WoS Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Brate, bolje ce "srafciger" da te dovede u trans, nego Paul Ne huli na Kosmicku Majku i njenog avatara Paula! Pih, pa buksne se podrazumevaju valjda?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 Auh... ta radionica mi nije pala na pamet... ne znam sta da radim sto se tice toga... na turneji su sada , nemam bas kontakta sa managerom jer nema neta dok je na turneji .... Trebao sam ranije da mislim o tome , ali opet i ja sam saznao dan/dva pred turneju ( pre par dana ) da dolaze dan pre u bg . jbg.
azal Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 (edited) vidi da im sredis ulaz za Baba Zulu - turksi psihodelicar, svira u okviru belefa u onom bellvilu u bloku 67. mada svirka je passes only, ne mogu karte da se kupe. Edited July 2, 2009 by azal
LordHypnos Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 I Ešli Tomas Ma šta ima da im sređuje. Lepo ih odvede kod braće Roma i gotovo. To ti je k'o da su u bek-stejdžu
Џрк Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Sto se kontakata tice, mogli bi da iscimate onog Sajmona, lik je mod na Cynic forumu, on sigurno ima njihove brojeve, on im radi sajt, kao i mnoge druge stvari. E sad, pitanje je...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 Sto se kontakata tice, mogli bi da iscimate onog Sajmona, lik je mod na Cynic forumu, on sigurno ima njihove brojeve, on im radi sajt, kao i mnoge druge stvari. E sad, pitanje je... Ma imam i ja telefon od tour managera i mail od Masvidala , ali je sada kasno za takve akcije ... jbg. Jednostavno kasno mi palo na pamet da je moguce uraditi kliniku, jer Sean ima da pokaze mnogo toga i nauci ljude ... Mada aj da ne bude da sam lenj , pitacu managera da prica sa Seanom pa da vidimo .
Killing Hand Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 bilo bi super kada bi se organizovala klinika
Atheist Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Nisam nesto u toku... jel se merch placa u dinarima ili u jurima?
niking Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) prosli put se placao u dinarima edit: kad bolje razmislim, uvek se merch placa u domacoj valuti Edited July 3, 2009 by niking
Angelystor Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Jeb'o ve bog medj' oci, znaci odavno nisam bio ovol'ko ushicen za neki 'cert :] Ne znam da l' vise jedva cekam da opet cujem "Focus" stvari ili ove nove... "Veil Of Maya" treci put xD Ne da mi bude dobro...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 Evo komentara managera i benda kada su culi kakva je pretprodaja itd. : "Perfect...I hope this is gonna turn out as great show... Everzbody is looking forward to this... Nice to hear it is selling out. In these harsh times it is nice to hear that people still appriciate good music. "
Џрк Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Jeb'o ve bog medj' oci, znaci odavno nisam bio ovol'ko ushicen za neki 'cert :] Ne znam da l' vise jedva cekam da opet cujem "Focus" stvari ili ove nove... "Veil Of Maya" treci put xD Ne da mi bude dobro... Isti slucaj
:matija Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Meni se cini da najvise iscekujem "integral birth".
Guest Kriki Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Ja nekako jedva cekam da cujemo ponovo How Could I...Gledajuci onaj snimak sa prvog koncerta, na toj pesmi mi je bila najbolja atmosfera!!!Cak je i sutka krenula...xexexexexe
Vule iz Kule Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Ja nekako jedva cekam da cujemo ponovo How Could I...Gledajuci onaj snimak sa prvog koncerta, na toj pesmi mi je bila najbolja atmosfera!!!Cak je i sutka krenula...xexexexexe Koji bre snimak? Sta sam to propustio?
crusader84 Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Ja nekako jedva cekam da cujemo ponovo How Could I...Gledajuci onaj snimak sa prvog koncerta, na toj pesmi mi je bila najbolja atmosfera!!!Cak je i sutka krenula...xexexexexe Šta bi s onim drugim snimkom? Ono što je valjda nešto trebalo bend da pošalje?
Guest Kriki Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Šta bi s onim drugim snimkom? Ono što je valjda nešto trebalo bend da pošalje? To je kamera od Masvidala cini mi se...Nismo ga cimali...Mozda se setio pa je poneo jednu kopiju...xexexexe
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Ma imam i ja telefon od tour managera i mail od Masvidala , ali je sada kasno za takve akcije ... jbg. Jednostavno kasno mi palo na pamet da je moguce uraditi kliniku, jer Sean ima da pokaze mnogo toga i nauci ljude ... Mada aj da ne bude da sam lenj , pitacu managera da prica sa Seanom pa da vidimo . Odkud ti znas da Shon ima da pokaze ''mnogo toga'' ? SAd mi je jasno kako si dobio jeftinu cenu za prvi koncert
Uruk Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) :) nego can't wait, ako bude kao prosli put bice ekstra ja ih ne pustam bez oba albuma i Meeting of the spirits Edited July 5, 2009 by Uruk Hai
crusader84 Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Mogla bi da se objavljuje satnica polako... Na kraju nema predgrupa? E da, ako neko bude prodavao kartu ispod cene, ja sam to unapred rezervisao.
Recommended Posts