azal Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 dobar je plakat vidi se iz aviona, sta ti vise treba
WoS Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Bogami, ne da se vidi iz autobusa, nego ce verovatno izazivati saobracajne nesrece koliko bode oci
LordHypnos Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 (edited) Ja sam se sapleo kad sam video plakat na vrhu Skadarlije. Učini mi se Cynic plakat, okrenem se a nastavio da hodam i sapleo se. Drugim rečima - ružan ali efektan, odnosno jebitačan. Edit: Reči od Čelika, ko ti je ta Dvostruka Vatra iz potpisa hahaha Edited July 1, 2009 by LordHypnos
DBrave Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 ima neka slika, da vidim kako izgleda taj plakat ?
Sandman Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Ma samo crna pozadina,i veliki šljašteće zeleni logo.
:matija Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 To sam i ja hteo da pitam, al' vidim ne pominju, pa rek'o otpali su iz kombinacije.
WoS Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Ja sam se sapleo kad sam video plakat na vrhu Skadarlije. Učini mi se Cynic plakat, okrenem se a nastavio da hodam i sapleo se. Drugim rečima - ružan ali efektan, odnosno jebitačan. Edit: Reči od Čelika, ko ti je ta Dvostruka Vatra iz potpisa hahaha haha, ja i zaboravio da imam to u signi, al eto opet je aktuelno! Ma neka devojka s ovog foruma, a taj quote je jos sa teme za onaj prvi koncert xD Predgrupe raus!
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 Nista od Sadista na kraju ... Evo kakav je plakat trebao da bude... na kraju smo se izjebali sto smo pokusali da stavimo ovu sliku pozadi ... trebali smo samo crna pozadina i logo preko celog plakata , ovako samo zamutilo plakat , ali opet se vidi ubija kolko je dobar :
Јарослав Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 само је требало да се стави "пионири Проџезив Детх Метала" (прогресивни џез детх метал).
niking Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Nije. Ovako je super plakat... mada meni ne smeta ni onaj otrovni sto ima po gradu... video sam kod Kalenic pijace 10ak komada
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 E da jedna jako zanimljiva stvar za Cynic u rider listi ladno nema alkohola :)hahahhaha... znaci nema cak ni piva ! ) Postujem . Vise za nas :)hehhhe...
Arak Dai Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 daaaaajjj al bi volo da vidim sadist covece...
Mathenigma Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 ovo definitivno znaci da cemo cuti oba albuma komplet... dakle prejako!
Baal Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Frubi, vi bi što pre trebalo da nađete nekog dizajnera, plakati su vam užas.
WoS Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 E,a posto dolaze dan ranije i imaju vremena, mogao bi Paul da odrzi neki javni cas joge u parku iza skca, bog zna da vecini nas fali spiritualno/fizicke rekreacije! to bi nam taman dobro doslo da se zagrejemo i dovedemo u trans pred koncert umesto predgrupa
Џрк Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Brate, bolje ce "srafciger" da te dovede u trans, nego Paul
Buddha Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 mogla bi i da se organizuje neka bubnjarska radionica u Music Trade-u dan ranije za neke male pare. Frubi?
Recommended Posts