Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 jebiga uvek kada ljudi krenu da se raspravljaju sa mnom,ne govorim o forumu vec u stvarnosti,uvek na kraju to kazu iz nekog razloga Quote
devil's plaything Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 zbog očiglednog sukoba interesa, pa odustanu dok ne nastane haos. ali dobro...svako brani svoje mišljenje Quote
Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 pa da ja najvise od svega mrzim kada ljudi osecaju tenziju kada raspravljaju o necemu,narocito u vezi politike.ono opusteno u krajnjoj liniji nista nije ni bitno Quote
necko Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 želudac mi se prevrne kad čujem kako se neko svadja oko toga da li je bolji nu metal ili metal core!!! to su gluposti metalkor je bolji a bend o kome je tema... govno. Quote
Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 da se razumemo metalcore je odlican pravac muzike .metalcore je stari pravac muzike koji je krenuo 80tih.samo sto ovaj novi gej metalcore je sranje.ali to ne znaci da nema kvalitetnog metalcora Quote
Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 sta je neverovatno??sto branim metalcore?? pa ne branim njegovu gej stranu vec bendove kao sto su biohazard,integrity,judge dread,stari zao,shai hulud,s.o.d,sucidial tendencies i bendove koji jos uvek sviraju pravi metalcore bez gejstina Quote
devil's plaything Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 el su ovde svi ovakvi kao ti ili ne. u stvari... ne odgovaraj Quote
Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 neznam za ostale niti znam kakvi su jer ne poznajem sve ljude sa foruma,ali ja sam ja Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 auh,ovo je zanimljiv mix ali nesto mi ne lezi usima,i ovo treba da ide na industrial podforumu... Quote
Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 ma ovo pripada ovom podforumu.nema ovo industirala u sebi vec densa Quote
oʞɾoƃ Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 U suštini, još niko nije uspeo da da Teši dobar argument protiv ovog benda, iako je meni sranje. A bogami je i u pravu čovek za neke stvari, tipa koji bendovi su gej Quote
Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 U suštini, još niko nije uspeo da da Teši dobar argument protiv ovog benda, iako je meni sranje. A bogami je i u pravu čovek za neke stvari, tipa koji bendovi su gej da i za razliku od svih tih bendova ovaj bend se ne stidi svoje gej strane,oni sta vise se trude da budu gej sto se vidi iz spotova Quote
Теша Тешановић Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 oduvek sam imao jednu zelju a to je da neki metal bend obradi 200 na sat od ivana gavrilovica,i malo pre sam video da je dens metal bend xe none uzivo obradio pesmu no limit od to unlimited,inace pesma je veliki hit 90tih i 200 na sat je obrada te pesme.tako da evo konacno sam nasao,kada sam cuo ovo morao sam da densujem malo po sobi uz ovo Quote
vudun Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) sto to je bas super,ja samo cekam ivana gavrilovica na distoriziji i onda cu biti zadovoljan tim metal zvukom Имаш Lee Man-a. Скроз је променио имиџ, са бендом свира своје старе хитове из 90-их...у хеви-метал маниру. Сада је пљунути је Леми Моторхед. Јуче сам на БН-у ухватио један његов наступ, обрађивао је ''Born to be Wild'' од Steppenwolf-a. Баш је тврд звук, у потпуности је изменио физиономију песме. Опако. oduvek sam imao jednu zelju a to je da neki metal bend obradi 200 na sat od ivana gavrilovica,i malo pre sam video da je dens metal bend xe none uzivo obradio pesmu no limit od to unlimited,inace pesma je veliki hit 90tih i 200 na sat je obrada te pesme.tako da evo konacno sam nasao,kada sam cuo ovo morao sam da densujem malo po sobi uz ovo Хахах, који бисер од обраде! Ипак, зна се ко су тате. Edited May 17, 2009 by Вуду шнеле Неле Quote
Теша Тешановић Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 Имаш Lee Man-a. Скроз је променио имиџ, са бендом свира своје старе хитове из 90-их...у хеви-метал маниру. Сада је пљунути је Леми Моторхед. Јуче сам на БН-у ухватио један његов наступ, обрађивао је ''Born to be Wild'' од Steppenwolf-a. Баш је тврд звук, у потпуности је изменио физиономију песме. Опако. aaa stvarno li men je sada takav??znam ono 90tih zemljotres urnebes,ljubavne rakete i ostali hitovi.ali nisam cuo njegove novije radove.znam da za novu godinu kada sam isao na trg u novom sadu upravo kada sam dosao silazio je li men sa bine i penjali se zbogom brus li tako da ga nisam cuo.ajde sada cu na youtube da pogledam kako zvuci u novom izdanju Quote
vudun Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Пссст, пази 'вамо! http://www.youtube.com/watch?v=Ua6RM3_eFqk Quote
Теша Тешановић Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 a jebote da mi je neko rekao da ce se ovo desiti 90tih nebi mu verovao lee man krenuo da roka Quote
Теша Тешановић Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 evo profil na youtubu pevaca xe-none leksija densa http://www.youtube.com/user/LexyDance i evo lista uticaja na bend Influences: Scooter, Cradle Of Filth, 2 Unlimited, Fear Factory, Capella, Slipknot, E-Type, Slayer, Nine Inch Nails, Impaled Nazarene, Modern Talking, Pantera, E-Rotic, Samael Quote
Grobodan Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Opet ti kazem - preslusaj Samael i vidi kako se pravilno mesa elektronika sa metalom. Evo ti: Quote
Lunar Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Пссст, пази 'вамо! http://www.youtube.com/watch?v=Ua6RM3_eFqk Hahaha, pazi Lee Man-a. Ne bi ga prepoznao da nepishe 100%. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 aj idite i spamujte nedje drugde ljudi... Quote
Теша Тешановић Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 (edited) Opet ti kazem - preslusaj Samael i vidi kako se pravilno mesa elektronika sa metalom. Evo ti: samael je odlican bend i slusam ga.ali ovaj xe-none to rade na drugaciji nacin i od samaela i od paina i od ostalih bendova koji mesaju elektroniku sa metalom.nekako xe-none ima taj dens hype Edited May 18, 2009 by Теша Тешановић Quote
Recommended Posts