LordHypnos Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Na Yumetalu... koji po ko zna poji put ne mora da ispadne relevantan uzorak... ja sam danas kupio kartu sa brojem 87395... ili 151332... sta god da je ovde broj koji nista ni ne znaci, samo kenjam Trebalo je da budem precizniji - uopšte nisam mislio na YUM. Znam dvadesetak ljudi koji sto posto idu, a uopšte nisu na forumu. Takođe, znam i ekipe iz Makedonije (osmoro), Bugarske (troje) i Hrvatske (petoro) koji dolaze sa krilaticom "što da ne kad ionako idemo na Exit" Naravno, uvek to može da se završi samo na rečima "dolazimo sto posto"
niking Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 em to sto si rekao, em sto je to 36 ljudi, sto je daleko od neke glavolomne cifre
LordHypnos Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Okej. No, poenta je u tome da njih 36 nije dolazilo na prethodni koncert, a dolaze na ovaj, dok će 95% ljudi koji su bili 2007. želeti da ponove iskustvo. Uostalom, prodaja karata ide sasvim solidno - bolje nego 2007.
Јарослав Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 очекујте ускоро да ја будем 37 људ! јбг, био сам спречен први пут да дођем, али сада их нећу пропустити, па макар са поломљеном ногом требао да идем!!!!
DBrave Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 nemojte se cuditi ako ljudi iz okruzenja (bivsa Juga ) vezu Cynic, AA i Exit... nadam se ovome, da konacno bude ljudi na koncertima...
Јарослав Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 то би било врхунски! онда би Циник направио прави спектакл!
Sandman Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Eto ni ja nisam bio na prvom koncertu,a sada dolazim.A znam još par ljudi kod kojih je ista situacija. Nadam se da će koncert dobro proći.
Andrija Smith Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Rasprodace se ovo. Logicno je da ce svako ko je bio 2007 doci ponovo, a ima i puno nas koji po prvi put dolazimo na njihov koncert. I kad se rasproda da se premesti u bastu!
DBrave Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 i ja dolazim a nisam bio na prvom, ima dosta takvih ljudi... Sta da se kaze, album kakav je Traced in Air je sigurno privukao nove fanove
Zoccman Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Biće u svakom slučaju drugačije nego pre dve godine, nadam se još bolje 2007. se sve poklopilo: solidna poseta, raspoložen bend, sjajan prijem, dobar zvuk. Poređenja radi, kada smo izašli sa Tool-a komentarisali smo kako je bilo dosta dobro ali da ne može da se poredi sa osećajem sreće posle koncerta Cynic. Bio sam i na jednom koncertu na prošlogodišnjoj turneji sa Opeth i prosto je neshvatljivo kako 2000 ljudi slabo reaguje na njihovu svirku. Naravno, svaki bend mnogo više voli da nastupa pred svojom publikom nego kao nečija predgrupa tako da očekujem da u SKC pruže svoj maksimum. Prema tome, pun Livingroom + dobar tonac = najbolji koncert u 2009!
AllSeeingEye Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 I ja nisam bio prosli put! Sad dolazim. Karta je kupljena jos drugi dan, samo se nisam hvalio. Pred prosli put nisam ni znao ko su Cynic. Ortak me informisao o koncertu i bendu. I kad sam se u septembru vratio u stan i ADSL.. skinem FOCUS i - UAUUU!!! Genijalni su!
LordHypnos Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Eto... Kad i Oko Svevideće dolazi, jasno je da će biti ludnica!
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 Da se javnem posle nekog vremena, jer nisam imao net bla bla bla ... prodaja ide odlicno , cak sta vise prodaje se kao da je koncert u velikoj sali . Da kazem da ce bend biti u beogradu dan pre , tako da nas mozda vidite na Amon Amarthu .
djuk Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 nesto te jebe matematika, da bi bili na aa moraju da dodju dva dana ranije.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 jes tacno majku mu ... ja istripovao da je amon 07. jula ne znam sto ... ) nista onda .
:matija Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 cak sta vise prodaje se kao da je koncert u velikoj sali . Ja se nadam prijatnom iznenadjenju, ko za nile
Mita Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Ja se nadam prijatnom iznenadjenju, ko za nile realno u bastu jer cemo pocrkati u velikoj
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 Nije isto gledati Cynic u maloj sali oci u oci i u Basti SKC-a . Tako da cemo tesko prebaciti bilo gde drugde jer je mala sala mala sala , sto se tice Cynica . to iz iskustva govorim .
Milogled Bluff Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Ajd Frubi dovedi neki bend i vikendom, inаče ću te prozvati Frubi Tuesday
Recommended Posts