Jump to content

Recommended Posts

Posted
želudac mi se prevrne kad čujem kako se neko svadja oko toga da li je bolji nu metal ili metal core!!! to su gluposti

metalkor je bolji :):mhihi:

a bend o kome je tema... govno.

Posted

U suštini, još niko nije uspeo da da Teši dobar argument protiv ovog benda, iako je meni sranje. A bogami je i u pravu čovek za neke stvari, tipa koji bendovi su gej :)

Posted
U suštini, još niko nije uspeo da da Teši dobar argument protiv ovog benda, iako je meni sranje. A bogami je i u pravu čovek za neke stvari, tipa koji bendovi su gej :)

da i za razliku od svih tih bendova ovaj bend se ne stidi svoje gej strane,oni sta vise se trude da budu gej sto se vidi iz spotova

Posted

oduvek sam imao jednu zelju a to je da neki metal bend obradi 200 na sat od ivana gavrilovica,i malo pre sam video da je dens metal bend xe none uzivo obradio pesmu no limit od to unlimited,inace pesma je veliki hit 90tih i 200 na sat je obrada te pesme.tako da evo konacno sam nasao,kada sam cuo ovo morao sam da densujem malo po sobi uz ovo

Posted (edited)
sto to je bas super,ja samo cekam ivana gavrilovica na distoriziji i onda cu biti zadovoljan tim metal zvukom

Имаш Lee Man-a. Скроз је променио имиџ, са бендом свира своје старе хитове из 90-их...у хеви-метал маниру. :da:

Сада је пљунути је Леми Моторхед. Јуче сам на БН-у ухватио један његов наступ, обрађивао је ''Born to be Wild'' од Steppenwolf-a.

Баш је тврд звук, у потпуности је изменио физиономију песме. Опако.

oduvek sam imao jednu zelju a to je da neki metal bend obradi 200 na sat od ivana gavrilovica,i malo pre sam video da je dens metal bend xe none uzivo obradio pesmu no limit od to unlimited,inace pesma je veliki hit 90tih i 200 na sat je obrada te pesme.tako da evo konacno sam nasao,kada sam cuo ovo morao sam da densujem malo po sobi uz ovo

Хахах, који бисер од обраде! Ипак, зна се ко су тате. :mhihi:

Edited by Вуду шнеле Неле
Posted
Имаш Lee Man-a. Скроз је променио имиџ, са бендом свира своје старе хитове из 90-их...у хеви-метал маниру. :da:

Сада је пљунути је Леми Моторхед. Јуче сам на БН-у ухватио један његов наступ, обрађивао је ''Born to be Wild'' од Steppenwolf-a.

Баш је тврд звук, у потпуности је изменио физиономију песме. Опако.

aaa :confused: stvarno li men je sada takav??znam ono 90tih zemljotres urnebes,ljubavne rakete i ostali hitovi.ali nisam cuo njegove novije radove.znam da za novu godinu kada sam isao na trg u novom sadu upravo kada sam dosao silazio je li men sa bine i penjali se zbogom brus li tako da ga nisam cuo.ajde sada cu na youtube da pogledam kako zvuci u novom izdanju

Posted (edited)
Opet ti kazem - preslusaj Samael i vidi kako se pravilno mesa elektronika sa metalom. Evo ti:

samael je odlican bend i slusam ga.ali ovaj xe-none to rade na drugaciji nacin i od samaela i od paina i od ostalih bendova koji mesaju elektroniku sa metalom.nekako xe-none ima taj dens hype

Edited by Теша Тешановић