vudun Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Ово ми се и допада: Опак трип када увећаш слику и одврнеш звучнике. Quote
Rob Swire Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 posto me je tesha PPom personalno zamolio da preslusam ovo novo svetsko cudo u vidu benda pod imenom xenone, tako i ucinih. tesko sranje. nadam se da ce batale uskoro. toliko. Quote
Josif Visarionovič Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Aj da preslusam i to,nego teso poslusaj ovo,isto neobican bend Quote
vudun Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Скоро да сам се навук'о на ово њесра. По трећи пут слушам ''Dance Metal (Rave)olution''. Quote
Josif Visarionovič Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Nije lose,ali je definitivno osvezenje. Quote
vudun Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Дефинитивно освежење. Трк на официјални сајт, момци окачише албуме за даунлоуд. За оне који још нису, чисто да знају... Мени је ово боље и од Најтвиша, па и од Корна. Quote
Josif Visarionovič Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Dobro Korn je kult,mislim meni jer ih slusam od osnovne,Nightwish je pedersko govno. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 ovo je pravi dance mjetal http://www.youtube.com/watch?v=iKQ048-O4vs Quote
Теша Тешановић Posted May 22, 2009 Author Report Posted May 22, 2009 ovo je pravi dance mjetal http://www.youtube.com/watch?v=iKQ048-O4vs ne svidja mi nekako nisu se potrudili da integrisu metal i dens Ово ми се и допада: Опак трип када увећаш слику и одврнеш звучнике. da dobra pesma Aj da preslusam i to,nego teso poslusaj ovo,isto neobican bend svidja mi se bend,zanimljiv je samo se setite ko je Tesi poslao Xe None da i hvala ti mito Скоро да сам се навук'о на ово њесра. По трећи пут слушам ''Dance Metal (Rave)olution''. meni je ta pesma bila u mp3 i slusao sam je puno tokom ove nedelje Nije lose,ali je definitivno osvezenje. jeste zato mi se i svidelo Дефинитивно освежење. Трк на официјални сајт, момци окачише албуме за даунлоуд. За оне који још нису, чисто да знају... Мени је ово боље и од Најтвиша, па и од Корна. volim kada bendovi kace svoje albume za daunload 1 Quote
Recommended Posts