ni stim nemam problema... Sve u svemu, Cory je poprilicno dobar pevac... Oduvek sam se pitao kako izdrzavaju da sviraju u onim kombinezonima? Jbt, ja kad pevam, bude mi uzasno vrucina, dodjemi da se skinem u gace... @Deflorator: Bash to... Nema 'leba bez motike i masti bez gotike!... Postoje neka istrazivanja (ne nisu ona koja nam dokazuju da gledanje u zenske grudi produzava zivot) po kojima su naucnici zakljucili da se covek radja sa svakim talentom, samo neki ih razvijaju, neki ne... Takodje i neki se samo "specijalizuju" za jedan dok neki za vishe... Quote
Msungo Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 teshko da je tako, zbog genetskog nasledja, koje diktira nasledne fizichke osobine... sad da se chovek rodi sa vishe talenata nego shto otkrije da ima (ili razvije pa otkrije blah) to mozda i skoro svakako... ali nikako svi talenti u svakom choveku haha... a i chinjenica da deca brze uche mozda doprinosi tome da se chini da su deca "talentovanija" od matoraca... aka moze da dovede do zakljuchka da chovek ima vishe talenata kad je mlad nego kad je stariji il shta ti ja znam... Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Jbg, ne znam... moguće je... nisam siguran ni koji talenti sve postoje? To je kao traženje dlake u jajetu... Meni ide crtanje, slikanje, muzika, kompovi, režija, aikido i ostale stvari... Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Samo u jednom... lol Nego niko mi nije rekao da li su se raspali? Inače neki dan mi je lik na tom aikidu seo na glavu... Mislim da još ne čujem kako treba... Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Cuo sam... a ne pishe im nishta na sajtu pa me zanima... Quote
[4] Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 pa cuo sam i ja da na koncertima Corey pisha po publici, pa to ne znachi da moram da poverujem u svako sranje koje chujem Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 ' date='19. 3. 2006, 22:45'] pa cuo sam i ja da na koncertima Corey pisha po publici, pa to ne znachi da moram da poverujem u svako sranje koje chujem Ma cuo sam i ja da je zemlja okrugla, ali nikako da me uvere.... Quote
Mr. Jack Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Pa i nije. Nego je ploca. A Galilej je izvalio tu glupost kad se naduvao. A to nema veze sa Knotom ali jebiga... Quote
Rob Swire Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Inace, pored aikida i poznavanja geografije, za Coreyevo pevanje je jos potrebno i da ste strastven pusach, sto daje sjajan "grebanje" efekat. Preslusajte Tom Waitsa. Quote
Alita Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ovako. Nisu se raspali niti planiraju. Samo su u jednom trenutku odlucili bili da svako radi svoj projekat pa Knot nije bio centar desavanja za svakog od njih, ali daleko od toga da se razilaze. Niko nije leteo iz benda niti ista slicno. Svako od njim mislim da ima solo projekat ili bend sa strane. Jebi ga, ipak su to izvanredni umetnici Quote
Recommended Posts