azal Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 ovaj hoodie je moj ako ga bude bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 takodje...pare su od rodjendana vec u steku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Bilo je tog hoodia pre par dana u Bugarskoj,za neke smeshne pare,tipa 20e ili tako neshto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 ja bih uzeo novi album da imam kesha, video sam da negde da je izuzetno pakovanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 i ja sam video da disk izgleda ekstra, ali mislim da bih pre uzeo ovo ludilo od hudija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Album se ima, pasce i hudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) Dobio sam pare, idem sutra da kupim kartu, valjda ih jos ima... Kakva je satnica, tj. kad moze da se udje unutra i kad pocinje koncert? Edited July 6, 2009 by Night Prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 na karti pise da je cert u 21:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Vrata se otvaraju u 20:00, bend ce krenuti u 21:00 ili 21:15 najkasnije . Karata ima jos, prodalo se jako dobro, ocekujemo prepunu malu salu , tako da ce biti extra . Karata ce biti i na dan koncerta, cena je ostala ista 1500rsd za ljude koji dolaze sa strane da znaju ! Do duse bice 50-ak karata na dan koncerta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ja bogami ustajem sutra rano da odem da kupim i osiguram se Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 ja vam stvarno savetujem da kupite sutra za svaki slucaj, danas na Amon Amartu se prodavalo cini mi se vrlo solidno za Cynic u maloj sali... Pita me onaj prodavac "Koliko miliona karata oces?" ja reko za sad samo 1 milion :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Da danas je otislo mnogo karata na sanku , Djole mi u dosalici kaze prodao si vise nego ja za Amon Amarth :)ehehehe... Ostalo je jos 5-6 karata na sanku, pa ako ih ne bude neko vreme da znate da cu ih doneti u toku dana , najkasnije do 16h . Nego, evo malo kako bejase to pre neki dan : http://www.youtube.com/watch?v=Cq8P0yXm-rA BICE OVO JEDNO ZANIMLJIVO PUTOVANJE ... )HEEHEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Jos jedna prednost male sale je sto nemaju gde da pobegnu. Necemo im dati da idu dok ne odsviraju oba albuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 i Meeting of the fucking Spirits Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 vidis da lepo idu karte kad radis ozbiljne bendove koji ljudi u godinama slusaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Na prodaju jedna ulaznica za Cynic. Zainteresovani neka mi se jave na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Meni je sad stigao mejl od Livingruma u kom kaze da koncert pocinje u 22h... cisto da naglasim nedostatak komunikacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orochi Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 EEeeee jebes ga, ja sam uvek kratka sa novcem,isla bih ali jbg, izgleda da cu da kampujem ispred onako cisto radi reda Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Steta za ovakav koncert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Na prodaju jedna ulaznica za Cynic. Zainteresovani neka mi se jave na PM. Ne znam da li se zajebao, ali ovaj momak prodaje kartu za 2000, sad sam mu bacio SMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 znaci, pocelo je tapkanje karata Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Jos jedna prednost male sale je sto nemaju gde da pobegnu. Necemo im dati da idu dok ne odsviraju oba albuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ne znam da li se zajebao, ali ovaj momak prodaje kartu za 2000, sad sam mu bacio SMS. A je l'? Zato meni još ne odgovara... Možda je ustanovio da je to karta za Amon Amarth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 ili Exit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ili Castle fest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts