azal Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 posto sam se prosli put lozi pored bine, na ovom koncertu stojim iza i uzivam
markomrki Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Taj fazon! Samo ne znam sta ce zec da radi posto prosli put nije bio a ovaj dolazi, ako on bude teo napred moracu i ja. Mada u maloj skca je zvuk nekako najbolji kad se stoji na sredini.
ProgressiveR Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Izgleda d aipak idem ... sa mora se vraćam 7-og! Heheheheh! Koliko je karta?
niking Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Objavicemo uskoro kada krece prodaja i cena karte
oʞɾoƃ Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Nemoj slučajno da je neko pročitao prvi post na temi sa informacijama...
Tihi Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Znaci tu sam, po drugi put I mislim da je 250 karata malo jer se proslog puta sve rasprodalo a i ovog puta ce, plus sto im se, po mom misljenju broj slusalaca povecao, tako da cim izadje karta kupujem odma
Mathenigma Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Ima li kakvih informacija... Kada krece prodaja, koliko zlatnika i meni najvaznije, da li ce moci da se naruci preko maila karta
Imrahil Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Trebalo bi da krene sledece nedelje. Cena - 1500.
AstralliS Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 da li ce moci da se naruci preko maila karta +1
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 24, 2009 Author Report Posted May 24, 2009 (edited) Karte verovatno nece moci da se naruce preko neta, jer nemamo vise zivaca da se cimamo sa postama itd.itd. jbg. znace se sve za par dana... Edited May 24, 2009 by Frubi_ZMIJA
LordHypnos Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Nadam se da će bar moći da se kupe karte van Beograda. I daj, molim te, sklanjaj onu bruku vAil of maya sa legacy sajta hehehe Karte verovatno nece moci da se naruce preko neta, jer nemamo vise zivaca da se cimamo sa postama itd.itd. jbg. znace se sve za par dana...
crusader84 Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 (edited) Ima ispravna najava čak i na klošarskom sajtu iz mog potpisa, a Frubi i dalje umnožava tu najavu sa greškom. Edited May 25, 2009 by crusader84
:matija Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Najbolje bi bilo za vas van Beograda da bude eventimovih karata.
Mathenigma Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Najbolje bi bilo za vas van Beograda da bude eventimovih karata. ma da je i od govana, samo da sa njom mogu da udjem na cert i naravno da je nabavim pre neko sto buknu...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 25, 2009 Author Report Posted May 25, 2009 ja ne znam ko je vama rekao da nece biti eventimove karte za ovaj koncert ? ja sam rekao da ce biti iznenadjenja za svakog ko kupi kartu....
Uruk Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 ekstra ja sam pare za ovo ustekao, samo vi javite kad krenu karte
:matija Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Pa ja nisam ni rekao da nece biti eventimovih karata samo konstatujem da su one najbolje za njih. Ja cu kupiti tek krajem juna kartu, kako stoje stvari.
Џрк Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Ne znam ko ti je dojavio da ce ih biti krajem juna
crusader84 Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 (edited) Ma 'de neće, ljudi bre koj' vam je, narod socijala dibidus. Uostalom ja sam za prošli uz'o kartu sat vremena pre početka koncerta, a tada još nije ova kriza bila u'vatila, a nešto mi se čini i da je bilo manje koncerata u tom periodu. ja sam rekao da ce biti iznenadjenja za svakog ko kupi kartu.... Šta, ostalo vam još onih nalepnica, podmetača, Rage promo diskova i slično? U stvari, to bi bilo zajebano distrubuirati preko Eventima, cenim da je neka do jaja predgrupa za koju će najpre saznati oni koji prvi kupe karte. EDIT: Ili će da stoji negde u uglu najava za neki novi dojajni koncert, npr Atheist? Edited May 25, 2009 by crusader84
Uruk Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 EDIT: Ili će da stoji negde u uglu najava za neki novi dojajni koncert, npr Atheist? :D :D e kamo srece
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 25, 2009 Author Report Posted May 25, 2009 (edited) Predgrupa sa kojom se pregovara je Italijanski Sadist , e sad sta ce biti tu ne znam... proverite o kakvom se bendu radi : http://www.myspace.com/sadistribe mislim da je savrsena predgrupa za Cynic, samo opet nista jos nije potvrdjeno. Inace sto se tice karata i pretprodaje, situacija sa prvim koncertom Cynic je bila tragikomicna.... do dana koncerta smo imali celih 60 prodatih karata ! Na dan koncerta je prodato jos 197 kolko smo i imali i dan danas su mi ove tri karte u fioci slucajno jer sam ih zaboravio )hhhhahhahahaha . Kakva ce biti prodaja za ovaj koncert to niko ziv ne moze da zna... ono sto znamo da ce biti mnogo novih ljudi na koncertu jer ih je izgleda gomila ljudi propustila. A ja licno ocekujem da ce ovo biti koncert gde ce sigurno biti SVI koji su isto bili i prvi put. Jer su apsolutno svi odusevljeni koncertom... ) Edited May 25, 2009 by Frubi_ZMIJA
Recommended Posts