Ајлин Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 To je onda obmana, taj se posao ne zove konobarica nego malo eksplicitnije. Takve, samo odjeb. Ne znam po kom osnovu imaš predrasude takve vrste o Bataji i Surčinu. U tim prigradskim obično su deset puta bolje i domaćinskije kafane nego ovaj fenseraj u centru.
WIZARD OF GORE Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Posao konobarice u kaficu u Batajnici () pa ti još i ambiciozna
Bata Trokrilni Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 To je onda obmana, taj se posao ne zove konobarica nego malo eksplicitnije. Takve, samo odjeb. Ne znam po kom osnovu imaš predrasude takve vrste o Bataji i Surčinu. U tim prigradskim obično su deset puta bolje i domaćinskije kafane nego ovaj fenseraj u centru. Imam predrasude o svim beogradskim prigradskim naseljima, naročito od formiranja mafijaških klanova nazvanih po njima. Treba da svratiš kod mojih na jug da vidiš šta su pitoma sela.
WIZARD OF GORE Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Postajete neprijatni sa tim prozivanjem. znamo
johnnyzzz Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) Mogu samo da zamislim koji je posao u pitanju. rekao bih da je u pitanju ministarstvo kulture... --------------------- Edited August 4, 2009 by johnnyzzz
oʞɾoƃ Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Nemoj, tako ti svega, ne pominji ministarstva i traženje posla. Menjajte temu. Menjajte temu.
Ајлин Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 gotovo je sa' će da vas nanjuši da dođe i da vas posere veeeelikim govnjivim postom
Bata Trokrilni Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 gotovo je sa' će da vas nanjuši da dođe i da vas posere veeeelikim govnjivim postom Da li je pravilno "govnjiv" ili "govnav", pitanje je sad?
Ајлин Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 brašno --- brašnav ---- brašnjav vaška --- vaškav --- vašljiv gomno --- gomnav --- govnjav Izgleda da sam se zahebala. sa A treba. Neka neko od jezičara arbitrira
рогозуб Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 moja profesorka srpskog u filoloshkoj je uvek govorila- "to je dublet".
niking Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 zato sto je to skracenica za smajli... zasto rockdevil? ili meshuggah? zasto : ) ?
vudun Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 zato sto je to skracenica za smajli... zasto rockdevil? ili meshuggah? zasto : ) ? Зашто азал () ? Mора да га је он правио.
Kokopelli Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 zato sto je to skracenica za smajli... zasto rockdevil? ili meshuggah? zasto : ) ? Nije samo skraćenica, već zaista postoji u engleskom slengu, npr. *term used to express your sexual feeling to someone; can also be used to let someone know you like them: I wub pyro but god do I wub Nomad *another cutesy way to say love. the sweet feeling in ones heart that is felt between two people. this feeling incompasses trust, communication, openness, friendship, attraction, forevers, dreams, miracles, tears, laughs, hugs & kisses, wishes, the uglies,beauties, unconditional, one and only, fears, humility, glory, sharing, loosing, learning, teaching, understanding, promises never lie, snuggles, just is, yeah!!! "I wub u Kelly!!!" simply means "I love you kelly!!!" just a little personalized way to say love. makes the connection more intimate & snugglie.
Litthia Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Auuu... Ja sam mislila da je to neka trendi izvedenica od recimo "ljub"... Ok, sad je prihvatljivo. ^^
Faustus Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ma Wizard je miiiiica, nema potrebe da se nerviras, Ajlin. On samo zeli spoznaju osecaja dok klizi niz neomascen kolac. Ja sam jednom cula drugaricu kako kaze decku "vubim te", pretpostavljam da se pise sa w, pa sam i ja mislila da wub potice od toga. A zanimljivi su mi oni koji koriste reci koje ne razumeju, jedan decko je rekao "moram da se konstatujem s njim". Cenim da je mislio na konsultovati.
Litthia Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Meni ljudi pišu neke gluposti... Recimo "ljubac, wubim, wowim te, vtp, mwa, mwah, ljubicko (???)" i slično. Ogavno. "moram da se konstatujem s njim"
рогозуб Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 ono, zhena prodaje stan i objashnjava kako je trpezarija aproksimativno od kuhinje xD
WIZARD OF GORE Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ma Wizard je miiiiica, nema potrebe da se nerviras, Ajlin. On samo zeli spoznaju osecaja dok klizi niz neomascen kolac. ovo ti je neka podsvesna želja
niking Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) Nije samo skraćenica, već zaista postoji u engleskom slengu, npr. Pa znam, ali je ona pitala na temi o srpskom jeziku, pa sam joj odgovorio direktno na temu.. a u englekom je prijatno za videti, koliko kod nas "OMG, Wubym!" edit: mada sam ja u engleskom sam cesce vidjao "wuv" kao pregadni preteen oblik "love", nego "wub" Edited August 4, 2009 by niking
Dark_Elf Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 A zamislite pismeni zadatak sa smajlijima. Da sad idem u školu, napisao bi jedan takav.
Ајлин Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Imam predrasude o svim beogradskim prigradskim naseljima, naročito od formiranja mafijaških klanova nazvanih po njima. Veću glupost davno nisam čula, čak ni od tebe... Da li tako imaš loše mišljenje i o Japanu, s obzirom na ozloglašenu japansku mafiju? On topic: Baš danas nabasah na: http://www.urbandictionary.com/ Može da se nađe interesantnih stvari.
рогозуб Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 A zamislite pismeni zadatak sa smajlijima. Da sad idem u školu, napisao bi jedan takav. ja sam engleskinji na testovima stalno ostavljao smajlije..
Recommended Posts