vladream Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 e jebem im mater, a u kavarni pre neki dan bili hudiji? dobro kad se ta godisnja doba menjaju tako brzo
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 Ma pusti ti vi sta prica Eldomar... on pisnuo u gace na Skorpione i ko zna sta video ... )hahhaha
vladream Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 nesto osecam da je frubi ekstraprofitirao sve gorepomenute, i da se sad pravi englez
Mita Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Ma pusti ti vi sta prica Eldomar... on pisnuo u gace na Skorpione i ko zna sta video ... )hahhaha nesto osecam da je frubi ekstraprofitirao sve gorepomenute, i da se sad pravi englez :lol: :lol: :lol: :lol:
_powerslave_ Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Losa vest- nema hoodie-a samo majce . Pitah Paula sto nema hudija on kaze pa leto je pa samo majce imamo :)hahahhhaha... ) kralj ! A koja ce biti cena majica jel znash mozda?
Angelystor Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Nego, stigli su malopre su smesteni u hotel , presrecni su sto su ponovo ovde , spremili su oba albuma da sviraju Sean mi potvrdio i usmeno.... tako da bice sutra veselje )hehhehe.... Tooo mi reci! Iskreno, plasio sam se ovoga, tj. da ce i nama da daju neku kracu 9opesmnu listu, ali oba cela - hihihihihijeaaaa! Losa vest- nema hoodie-a samo majce . Pitah Paula sto nema hudija on kaze pa leto je pa samo majce imamo :)hahahhhaha... ) kralj ! A diskovi?
AllSeeingEye Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Jel moze fotoaparat da se ponese? Video sam pre negde obavestenje, mislim na Legacy Promotion forumu, da je dozvoljeno nositi male digitalce do 10MP (moj je samo 4MP). Ako moze da ponesem i snimim nesto za uspomenu, a ako bas ne, da se ne natezem sa obezbedjenjem. I ako moze cena majica i CDova, kolka ce biti?
Atheist Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Da, aj Frubi ako ti nije cim daj neki cenovnik mercha da znamo da se planiramo.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 (edited) Neam pojma nismo pricali o tome... prosli put bilo oko 1000din majce, 12-15e ocekujte za majce . diskove neam pojma... odo u skc , vidimo se veceras ! Edited July 8, 2009 by Frubi_ZMIJA
:matija Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Uh sto sam nesto super raspolozen od jutros, taman ce lepo da mi legne koncert.
AllSeeingEye Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Sta bi za info o fotoaparatima. Ovde pise da moze, al da li ce obezbedjenje da pravi nekih problema ako se ponese?
thrash forever Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Imam kartu viška. Cena standardna. Ko je zainteresovan neka mi pošalje pm.
LordHypnos Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Ovi se šepure po Kalemegdanu VEČERAS!!!! + +
Night Prowler Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Je l' ce biti neki mini okup pre certa? Ja idem sam, pa ako hocete...
Uruk Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Sta bi za info o fotoaparatima. Ovde pise da moze, al da li ce obezbedjenje da pravi nekih problema ako se ponese? mislim da ne bi trebalo da ti prave problem. ja se secam da su mi jednom pretresali ranac, videli aparat, i pustili me, tako da ne bi trebalo biti frke prosli put sam opusteno uneo sto se vidi iz prilozenog http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1946941
Lunar Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Evo kupih kartu. Videh ispred SKC-a Malone i Tymona . Da su se malo duze zadrzali , slikao bi se ali nema veze valjda ce posle certa izaci da se slikaju sa fanovima.
thrash forever Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Imam kartu viška. Cena 1200 din, da ne propadne bezveze. Ko je zainteresovan neka mi pošalje private message.
SkullKrusheR Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Evo kupih kartu. Videh ispred SKC-a Malone i Tymona . Da su se malo duze zadrzali , slikao bi se ali nema veze valjda ce posle certa izaci da se slikaju sa fanovima. odakle malone? zar ne svira onaj zeinhorst uzivo, a malone samo u studiju?
Lunar Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 (edited) odakle malone? zar ne svira onaj zeinhorst uzivo, a malone samo u studiju? Da moja greshka. Jeste celavi Zielhorst. Edited July 8, 2009 by Lunar
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Te jebem ja malo i sam da pevam to nesholakshemye swama om i to a ? Nego, stigli su malopre su smesteni u hotel , presrecni su sto su ponovo ovde , spremili su oba albuma da sviraju Sean mi potvrdio i usmeno.... tako da bice sutra veselje )hehhehe.... Losa vest- nema hoodie-a samo majce . Pitah Paula sto nema hudija on kaze pa leto je pa samo majce imamo :)hahahhhaha... ) kralj ! JOS MALO PA EKSTAZA ! :)HAHAHA PA to je mantra za prosperitet men to ne treba da pevas ja imam 130 hahaha
Recommended Posts