FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Samo da kazem da ce biti ostavljeno jos dodatnih karata za sve ljude koji dolaze sa strane... tako da bez brige bice sutra karata za sve ! Vidimo se !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 :) pa gde cemo svi da stanemo u malu salu :) ako bude bilo vise od 250 pomrecemo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ko je danas prosao gradom, ni pakao od 400 ljudi u malom Skucu mu nece tesko pasti. Uh, kakvo raspalo vreme. Ali, ko ga jebe, prezivecu do sutra. Posle moze da se mre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Sinoc je na AA u velikoj sali bila smrt od vrucine, mogu misliti kako ce vam biti sutra, ali ako nista lakse cete dostici nirvanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Kako mislis "vi"? Zar ne ides? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ne, jbg nemam kinte za sve. AA + Brajd me izlazi oko 6000, morao je Cynic da otpadne. Ne pitaj me nista, I'm a sad, sad panda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Brate, pozajmi jebeno... Evo, ja te ne znam licno, ali ako ti se ide, ja cu ti pozajmim Vec sam drugu nesto pozajmio, ovo se ne propusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 ja smao da kazem da je dole klima i da radi do jaja .... ako nije bilo prevruce na teroru , mislim da nece ni na cynicu ... gore nije imala juce nikakva ventilacija ... ne znam sto je nisu ukljucili . Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 PA ne isplati im se ,grobe pozajmicemo ti da diras sa nama bradavice kosmicne majke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Već sam ih pipnuo jednom nekom se ni toliko ne desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Oni iskljuce klimu kad pocne koncert pa onda kuvanje- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Sutra sutraaaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Nije ukinuto, probaj u "Panonijaturs"-u u Kastaniji, tu prodaju Eventimove ulaznice hmm.. pa to mesto je ukinuto. I izvini što kasnim sa odgovorom. xD ... Suuutraaaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Cuj sutra ja vec danas meditiram da budem spreman da primim te naboje energije(nista perverzno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Cuj sutra ja vec danas meditiram da budem spreman da primim te naboje energije(nista perverzno) Ja nemam vremena da meditiram, da mi je bar da odspavam malo...glupi posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ja cu sutra ujutru u sumi da odradim neke energetske vezbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Cosmic Mother, here I cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 idemo svi molitvu Cosmic mother awaken us in Thine impartial love for all Bless us that we be free from The sway of greed and delusion Inspire us to build a new world One in which famine, disease and ignorance Will be only memories of a dismal past Creative mother arouse us to know Inspire us to build a new world Since forever we've yearned to Quench what's never fulfilling Lost endeavors found in a stilled Mind if we be willing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Cudno, kad ovako citam tekst, prisecam se onog Live in Berkeley butlega, a ne studijskog snimka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) sad mi kaze jedan ortak da nema kesha za Cynic. a fora je sto je to lik koji me je navukao na Cynic davno, davno josh. jbt nisam mogao da verujem odma sam mu dao za deo karte, drugi deo bi trebalo nekao da skrpi, kao sto rece heavy jerk ovo se ne propusta jel zna neko koliko je merch na turneji, gledam da uzmem disk ili onaj hoodie? Frubi ako znas neke informacije povodom mercha javi inace taj Berkley bootleg je carska svar, cist kvlt, ali ja se prisecam scene sa poslog koncerta kad su svi onako digli ruke, bas je emo bilo Edited July 7, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Evo ovako... oni su usli u zemlju stizu do 23h u Beograd pa ih vodim u hotel . Javicu vam sve sto se tice mercha ne bi trebalo da bude skupo ... prosli put majce bile 10-12 e tako nesto ne secam se . Videcu i kolko je ostalo mercha posto ja vec imam 3-4 porudzbine za hoodie da ostavim pre nego sto udje narod na koncert:) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 E Niking napisa da je dobio mail da cert pocinje u 22h... jel to tacno Frubi_ZMIJO ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Vrata se otvaraju u 20:00, bend ce krenuti u 21:00 ili 21:15 najkasnije . Karata ima jos, prodalo se jako dobro, ocekujemo prepunu malu salu , tako da ce biti extra . Karata ce biti i na dan koncerta, cena je ostala ista 1500rsd za ljude koji dolaze sa strane da znaju ! Do duse bice 50-ak karata na dan koncerta . Znaci ulaz u 20h, oni na bini kao sto pise iznad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 idemo svi molitvu Cosmic mother awaken us in Thine impartial love for all Bless us that we be free from The sway of greed and delusion Inspire us to build a new world One in which famine, disease and ignorance Will be only memories of a dismal past Creative mother arouse us to know Inspire us to build a new world Since forever we've yearned to Quench what's never fulfilling Lost endeavors found in a stilled Mind if we be willing A frubi ce Om shrim maha Lakshmiyei swama om Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Te jebem ja malo i sam da pevam to nesholakshemye swama om i to a ? Nego, stigli su malopre su smesteni u hotel , presrecni su sto su ponovo ovde , spremili su oba albuma da sviraju Sean mi potvrdio i usmeno.... tako da bice sutra veselje )hehhehe.... Losa vest- nema hoodie-a samo majce . Pitah Paula sto nema hudija on kaze pa leto je pa samo majce imamo :)hahahhhaha... ) kralj ! JOS MALO PA EKSTAZA ! :)HAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts