zak Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Pre pola godine furao si stav "bend je kvalitetan ako ima dobre textove". kad sam ja rekla "ne mogu svi da završe književnost" ti si rekao "njihov problem, ko ne može da napiše dobar text neka ga i ne piše". iz tvog stava od pre 6 meseci izvodimo zaključak da si ti slušao samo one bendove koji imaju kvalitetne textove. iz tog stava ne mozes da izvedes taj zakljucak jer sam rako vise puta da slusam i volim neke bendove koji imaju glupe textove, cak i na Ill Nino temi na kojoj sam taj stav i izneo, i izneo sam ga vezano za Ill Nino, oni imaju ne tako dobre textove pa ih ipak slusam dakle ni pre mi textovi nisu bili bitniji od muzike Quote
zak Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Peti. A tebi su izvadili srednje uho, pa pricas te stvari o vol3. Samo te slusam i dobronamerno upucujem na cinjenicu da si glup. Sa kojom tacno dobrom namerom? Quote
Alita Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ozbiljno nema logicke rupe u Zakovom iskazu, iako se ne bih slozila sa njim, al aj... komentarisao je kvalitet (u opadanju) pesme, ja sam se nadovezala da tekst napreduje, a on da je to istina ali da muzika nazaduje. Nigde nije receno kakav stav ima o muzici samoj po sebi u odnosu a tekst. Receo je da tekst nije dovoljan ako je muzika losa. Istina. Mada, muzika je po meni izvrsna, narocito u smislu realizacije misli. @ [4] : a bre jebo te Mudvayne Quote
Rob Swire Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Sa kojom tacno dobrom namerom? Jer delujes kao jedan od onih ljudi koji se nece dati, cak i u situaciji u kojoj su savrseno svesni da pricaju besmislice. Znas, kao, "sve samo da ne ispadne da nisam u pravu"... A vol3 je masterpiece. Svaka cast za 2 kucacka albuma, ali to su i dalje samo 2 kucacka albuma... Quote
zak Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) znaci tvoja dobra namera je da pocnem vise da cenim vol3? zato mi stalno pises glup si, glup si....? ja od tebe nisam video ni jedan argument, ne na ovoj temi nego na forumu uopste, skoro sve ti se svodi na glup si, gluv si, izvadili ti mozak.... ili na 'ovo je dobro, ovo je sranje, ko se ne slaze glup je/gluv je/nema mozak' meni si smesan, probaj nekad da argumentujes inace ces uvek zvucati kao da si sedmi razred Edited March 25, 2006 by zak Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 A vol3 je masterpiece. Svaka cast za 2 kucacka albuma, ali to su i dalje samo 2 kucacka albuma... Quote
Alita Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 izgleda da ima i dokonijih od zaka. ovo ti nesto meni Quote
Rob Swire Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 znaci tvoja dobra namera je da pocnem vise da cenim vol3? zato mi stalno pises glup si, glup si....? ja od tebe nisam video ni jedan argument, ne na ovoj temi nego na forumu uopste, skoro sve ti se svodi na glup si, gluv si, izvadili ti mozak.... ili na 'ovo je dobro, ovo je sranje, ko se ne slaze glup je/gluv je/nema mozak' meni si smesan, probaj nekad da argumentujes inace ces uvek zvucati kao da si sedmi razred Potresao sam se. A da nemam argumente...toliko o tome koliko si stvarno citao i pratio sta pisem...Koristim glup si frazu, ali inace ne fraziram i objasnjavam uvek sta i zasto mislim kako mislim. tebi kazem da si glup, jer je tvoja analiza Knotovih albuma nesto najpliche i najidiotskije ikad, tj. kao da si 7. razred. Quote
Natasha! Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) ovo ti nesto meni powny to meni kaze Žarko & Pavle: Edited March 25, 2006 by Natasha! Quote
zak Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 opet bez argumenata.... vise nije ni zanimljivo Quote
deer hunter Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 UH...MRZI ME DA CHITAM SHTA STE NAKENJALI OVDE....SVEJEDNO... SLIPKNOT JE MENI DRAG BEND....MA KOLIKO IH OSPORAVALI,LJUDI IMAJU SVOJU PRICHU I SHTO JE NAJVAZHNIJE ZNAJU DA SVIRAJU.... Quote
Angele Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 lepo rekoh da je ova tema kad otjesh da pichketjesh, dodjesh i raspizdish se... Quote
deer hunter Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 lepo rekoh da je ova tema kad otjesh da pichketjesh, dodjesh i raspizdish se... :bistro: Quote
Alita Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 lepo rekoh da je ova tema kad otjesh da pichketjesh, dodjesh i raspizdish se... jebalo te to h i ostatak jedva se izvaljuje, pisi brate normalno... Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 UH...MRZI ME DA CHITAM SHTA STE NAKENJALI OVDE....SVEJEDNO... SLIPKNOT JE MENI DRAG BEND....MA KOLIKO IH OSPORAVALI,LJUDI IMAJU SVOJU PRICHU I SHTO JE NAJVAZHNIJE ZNAJU DA SVIRAJU.... Potrebno je samo malo da pomeriš prstić Quote
Alita Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 ne ne ne, draga Natasha, nisi razumela poentu... to je da nam dodatno objasni kako je samo njen/njegov stav kul Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 može vala i s normalnom veličinom slova, ovo ubija u pojam kako zak piše malim slovima a lepo iskazuje stavove . može vala i ovaj.... Quote
Ω Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 powny to meni kaze obema :smajli_koji_nece_dobiti_starscream_i_clawfinger_BA: pravi muskarci pisu malim slovima Quote
Ivan_Creed Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 :smajli_koji_nece_dobiti_starscream_i_clawfinger_BA: Pocinjes da shvatas esJenciju zivota i fentezija, BA! :Ba_smajli_plus: :ba: Quote
[4] Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 :obucjar_je_kralj_BA: :smajli_koji_najavljuje_nove_Slipknot_instrumentale: :uskoro: Quote
Recommended Posts