Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 malo su ti losi argumenti, publika nekad Ume da unakazi bend, meni se tako zgadio ni kriv ni duzan Ekv, a nemadoh nista protiv njih.... lateralus ti preporucujem da slusas umesto shto nasumicno govnaras, a posle meni prebacujes da saM prozivac, nije bitno hoce li ti se svideti, nego cisto da vidis o cemu se tu radi....ponavljam da nisam tool Fan, iako to Vec znas..... Quote
SlaughtererFaca Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) Dobro, ajde... homoseksualci i zene. Edited April 7, 2006 by SlaughtererFaca Quote
SlaughtererFaca Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ne slusam ja muziku vise. Smorila me. Nemam vec pola godine ni zvucnike. Quote
zak Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 @blacksunray ja nisam mislio da kazem da je LP na nivou Tool-a, nego eto ima jos mocnih bendova koji nemaju solaze, sad kapiram da si mislio mocan na drugi nacin, ma ja u stvari trpam LP svuda zato sto su oni bend koji mnogo ljudi voli da mrzi, pa da provociram... a Tool je genijaln bend... /offtopic Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 genijalan - ne preterujmo.... smorila te je muzika - vidim ja tebi nije dobro.... a jesi li prod'o gitaru..... Quote
SlaughtererFaca Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 smorila te je muzika - vidim ja tebi nije dobro.... Otkako je ne slusam cak mi je i mnogo bolje... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 dobro, tvoja stvar, nego jesi prod'o dzitru.... Quote
SlaughtererFaca Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 dobro, tvoja stvar, nego jesi prod'o dzitru.... Pa i to je moja stvar onda, osim ako nemas nameru da kazes kome da je uvaljam ili slicno Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 pa ja te pitam jesi se oprostio od sviranja, ukoliko hoces valjanje dzitre, samo reci, al' nisam na to mislio.... Quote
Ω Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 @psycho hvala @bvd haha brate, kakav sad duh? ne sviram gitaru, tako da nisam neki fan solaza...ne volim lp, tool mi je ok, mada ne mogu da se nazovem njihovim fanom...bilo kako bilo, ovaj folkov post vezan za tool je cisto proseravanje u sred noci pa mu necemo zameriti aj sad...back to topic Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 ako neko hoce da chita clownov intervju.. CLICK HERE Quote
Mr. Jack Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Lik je ovaj Clown. "We're the greatest band in the world, and I've always felt that way." Jel cuo neko Vice Grip Throttle? Edited April 8, 2006 by Mr. Jack Quote
Alita Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 jeste li videli da su skinuli prethodni spisak za glasanje na kome je bio Slipknot sa exitovog site-a? I, zna li ko sta bi sa time? Quote
Ω Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 "We're the greatest band in the world, and I've always felt that way." to je govorio jos u doba iowa-e @alita nemaju pare da ih dovedu, kao ni bugari. Quote
Mr. Jack Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Shta je taj Vice grip throttle? Kaze Shawn da je to Andersov bend. On im je radio produkciju. Quote
Alita Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 @alita nemaju pare da ih dovedu, kao ni bugari. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znaci, sad cu da placem... btw, zasto si promenio nick? Quote
Ω Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 @obucare ne seri, nema veze ni sa jednim bendom. btw, taj coreyjev monolog je takvo sranje da nemam reci sere kao "government is just another way to say better than you" @alita nema nekog jakog razloga, jednostavno me smorio stari Quote
[4] Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 haha, da i meni ta "pesma" ide na kurac a svi se proseravaju kako je nesto fantasticno Quote
cancer Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 E sad se covek ubedacio,morace opet da menja nick Quote
Ω Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 nisam ja menjao nick zbog te pesme niti je gotivim. Quote
Sinstrel Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Pony sine sta ti se dogodilo? Nekako si se zaokruglio? Avatar i nick su ti u totalnom sukobu. Mercury avatar i omega nick. Damn! Quote
Recommended Posts