Infest Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ljudi odvalise!!! Opasna svirka!!!Za razliku od Amona Amath-a ,koji mi je bio dosadan za medalju, ovi su pokazali kako se pravi atmosfera!!! VAzno je da sam Rajnerta naucio da kaze : " IZES MI MUDA" hahahahahahhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 To je dosla kosmicka majka da pomogne u dizanju Jos ne verujem sta doziveh sinoc, i ne verujem da mi je bilo bolje nego prvi put, a tada je bilo fantasticno. Sama atmosfera u publici je sinoc bila bas zivlja nego prvi put pre svega, plus je bend uzivao, moglo je da se oseti, maltene kol'ko i mi. Ako nekom treba setlista (a i da vide ovi sto su propustili, sta su propustili :]): Nunc Fluens The Space For This Evolutionary Sleeper Celestial Voyage Uroboric Forms Textures Adam's Murmur The Unknown Guest I'm But A Wave To... The Eagle Nature Sentiment King Of Those Who Know Integral Birth Veil Of Maya Nunc Stans How Could I Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 valjda ce mi kosmichka majka oprostiti shto nisam bio... na sledecoj turneji moraju da nas obidju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Kako sam ja jutros nekako euforicno srecan zbog sinocnjeg koncerta...ne skidam osmijeh sa lica.Cak mi se ni na Exit ne ide vise toliko. Edited July 9, 2009 by Defunctus Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) ^ lazo kako si uploadovao? meni pravi neki problem kad hocu da uploadujem, prijavljuje mi youtube error neki, do sada sam bez problema uploadovao snimke? jel pravio i tebi problem? Edited July 9, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 nista, sve regularno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 kakav cert jbt. skok u publiku je bio preiskren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 pozdrav za pijanduru sto govori 7 svetska jezika. "Ee, Baki..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 EVRIBADI NIDS SAMBADI SAMTAJMZZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 . Nastavak price na Vencu je da je smarao koga god je stigao, i unosio se ljudima u lice. Cak je smarao i taksistu, nije mu dao da zatvori vrata od taksija jedno 5 minuta Mada, tad vise nije bilo ni zabavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 haha jel za tebe rekao da si "lepa dama" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 da, po tome se i videlo da je pijan to je, doduse, bilo kod skca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamantum Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 digli ste ga u smislu da ste ga digli sa poda, ali preko glave nikako Sagli smo se, pa su nam glave bile ispod njega - jeste varanje, ali i to se računa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Uh,stvarno odličan koncert,iako nisam neki fan i odskora ih slušam ono je stvarno bilo za pamćenje. Jebeš Exit šugavi,pre bih opet Cynic gledao! Identično kod mene. Od nedavno ih slusam, ali ono prikazano sinoć je dovoljno da mi postanu jedan od omiljenih bendova. I kul su momci ovako,izblejaše ispred skc-a posle,dosta pričali sa fanovima,Pol se baš otvorio. I hodao na rukama. Edited July 9, 2009 by Andrija Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Super je bio cert, stvarno.. Fenomenalno... Ja imam gomilu slika i snimaka al nznm dal cu danas stici sve da uploadujem. Do tada...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 E da, hvala Uruk_Hai za slike! Nadam se da ćeš sledeći put imati vremena za ono pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos BTS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Opet su bili odlichni, sta drugo da se kaze osim BRAVO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Btw, kako je doslo do toga da Paul krene da hoda na rukama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 E da, hvala Uruk_Hai za slike! Nadam se da ćeš sledeći put imati vremena za ono pivo. e jbg stvarno mi je zao sto nisam ostao, jer sam hteo da prozborim koju sa Paulom a i zbog piva, ali ortaci su me cekali ispred, kukali kako ce kisa, i bili pissed off pa sam zurio, jbg vidimo se na nekom od narednih koncerata cas joge na koncertu je bio totalno kul btw, sad sam se toga setio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Btw, kako je doslo do toga da Paul krene da hoda na rukama? Neki lik mu je vršipovao podlakticu i on kaže nešto kao: "It comes from playing guitar a lot... Yeah, and doing handstands" i lik mu kaže: "can you do a handstand for us?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Neki lik mu je vršipovao podlakticu i on kaže nešto kao: "It comes from playing guitar a lot... Yeah, and doing handstands" i lik mu kaže: "can you do a handstand for us?" Da ne ispadnem gej - ispricao sam mu kako mi je ortak skrenuo paznju na proslom certu na tu podlakticu i kako ni 2 godine kasnije ne mogu da ga zajebem, iako sam vezbao malo, inspirisan . Prezajebana podlaktica! Edited July 9, 2009 by Marko, Mon_a[MOR]e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orochi Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Kmeeee, ja ih slabo slusala ali kada vidim ovoliko harizme, srece i zadovoljstva dodje mi da zaplaceeeeeeeeeeem :'( Bas bedak,na sledeci moram ici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllSeeingEye Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) CCCYYYNNNIIICCC Koncert je bio savrsen!!! Siguran sam i najbolji do sada, za mene! A po njihovoj reakciji o nama fanovima - cini mi se da im se Srbija odsad nalazi kao obavezna stanica na svakoj sledecoj turneji. Evo i od mene nekih slika: EDIT: Cekam da neko napise neki post, pa da postavim jos 5 slika koje imam. Edited July 9, 2009 by AllSeeingEye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts