Angelystor Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 cijena karte,s' obzirom da je ogranicen broj,je vise nego korektan!svaka cast,i jos jednom hvala. A inace uvek pustaju neogranicen broj u prodaju
BLAGOJE Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 a inace koliko ljudi dolazi na koncerte to ti je u praksi neogranicen broj.
CROSSIĆ Posted June 14, 2009 Report Posted June 14, 2009 Kad ću ja dobiti pare od Destructiona? Pa dobro,a jel moze karta za Sodom,adresu imaš,moju!??
WoS Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 cijena karte,s' obzirom da je ogranicen broj,je vise nego korektan!svaka cast,i jos jednom hvala. Totalni Offtopic,al tema ionako nije nesto zacepljena : jebote, tvoje slike na avataru su najjace na celom forumu, uvek se pokidam ziv :lol:
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 tako ti je brate moj kad radis poso dje buljis po 8-9 sati u comp,nerijetko i duplu smjenu,vidis i skupis svakojake gluposti. pogotovo posle ove fame sa keyboard cat,sve je otislo do djavola.
DBrave Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Danas je 16.6. trebalo bi da su karte pustene u prodaju...
Guest Kriki Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Danas je 16.6. trebalo bi da su karte pustene u prodaju... http://www.eventim-yu.com/portal/rs/muzika...vy/cynic/55690/ ima i u SKC-u i u Felixu... poz
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 16, 2009 Author Report Posted June 16, 2009 Iznenadjenje je da imate kartu za koncert :)hahahha.... salim se , stampar na zalost nije odstampao karte na vreme tako da nista... tj. kao odstampao je ali jos nije uradio perforaciju i numeraciju pa tek za koji dan... ja da ga cekam ne mogu . Tako da kada stignu te karte njih ce da stavimo na prodajna mesta, a oni koji zele da njih imaju moci ce na dan koncerta na ulazu da ih zamene kada cekiramo ulaznice ).
DBrave Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Iznenadjenje je da imate kartu za koncert :)hahahha.... salim se , stampar na zalost nije odstampao karte na vreme tako da nista... tj. kao odstampao je ali jos nije uradio perforaciju i numeraciju pa tek za koji dan... ja da ga cekam ne mogu . Tako da kada stignu te karte njih ce da stavimo na prodajna mesta, a oni koji zele da njih imaju moci ce na dan koncerta na ulazu da ih zamene kada cekiramo ulaznice ). znaci bice normalne lepe karte, ne eventimove...
AllSeeingEye Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 znaci bice normalne lepe karte, ne eventimove... Pa ako ne kupis kod Eventima. Ja cu najverovatnije uzeti eventim kartu, jer sam iz Novog Sada, a ovde samo takve idu. A da li ta razmena znaci, da cu ja kad dodjem na koncert i kad mi se cekira eventim karta, da cu tad nju moci da zamenim za lepo odstampanu. Da bi mi ostala za uspomenu, i dugo secanje
markomrki Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Ja sam danas uzeo tri karte u eventimu kod arene. Sad sam se malo isparanoisao, mislimn te karte su validne jel?
:matija Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Tako da kada stignu te karte njih ce da stavimo na prodajna mesta, a oni koji zele da njih imaju moci ce na dan koncerta na ulazu da ih zamene kada cekiramo ulaznice ).
CROSSIĆ Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Da li Frubi barem možeš da mi odgovoriš na mail,da ne smaram ovde...??
Andrija Smith Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Uzeta karta iiiiiidemooooo. Freedom in reason shines through!!!!!!!111111
Ala Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Ja sinoc bio u SKC-u oko 19, 20 i meni tamo rekli da jos uvek nema karata u prodaji. Mamu im pokvarenu!
Guest Kriki Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 (edited) Ja sinoc bio u SKC-u oko 19, 20 i meni tamo rekli da jos uvek nema karata u prodaji. Mamu im pokvarenu! Jel si trazio kartu na blagajni ili na sanku u Maloj sali??? Karte su u Skc-u ostavljene jos u pola 12 juce, tako da nemoguce da nisu imale, jer su cak i prodate jedno 10-ak kom.!!! poz Edited June 17, 2009 by Kriki
Ala Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Jel si trazio kartu na blagajni ili na sanku u Maloj sali??? Karte su u Skc-u ostavljene jos u pola 12 juce, tako da nemoguce da nisu imale, jer su cak i prodate jedno 10-ak kom.!!! poz Prvo sam trazio na blagajni a onda me je lik uputio u Malu salu. Tamo sam zatekao lika koji nakon sto sam ga pitao za karte pitao me je kada je koncert, ja mu rekao a on da karata nema. Jos sam i napomenuo da je objavljeno da danas krece prodaja a on me bledo gleda. Gde onda treba da pitam za karte?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 17, 2009 Author Report Posted June 17, 2009 (edited) Jbg. ne znam sta se desilo provericu ... verovatno je druga smena pa nije im ni receno da ima karata... Pici od felixa u medjuvremenu . Sad sam se cuo, ovi iz druge smene nisu znali za karte uopste, nije im receno... tako da ... prodato je juce 15-ak karata u skc-u , ali to je bilo do kraja prve smene ( oko 16h ) ... a izasli smo za 1.dan prodaje i na top 10 eventima : Top 10 1. SINEAD O'CONNOR 2. BRUCE SPRINGSTEEN & TH... 3. NOVA ROCK 2009 4. SIMPLY RED 5. TOM JONES 6. LEONARD COHEN 7. II. KUP DRAGBIKE 8. KALIAKRA ROCK FEST 2009 9. RADAR FESTIVAL 2009 - ... 10. CYNIC Edited June 17, 2009 by Frubi_ZMIJA
Ala Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 (edited) Pa mogu li veceras da ih kupim u SKC-u oko 19? Prolazim pored SKC-a posle posla pa da ne idem do felix-a.. Edited June 17, 2009 by Ala
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 17, 2009 Author Report Posted June 17, 2009 Pa mogu li veceras da ih kupim u SKC-u oko 19? Prolazim pored SKC-a posle posla pa da ne idem do felix-a.. moze, receno je maloper da ce biti obavestena i druga smena u skuc , tako da moze .
Recommended Posts